Wednesday, January 18, 2012

507. WW: Cakap Tak Serupa Bikin

Dey kata tak leh ada apa apa atas,
kamu tu duduk mana da kawan?

Jumpa kat kilang orang.
memang nak kena tarbi
orang yg prepare nii.. 
huh!!

13 comments:

wan nurul hezrina said...

haha dia lupalah tuh letak maner sepatutnya..

ciK LyndaWawa said...

gmbr pe 2..xnampak..via ph0ne ni...

zonaku said...

cisssssss!

CekbOlat-bOlat said...

LOL~

gedek! said...

unclear of the concept...

haha!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

haha dia trlalu ego ngan word dia.. ;p

Aishah Jahirah said...

heheh...tukan kt atas...tersalah bahasa tu,kena ada ayat tambahan kecuali note ini...huhuuu

syabab said...

tenung lama2 br nmpk pe yg cuba nk smpaikn...hehe.. papan ka plat uh...salah letak... patut lekat je...hehe

rozeeta rashid said...

hahaha. bengong orang yang letak tu.

Dhiya Fariza said...

HAHAHAHAHAHA! gelak je

Hanie Dew said...

gelak gelak gelak. XD

Hanie Dew said...

tak pernah eh pocket buat bende yg jue listkan tu.. ececece..yeeee keeee.

org yg wat entry ntah hapa hapa tp trafic mencanak tu pocket jeles.
sape tak jeles oi. ahahhha..tak perlu pikir entry yg berkualiti pun org dtg berombongan. hahaha

anamizu kaito said...

patutnye takyah la letak bende tu TOP of the oven..hahaha





luv,
cik ana