Wednesday, January 18, 2012

508. WW: BesiYang Bengkok

Pocketeers,
A post related to the previous post : 506. GemuruhJiwaaaa!!!
Tengok la bengkok nya tuu!!
notice the brake pedal is no on top of the right foot rest.
Ohh...
terbang RM38 ku...

13 comments:

rozeeta rashid said...

haha. ok la tuu rm38 je. kalau lebih kang pengsan lak. :)

zonaku said...

membayangkan kulit tersiat atas jari kaki.............. pedih !

Pocket said...

RozeetaRashid,
kalau lebih,
memang pocket jual jer motor tu hahaha:D

Zonaku,
peh! itu cam karangan yang nombor 55 tu jer :D

Dee said...

kalau pocket kuat mcm badang..turunkanlah besi brake tu balik...hahaha..ok, tak kelakar..ngeeee...

Atiqah Wadiah said...

aiyakkk!!cmner leh bengkok?

syabab said...

wahhh pedal die terbalik cmnie mang dh konpem r care jatuh yg agk lawak..sbb syabb penah gak pedal jd cmnie tp sbb cara menunggng yg salah...hohooho

Cha said...

Macam mana boleh jadi macam tu? kalau pusing 180 degree kan lagi handal :P

Fatin Mraz said...

..dah nak bengkok..nak wat guane kan..

p/s:kelakar lak bace komen dee..=}

Hanie Dew said...

sib baik RM38, kalau Rm380?? tambah kosong je tetibe jadi banyak kan.

memang aku tuggu komen pocket kat entry homeless tu hehehe..

kan tarik je baju dia gi kedai mamak makan. tapi aku tak berani nak buat cenggitu. takat bagi nasi bungkus tu pun soh husband aku yang bagi. =p

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

teruk sgt bengkoknya~

Aemy Shamy said...

nasib baik x rm380...
hehehe...
sabar ye pocket... :)
nnt cny boleh kumpul angpow..hehehe

SimplySeoul said...

rm38 emm quite pricey.:(. sdh smpai masanya minta ganti.

anamizu kaito said...

fuuhhh RM38 pon skg ni berharge wo kan pocket?? =P




luv,
cik ana