Saturday, November 05, 2011

436. Cuti, sila hati hati..

Pocketeers,
gambar ni diambil lama dulu,
tak kisah lah.. tp mesejnya sama.


Sekarang ni musim cuti,
sila berhati hati dijalan raya.
SMS sapa tu kak?
Abang, kalau la jadi apa apa,
abang selamat, kakak selamat, adik adik?
Nak kata orang,
sendiri pung entah gini gak nanti...

so student sekalian,
study bebaik...
kawin nanti
beli keter :)

26 comments:

Anisa Hang Tuah said...

selamat hari raya idul adha..

HEMY said...

teringat zaman aku skolah kami tak ada keta..mmg gitu le...smpi 5 orang haa satu moto

Saiazuan said...

slmt hari raya qurban bro! :D

littledolphin said...

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

cuti! :D

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA!

dan sila mengelakkan diri daripada melakukan perkara berbahaya di jalan raya :P

kajaharuna said...

wow~~ hahahahah.

selamat brow :)

yuyueyuliana said...

selamat hari ghayeeeeee ^^

Ayaq said...

Selamat hari raya!

Fatin Mraz said...

..selagi x kena, x beringat..

Syazwan Che Deraman said...

Selamat hari raya haji wey.

weh, kau tahu tak.
junior aku pernah fly low level kat training area.
rudder terkena kabel menara tu.
rudder rosak teruk..nasib baik boleh control lagi kapal.
malangnya, dia dibuang sekolah.
kesian gila.

hati hati wey drive.
mulakan dengan bismillah.dan selawat.

Pocket said...

Anisa,Saiazuan,ShaheeraHana, Kajaharuna,YuyueLiyana, AyaqMasak ,
Selamat ari rayer :D
ingat bangun awal tau!!

HEMY,
heheh, zaman dulu kita gilakan tatu yang PDRM dok wat tu, satu motor naik sampai 21 horang hahahah

FM,
beringat sebelum kena :)

Shazwan,
kna buang skolah terus!!?
pergh!!
tp betul la gak,
kiranya dianggap membahayakan orang awam lah kan.

tp bulehsangkut yer? kire rendah sunggoh lah tuu kan^^

Saddila said...

selamat hari raya aidiladha abg pocket .
lama tak singgah sini da . *dila letak abg kat bloglist la . senang singgah . hee

*hati2 bila pergi jalan2 :))

Aemy Shamy said...

sy harap xkn ada berita2 kemalangan yg menyedihkan lg tahun ni. selamat hari raya aidil adha...hati2 d jalan raya, everyone. :)

hani said...

tiap kali nampak situasi seperti itu, ada rasa nebes kuat di hati. huish.. moga diorang ni dh ada kete lah..

♥ MRS ZACKS ♥ said...

selamat hari rye :) jmput ke blog. anda di tag ^^

محمد رازيق said...

haha. nice.. aku suka. salam idul adha :)

hazz death said...

..uishh.. ak yg rsau mnengok..guhh.. selamat bercuti pocket.. :)

Saiazuan said...

Selamat Hari Raya Aidiladha
kepada semua Umat Islam Seluruh Dunia
Terutamanya Pembaca Setia Saiazuan Blog (",)

Anis izyan Abd Rahman said...

hahah ~ naik moto cool ape , tp nak hayabuza (betul ke eje cenggini ? heh) nak moto besar , moto mcm tuh lambat smpai ~~~ hikhik

selamat hari raya aidiladha pocket !

Atiqah Wadiah said...

haha~study molek2..nnt beli bus,boleh kasik org tumpang =p

Akue Achik said...

ank kt tgh tu cian..huhu

anyway, salam aidiladha.. :)

EZAN IDMA said...

selamat hr raya aidil adha pocket :)

Umie Artoqiemie said...

salam aidiladha..
auntie tu msg mak dia kot :D

rozeeta rashid said...

tak leh beli kereta, beli 2 motor. haha. hari tu tengok 3 orang dewasa naik motor tengah2 jalan yang sesak.

Dhiya Fariza said...

mak aih..

Hanie_Dew said...

ala pocket buat je la vlog. tak nak tgk pun pemandangan. nak tgk vlog je. hehehehhe

Hanie_Dew said...

ya! aku sokong pesanan last tu. kadang aku tgk baby kecik je lagi dia angkut nek moto.org tua pun bole masuk angin. baby apatah lagi.

so student ingat study bebaik. beli kete siap siap kalau dah gatal nak kawen. sok de anak tak de la angkut nek moto.

girls, pastikan bakal hasben anda ada kete sekurang kurang nya baru setuju nak kawen.