Thursday, November 24, 2011

454. ItamPuteh Logo

Pocketeers,
logo selalunya tak banyak details,
tp ngan tak banyak details tu,
maksud cuba diterangkan sepaham mungkin.
Contoh paling mudah, logo burger berpalang
dlm LRT... makna nya tak leh makan...

tp utk negara yg burger pung tak pernah jumpa.
sure orang tak paham kan :D well sama la gak
untuk logo 'musang melintas' kat jepun...

anyway ...
ngan separuh promosi blog,
separuh sendiri pun tak tau,
separuh rasa benda ni menarik...
(Eh dah tiga paruh tu?)
sila lihat gambar ni, logo paling kiri tu represents aper?


Dichedok pocket dari blog
kak saloma <-sila ke link ini utk paham keadaan.
A cabin crew yang hot yang amat sangat,
pocket cuba nak ngorat, tp tak dapat dapat...
tp bagus jgak tak dapat, baru lah pungguk ini buleh
terus merindu bulan yang tinggi kat atas kapal
terobang saner nuu.

okeh, back to the photo.
nak kater orang haji, memang nampak cam haji.
tp ngan tulisan siam nyer terasa mungkin gak tok sami kan?
tapi tok sami tak perlu nak duduk,
kan ker diorang tu tak kira umur,
yang muda pung jadi sami gak...
tapi pikir gitu, yang gi haji pun...
eh yang gi haji 70% tua tua :D

Any opinion pocketeers?

komentator kat blog kak saloma sndiri dok kater sami...



PS: pocket nak gi KL. 10pm kang betolak ngan ketapi,
sampai klsentral pagi esok 5am katanya.
akan try post dari henpon nokia murahan pocket...
kalau kita buleh 'stumble' upon each other kat IKEA besh kan :D

13 comments:

Fatin Mraz said...

sami? hehee..mebi jugak kan..
yang lain2 tuh handicapped..faham lah..kan..

Sarah Mohd Saleh said...

aaaahhkan...sami budha tuh.tp ape motif dieeee.cm plek jer

Akue Achik said...

err..org tbelah2 kot..

zonaku said...

mcm sami je......

Saiazuan said...

hmm sami dilarang masuk? lol tah la, or mayb berikn keutaan tuk sami..

Nadzirah K. said...

hehehe...no idea :)

Dhiya Fariza said...

haha i think its a monk too

rozeeta rashid said...

perempuan pakai sari? kalau berdiri kang orang pijak sari dia, nanti dia jatuh. so dia dapat la priority seat. haha.

Super Nia Hana said...

tok sami ada si pemakai sari
ehehehhe

so kalau hana ke sana mmg priority dapat seat la kan?

Azie Azman said...

azie pun rasa sami..
maybe dorang respect sami kot..kan?
kalau orang pegi haji macam tak logik je..
mana ada org pakai irham tu dekat siam..kan?

so confirm sami :D

hani said...

tgk kain dia gulung gulung tu tringat cream puff la pulak
alahai.. :)

Hanie_Dew said...

mumia! tp nampak cam sami la pocket.

gi KL. owh kalau teserempak ngan kitrg tegur la.hehehehe

Aemy Shamy said...

ohh i know, i know...it's for sami..the picture tells it..i guess la..hehehe...but why aa? why should sami? hmmmm i don't know this......