Wednesday, December 14, 2011

477. WW: NampakTak?


Pocketeers?
Tengah bawak keter Kampeni..
nampak tak speedometer tu tunjuk berapa KM/J?
tak kan...
or atleast with my height driving the new proton saga
i could not see the speedometer that much,
regardless how ever do i change the steering height.

ohh... dah tu camana nak tahu kita tengah speeding ker tak!?
adehlaaa...



Kira wordless wednesday gak tak nih?

26 comments:

Dhiya Fariza said...

Definitely not wordless wednesday. Semi wordless or 1/3 worldless would be acceptable hehe

Can't see the meter. So not good meehhh.

Zila Nora said...

canne nak tahu speed die laju ke tak? HAHA..memang awesome la kereta tu.

dhiera said...

bukan proton punye model kite boleh adjust ketinggian stereng ke? rasa nya model proton sangat user friendly pada pregnant women~

tyra uyura said...

haha..
sama macam tyra..
sbb tu selalu letak bantal extra.. baru nmpak org dlm kreta.. :D

littledolphin said...

tak nampak!

ur company give ah?serious cool.

Juliet_iRa~" said...

hahaha..;p..

xnmpk pon meter tu..huuu

zonaku said...

definitely not WW...
hhehehee......



x nampak eh??? xperasan pulak.......... ke sbb x penah drive kot.........





pegi x tunggu kat pokok lampu pink tu?

CekbOlat-bOlat said...

cekbolat dah buley bwak kete dah.. yeppi ^^

LAici KAng Ais said...

apeda. haha

hanaahmad said...

sama lah. hari tu bawak kereta company pun tak nampak. lebih sadis, meter minyak tak naik2. huhu

Nadzirah K. said...

mmg tak nampak...

aniswany said...

HAAA XYAH TAHU LA SPEED DIA BRAPA..BIAR SURPRISEEE..TEHEEEE

Rtp Farra Arisha said...

i couldn't see the meter..huh. and this is absolutely not WW! :D keep on blogging then..

Saiazuan said...

haha bnyk lak poket cakap dlm wordless ni.. xD

FarHANa aZwA said...

haha....boleh la sikit2 jadik wordless hehe

~SaL IjOu~ said...

harus x kire ww~ ;p

pun x nampak~

hani said...

bukan wordless

speechless, sb tak nampak

:)

rozeeta rashid said...

obviously bukan wordless lah. haha. tekan je lah minyak. kena tahan dgn polis cakap tak nampak meter. haha.

Jue said...

mcm mn nak tau weh..aku sndri xpnah nengok meter!haha

btw, WW la sgt kan!haha

Zana Adieyza said...

ni bukan WW.. huhuhu..

c'axoera said...

shut upppp! hahaha wordless kannn cannot talk2 maahh hahahah

http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/cabang-yang-tak-mungkin-tersimpul.html

Kartini said...

haha make sense. so kene dongak2 jugak la nak tgk speeding

Ayaq said...

Agak susah jugak la..saya selalu kena tunduk ke depan sikit kalau nak tgk speedometer tu.

Fatin Mraz said...

ha ah.. cant see..
huhu..nt kalo atuk trafik tahan..cakap jer tak pasan laju..tak nampak..hehe..kalo dia tya lagi..kasi dia duduk driver seat n tgk sendiri.. heh heh heh~

jom WW.. FM pun baru nak buat kat blog...start next year..

aswadz said...

dah x bape nak wordless dah entri nih...

Hanie_Dew said...

bole la kalo ko nak kata WW pun.

ni alasan kalau kene speedtrap ke ape ni.