Wednesday, December 07, 2011

469. Ai.. takkan tak kenal kot?

Pocketeers,
kalau zaman talipon talian kat umah dulu buleh la main main gini..
'ai? takkan tak kenal?'
ngan suara sebagai clue,
laki ka pompuan...
ini zaman SMS pun nak main gak?
macam la orang ingat nombor zaman sekarang nih...
adehlaaaa sayang


PS: Wordless Wednesday?

29 comments:

*SiRibenMerah said...

haipppp....

noti² neh...

c'axoera said...

hahaha tak kenal makan tak chenta katanyerr...:D

adwafarahin said...

hahaha bajet femes ke org nk igt no fon die tu??? :P

littledolphin said...

yay! celcom! :D hahahaha

eLL said...

hahaha, selalu tukar nombor henpon ke tak

Ayaq said...

Kalau saya mmg tak layan dah. Hahaha.

Juliet_iRa~" said...

heeee..;p

ada scret admirer la tu..hihi

Zana Adieyza said...

hahaha.. buat2 x kenal boleh x? huhuhu

CekbOlat-bOlat said...

sayanggg ! curang.. hmm -_-"

Saiazuan said...

aku dah jarang ber sms.. huhu

*SiRibenMerah said...

pocket!
enuf~ I'm tired..

Hermin said...

lain kali kata jer kenal.....saja nk main2 la tuuu.....

Saddila said...

sengal punya orang . haha ingat boleh nampak muka ke kat situ main tanya2 pulak . haha

dia nak ngorat abg pocket je tu . hihi :)

littledolphin said...

pocket,u always have the best opinion.so can you comment on this,please? T_T

http://cutelittledolphin.blogspot.com/2011/12/guilt.html

hani said...

dak kenai dak kenai
takmo beli takmo beli
haha

Aemy Shamy said...

got that situation & i was like, "ugh this person is super idiot" & i ended up without replying him/her..wasting my time! haha :p

Hanie_Dew said...

haiyok pocket sape tu sape tu. hahahahaha...scary jalau dpt sms dari unkwon. yes. consider unkown la kalau xde record dalam contact list kan.kan.

ciK LyndaWawa said...

si sayang dia la tu ..=] ehem....

Dee said...

amboi2..sapa tuh? kdg2 kwn suka mengusik..

EZAN IDMA said...

hahha awek lama kot

.diannorhayati. said...

hahaha

dulu dulu selalu la buat camni.

kalo skrg dapatcamni mmg dapat maki ;p

syabab said...

alah pocket tu namenyer org nk takel... so layan jela..haha

~SaL IjOu~ said...

die bajet Pocket ada kuasa psikik la tu kot,haha~

Fatin Mraz said...

tul gak kan..
kalo suara tuh lah lah gak recall2 kotak memori.. hehee

ini sms? kotnyer surat pun kira oke.. leh tgk tulisan saper..

mm..tya straight to the point je laa pocket..

hanaahmad said...

aku kalau dapat sms cenggini, mmg tak layan terus dah.

gedek! said...

kalau kamu tak tolong translate 'xkn xknl'

sampai kiamat pon uncle tak boleh selesaikan riddle ni...

haha!

anamizu said...

secret admire pocket la tu =P



luv,
cik ana

nuruashia ♥ said...

ahhahah..agk2 laa tu

Tny said...

Bro.. Camne plak klo msg nya hnya "hahaha" ;)
Ermm.. Itu namanya ada stalker ataupun tidak.. Dia tu peminat Poket lah.. Alaaa.. Laaa.. Haa.. Jgn bermain chenta! Am gonna tell ur brotha! (sleng mcm nigga sket) :)