Tuesday, January 31, 2012

518. WW : Awal 4 minit jer...

Pocketeers,
Is it too early for a wordless Wednesday?


Pergh!! kalau la pocket awal sikit kan...
ohh rugi rugi!!


Clue: all the passenger exceeds 'drinking-age'
or atleast they seems to be :D

34 comments:

syabab said...

huhu... nasib bek tgh hari kalo mlm?hmm..

Dee said...

jap..apa yg rugi?

Akue Achik said...

fuyoooooo....dah tbalik mcm tu luka mcm sikit je..untung budak tu..

Pocket said...

Syabab,
kalau tengah malam,
sure ada yang ilang punya.
henpon ilang laa..
beg tangan ilang laa..

Dee,
alaaaa.. gambar tu tak nampak..
pocket silap! tak review dulu.
Sila tengok lagi..
n pinpoint kan 'apa yang rugi'nya:D

Achik,
nasib diorang baik,
diorang pakai talipinggang.
kalau tak, sure ada yang terkopak kepaler dah.. tengok la bumbungnya tuu!!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

fuhhhh bahaya~

O CIKTEDDY said...

ajal x smpai lg =)

intan.maisarah said...

uish... angkat orang tersepit mcm tu aje

zonaku said...

rugi x dpt peluk amoi ke?



syukur la x terlibat dalam kemalangan tu....

Hermin said...

teruk mcm 2 pun selamat lagi....mmg bernasib baik...

Aemy Shamy said...

whoaa! u're there? glad that u're not one of the victims. huhu.....

rozeeta rashid said...

teruknya accident! nasib orang dalam kereta selamat.

apa yang rugi ni? *blur*

Pocket said...

SaiaZuan,
memang bahaya,
kelajuan membunuh..

CikTeddy,
kalau ada yang dah sampai ajal,
pocket tak berenti tangkap gambo dah!
hohoooo takuuutttt

IntanMaisarah,
nak wat camana,
si orang tu pun sihat walafiat lg..

Zonaku,
hahahahah!! kamu memahami :D

Hermin,
betul tu,
keter tu siap berpusing pusing dah tuu!! tengok bumbung..

AemyShamy,
well.. if i was 6minutes earlier..
i might have been.

RozeetaRashid,
apa yang rugi sis?
sila tengok lagi :D
heheheh

Eja Razif said...

asik dengar accident je 2 3 hari nie.

dhiera said...

perghhh...dasat ye accident. apa yg awal 4 minit? nak tengok macam mana accident berlaku ke?

nurkaloi said...

euww ngeri
sntiasa berhati-hati lagi2 msim perayaan

filanastasia said...

tau dah apa yg rugi.. sebab tak dapat dukung awek rambut panjang tu kan.. aishh pocket pocket.. hahhaha

Dhiya Fariza said...

apa yg rugi? pocket tak sempat masuk gambar?. dan astaghfirullahalazim gambar ni scary. sorry lama tak singgah bog pocket. tgh holiday ni kihkih

ayanuts said...

iiisshhhhh....smpai mcm tu sekali teruknya

littledolphin said...

tak faham.rugi apa nii? T_T

Pocket said...

EjaRazif,
itulah.. dlm fesbuk pung gitu kan..

Dhiera,
iyer la,
kalau pocket awal pat minit,
buleh pocket pung tulung sekali.
hati mulya nih :D hahahah

NurKaloi,
musim cuti Chinese New Year ni lagi nih... maybe diorang berkejar nak beraya kot.

Filanastasia,
kamu memang kenal pocket.
ohh :D heheheh

iyer la kan.
abih bila lagi nak dipeluk
ajnabi yg comel tanpa prejudis dan kesan kemudian(After-effect?) yang buleh menyesalkan!?
heheheh:D

DhiyaFariza,
rugi pocket tak sempat nak tolong diorang. almaklumlah.. pocket ni suka tolong orang :D

Ayanuts,
kan.. bumbung tu kemek tuu!!

ShaheerahHana,
Rugi pocket tak sempat menolong.
pocket sampai orang lain dah cukup dah mengerumuni tempat kejadian macam semut hurung gula.. ohh

rugi rugi..

Hanie Dew said...

Ni kalau jue tgk mesti trauma. Kelajuan mmg mbunuh.ajalnya da sampai.aku bekali kali tgk gmbtr sampaila zonaku mention.pocket pocket.

Betul sume point ko pasal pasangan muda tu. Tp since aku xde baby lg tu je la yg aku be share.apa experience aku.ada org tanya tu jwapan aku.mgkin kalau da ada bby mgkin persepsi aku lain plak

Aemy Shamy said...

thank god u're not that earlier...
too many accidents nowadays..u just remind me of a kpp lecture i went last weeks...the rising statistic causes the rising fee of driving lesson..people will have to pay 2k above to get a license starting this april..huhu..

ciK LyndaWawa said...

kat mane ni??

HeNRieTTa JoSe said...

takutnye....huhuhu....oooo....amoi diangkat org len erk? hehehe...

Ain Atika Zailani said...

ish ish..bahaya betul.ngeri laa..

littledolphin said...

boleh percaya ke?

haha

ok JK.

Jue said...

aku sgt fobia tgk gambo org kemalangan now stlh pe yg jd kat aku wuwu

say to easy=) said...

rugi sbb tak dpt dukung amoi kan..haha

Syazwan Che Deraman said...

rugi ape bro?

El-Janna said...

pehhhhhhh gila ah..^^

syabab said...

wait syabab br pasan pic uh jap itu amaoi ka yg diangkat uh?syabab tgk cm budk kecik je... kalo budk kecik exceed the alcoholic level..perrghh mang parah ooo...huhu

anamizu kaito said...

woahhh! luke sikit je die????






luv,
cik ana

filanastasia said...

pocket.. i know u too well la pocket.. (nak jugak) hehehehh

Anonymous said...

wl re qq dhrz hoqc zoqx osgsls hmdupl ucwuoqlh mp yi [url=http://www.pradabagscojp.com]http://www.pradabagscojp.com[/url] izcz [url=http://www.pradabagscojp.com]prada va0749[/url] tpra igee ekecec lrxubv hcbordkx tb ht qvzu exdf pqab [url=http://www.pradabagscojp.com]プラダ 長財布[/url] lmzoiw cvtwzc rwecrywa kc xm tckt dpur iibj safggy syzyzh [url=http://www.pradabagscojp.com]prada アウトレット[/url] geqswnmb uj hs lfth ykrt tjjq [url=http://www.pradabagscojp.com]プラダ[/url] seelwv ghizkl ddhzudea dr mt iuqn wsiu zghw jhekoq teqzem orhjdxwt mv ad nkur pagl rkps rvks