Tuesday, November 15, 2011

entry cemas

pocketeers,
Short post.
Tgh dok borıng gıla sekarang nı,
Bısnes trıp ke shah alam.
Tapı dıorang book kan hotel saujana
untuk kamı, Free ınternet koneksyen takdak
Sıot!

Harap mahal je, ınternet pun kena caj.
38 hınggıt seharı plak tu!
Dah la surroundıng tak der apa apa
yang menarık.

Mcm bıasa,
Rındu nak balık,
Rındu housemet yg bısıng
dok tengok wınter sonata tu.
.(punya la lama drama tu)
Rındu nk BW mcm bıasa.
Rındu kamu ..pocketeers.

28 comments:

echaRierie said...

misssyouuuuuuu pocket !!
hehehe..
cpt balik !
hahaha

Kujie said...

cakap dgn dia

kedai mamak pun wifi free...

Pocket said...

Echa,
malam kang pocket balik!!
kalau sempat, taruk a few gambar.

umph!!

kakKujie,
betul tu!!
kedai mamak pun wifi free,
inikan plak hotel mahal

littledolphin said...

kesian kamu!

mai lah kat segi sini:D

Anisa Hang Tuah said...

rindu shh alam

HEMY said...

hang pergi mamak je...smbil layan tenet sejam smbil makan roti canai..ekekeke

zonaku said...

hujung bulan ni jom kita buat trip berhujung minggu ke sana..................




layan movie ngan memuah(kalau planning menjadi ler)

syabab said...

eh pe yg syabab missed ni?? wahh lame xjenguk... jenguk ni pon sekejp je exam xbes g..hehe.. leks la sehari je.. syabab ni bernazar dua minggu 2uk xmasuk blogging... aik masuk lek?hehe.. err.. okethxbai..haha

Saiazuan said...

uiks, mahalnye kos internet sehari dia.. kejam!!!

rozeeta rashid said...

mampos rm38 internet charge!

Hanie_Dew said...

hahaha...terasa k-cemasan pocket update entry ni. cemas xdak free internet.

mahal gilo charge internet dia.

Akue Achik said...

giler mahallll...huhuhu

internet sy pun lmbb ni pocekt.. :(

Mutiara Bernilai said...

balik cecepat neh..

nati trus apdet :)

Fatin Mraz said...

hujan emas di tempat org, baik lagi tempat sendiri kan pocket.

=)

Aemy Shamy said...

owww...we miss you toooo!! dont worry, that's just temporary..come back soon & pour out your great stories from there ;)

Aimi Rosli said...

gila mahal internet.

hani said...

internet cap ape rm38 sejam?

onie said...

sehari RM38? baik beli makanan kenyang perut,huhu

Nadzirah K. said...

mahal nye,
lepak mamak je la klu mcm tu :)

Rashid said...

Seorang blogger tentu akan rasa serba tak kena andai tak buka blog dalam satu-satu hari .. cam makan tak kenyang je. hehe

kajaharuna said...

mahal nye 38 sehari, saya stremyx pun 25rm setiap bulan..

Liyana Aziz said...

aiyak! mahalnyaaaa!!!

hey hey, dtg shah alam? kenapa x btau! heeee ^^

tyra uyura said...

alahai..

pocket dah balik??

Dhiya Fariza said...

Dhiya org jati shah alam. Shah alam best ok huhu. Im in holland btw :-)

Pocket said...

SyaheerahHana,
segi mana tu?
segi empat?
segi tiga? :D

Anisa,
Pernah dok sana lah tu,
shah alam banyak sangat roundabout!

tp sabah banyak lagi!!

HEMY,
nasib tak baik,
sampai kul 5,
kul 6 hujan lebat.
nak kena pakai teksi baru buleh keluar.
ohh..

Zonaku,
wah!
pocket hujung bulan ni ada plan
nak melawat sedara beranak sulung.
mungkin tak dpt join.
sorry
(ohh ruginyaaa!!)

Syabab,
hehehe,
Haaaaiiiipppp!!
yang tengah exam sila konsentret :D

Saiazuan,
yg lagi lawaknya,
prepaid pun buleh beli.
prepaidnya berharga.. RM45 utk 2jam!!
ooiii!!

RozeetaRashid,
itu lah,
harap hotel jer mahal,
net pun nak kedekut.

Hanie,
cemas woo!!
teringatkan kamu :D

Achik,
itu lah,
kalau pocket amik n still lembab!
memang lah pocket gigit receptionist tu.
heheh

MutiaraBernilai,
balik, trus tido. hahaha
pagi ni baru la ada peluang sikit.
ohh

FatinMraz,
ni bukan tempat orang pun,
shah alam jer kan :D

camana pun TM kat umah gak besh :D

Aemy,
nak kater great tu tak la gak,
more to merapu jer lebih :D
hehehe

AimiRosli,
hospital gila pun tak mahal gitu.
hoh!!

Hani,
RM38 sari, sejam kalu,
memang kena laporkan kat TM lah.
melampau tu!

Onie,
kalau nak makan kat kedai biasa,
mahu nam hari makan tu!!

plus carrot susu lagi :D

Nadzirah K,
mamak pun besh, kalau ader!!
masaalah nyer tak der!!
aduilaaa..

CikguRashid,
Memang!
eh kejap pocket mandi ker tak lagi haa?
ohh mandi dah mandi dah,
tp tak terasa basah pon..

macam bercinta plak.

Kajaharuna,
RM25 sebulan?
ohh!! plan aper tu?
brukband?
nak la jugak!

Liyana Aziz,
lenkali pocket wat post sehari sebelum pegi,
n siap taruk travels detail sekali:D
kot kot kita buleh 'ter'stumble upon kat maner maner kan :D

TyraUyura,
dah balik dah,
smlm balik

Dhiya,
Holland?
kamu bukan tengah sekolah ker?
jejalan plak lagi?
ohh besh nyer jadi kamu :D

EZAN IDMA said...

rindu kamu. eheh

Finaz Jaafar said...

kte pun da lme xdpt blogwalking..hoho

Jue said...

sbut psl BW, aku dah lama x buat ><~

internet kna charge?wifi ade dok?