Monday, October 10, 2011

409. Kebelakangan ni "dapat" tak?

'Farid..' ngan suara tenang nyer kak Azie bertanya,
'..ni apasal yang marah marah nii, semalam tak "dapat" ker?'
dengan suara sinis dia abis kan ayat dia...

oih oih!! kot yer pun nak ber 'bantering'
cuba lah jangan dihadapan kanak kanak bawah umur.
daaah jadi pengaruh tak baik kat diorang ^^

Tapi pocket dapat!!
and yes memang la Shazwan CD dapat dulu,
Tapi pocket dapat jgak!!
kiranya pocket pung sama ensem ngan pilot lah kot!
(Tak dak kena mengena langsung kan.. apoooolah)

Dapat? Dapat dari siapa?
pocket dapat dari cik Dhiya Fariza!!
nindiaaaaaa...... Wit Raya! :D (Korang ingat apa!?)


actually ini adalah hadiah untuk kontes yang cik DhiyaFariza
buat kepada pembaca pembacanya yang selalu dok pergi
membaca celotehan dia, pocket bernasib baik untuk
memenangi kontes tu, lantas dapat la wit raya yang besh
tak terkira nih, yes mungkin bagi kamu yang tahu nilai wit
ni kater, alah lima hinggit jer pon..
tp bg pocket yg tak penah gi pun myanmar tu,
dpt wit arab kalu abih besh lah :D

wit ini datang jugak dengan kad raya ikhlas dari ati.
penuh ngan tulisan tangan yang cun melecun,
untuk seorang doktor yang bakal menggagalkan
cobaan penipuan MC nanti, kamu menulis dengan
cantiknya :D

so pocketeers,
minggu ni adalah minggu
yang happy bagi pocket. :D
Kerana pocket juga .....
.
.
.
... 'dapat' tadi :D

13 comments:

Dhiya Fariza said...

Ohmai segannya saya. I'm happy that u finally received it. Risau sgt tak sampai kat pocket. Take care of the wit raya :p

Fatin Mraz said...

salah sebut dpt ni eh 'mendapat' tahu....?

epi dat u re epi ;D

heee~~

littledolphin said...

saya berasa begitu terharu bagi pihak anda! :D

bestnya dapat duit egypt!

Saiazuan said...

hehe aku pn bru dpt bro.. tp kt umah sana la.. x tgk lagi apa isi nya..huhu

Aemy Shamy said...

eh masih dpt duit raya eh. ohh sempena raya haji, is it?? hehe. tahniah! :p

anamizu said...

wahhhh!
ade ramai gak
yg dpt duit dr segmen
dhiya fariza ni ye? :P



luv,
cik ana

Anis izyan Abd Rahman said...

Kene pergi egypt dgn pocket la kalo nak pocket belanje kan , hahah

Ain Atika Zailani said...

wahhh sonoknya dapat...pocket boleh tak kita potong dua duit tu? mueheh.

shapikapikabon said...

Pockettttt, dia kawan satu kelas pikaaaa. HAHAHAHAHAHAHA. OMG, what a small world. Haha. :P

*SiRibenMerah said...

ok.. dah kaya trus lupakan ai yek...

mencikkk~

ciK LyndaWawa said...

wah....dapat duit raya dia...best giler..=]

Hanie_Dew said...

wah wah dia dpt duit raya dari awek. cun lak tu. tahniah.

.diannorhayati. said...

hehehe. sonot nye die :P