Saturday, August 13, 2011

369. Belog Lis...

...pocket tak berfungsi. :(
so pocketeers, kamu suma memiliki BelogLis kan?
satu blog kamu yg kamu simpan semua link yg aktif
menggunakan application BelogLis untuk memantau
favorite blog nyer update status kan..

Pocket pun ada..
ToMyPocketeers.blogsblablablablaa..
tapi jangan la usaha nak gi,
pocket tak open for all reader.
pasal ada gak page yg tak senonoh dlm tu
yg tak nak bagi korang tgk.
plus.. nanti kamu tahu lah siapa kakak yang pocket
maksudkan dalam post : 360.FallingForU

so macam tu lah pocket nak terus bertandang ke blog
kamu, kamu dan kamu sekalian.. kalau nak harap
bertandang kosong jer gitu, mungkin tak terlarat
nak bertandang lah kan.
takut tak tertandang. so!! BelogLis memang best.

tapi....
kebelakangan ni biarpun BelogLis pocket tak menunjukkan
kamu post something new, kalau pocket gi jgak.. kamu dah
post something, 4 hours ago!! eh?
dari tadi pocket dok click button Refresh tu.. tak der pon..
dok tak dok kamu dah post!?
apa cerita?

BelogLis tak leh harap!!

So!! sepertimana yang pocket dah explain kat cik Ryehanna
dalam post dia : Invite lah saya....
TomyPocketeers tu adalah pocket nyer beloglis,
kalau nampak dalam link monitoring kamu, tahulah sendiri
yg pocket dok gi sana sehari pat blas kali tru my beloglis:D
(More like 2 kali jer kot)

macam mana la mereka yang hebat hebat blogging
nak gi melawat follower yang 10 ribu lebih tu yer?
sempat ker?







PS: Dok click refresh button berulang ulang kali macam mak zukebeg
dalam filem 'thesocialNetwork' masa dia add ExGF dia as friends.
Tekan refresh mengharapkan approval.
pocket tekan refresh mengharapkan post kamu.
yes kamu sorang jer, dan kamu tahu siapa kamu :D

18 comments:

hanaahmad said...

sweet habis ni. keh3

Pocket said...

Hana,
Sweet yek, citer pasal BelogLis tak berpungsi jer pon :D

lieya orange M.I. said...

kamu siapa tu pocket?? ehem3... :P

echaRierie said...

sy pun prob mcm tue jgk ~
lmbt update la kat bloglist tue..hoho..
tp xpe klw rajin sure htr komen jgk..haha.. :)

btw, kamu kamu kamu..pewitt ! hihi ~

cikpepel said...

kite pun hado...

una berry said...

I pun slalu refresh2 ni
mengharapkan blogger lain update
hehe

Faidhatul Arfah said...

huhhoho :)

Pocket said...

Lieya,
ehem ehem ehem,
kaaaamu laaaahhhh:D

Echa,
yes yes, sesetengah yg pocket dah addicted tu seperti kamu,
pocket gi jgak biarpun beloglis tak berupdate. so kalau terjumpa ngannew post, trus kan jer laa :D

CikPepel,
hado? good :D
jd masaalah yg sama ker tak?

Una,
kekadang gi bukak lappy tu,
trus ke beloglis utk tgk update,
kalau tak der pocket tutup balik.
hummmm

FaidhatulArfah,
aper yang 'huhhoho' nyer tu?

Dee said...

dee mcm tau je sapa..hahaha..

ciK LyndaWawa igUana said...

huhu..selamat berkenalan..selamat berpose jugek.hehehhe

intan.maisarah said...

refresh refresh refresh

echaRierie said...

pocket2..wah, new layout..ikut tema..baru prsn..hehe..
sy x reti nak create background sdri la..hehe..

(sory, len topik..nk tnya lps pocket komen entri b4 ni tp pocket xde s.box kn ? hehe )

~Cahaya Hati~ said...

tapi memang betul pun laa...
nape ntah lately ni selalu dia lambat refresh...
hmm... org tu dah update tapi still tunjuk entry lama lg kat bloglist tu... huhuhu~

biLa aKu muLa mEmbEbeL.. said...

yaa, happened to me too.

awww, p/s part is so schweettt. beruntung orang tu. :p

selamat berpuasa. =)

Kujie said...

alahai comelnya....
anak sapalah yg baik hati ni

Anis izyan Abd Rahman said...

follower yg 10 ribu kowt , following tak sampai 10 ribu kowt ~ heh , entah

Aemy Shamy said...

heee sy xda pula buat special blog utk bloglist..buat kat sidebar ja..ada gak rasa mau buat bloglist blog tp after reading your entry, maybe i'll forget it..hehe..i'll always visit any blogs who loyally reading & commenting my entries, like you ^^

Pocket said...

Dee,
macam mana buleh tau nii!?:D


Lynda,
Slamat Berkenalan,
Slamat Berposa :D

IntanMaisarah,
tekan lagi! tekan lagi!

Echa,
Xper, komen mu biarpun tak berkaitan, tp pocket appreciate sangat. pasal ada gak orang perasan bendera tu pocket gantung sempena ogos nih,
Terimakasih :D

Cahaya,
btul tu,
utk yg jarang jarang apdet cam kita ni, mula la kurang orang nak bertandang, utk yg slalu apdet plak, kita tak sempat satu, diorang dah post lagi satu..
adeyaaiii..

Jay,
Selamat Berpuasa pada kamu juga,
yes.. yang didamba memang beruntung, yang mendamba ni lah yang seksa :D

Kujie,
Anak Jamaluddin!!

Anis,
tu lah, orang yg glam glam tu 'Following' ker? maybe click lah kot follow para Follower,
tp bebetul following ker tak,
persoalan, banyak tuu

(Pening ngan 'Follow' banyak sangat ^^)

Aemy,
yes, once they start to comment a few time, u'll start to notice them, then just let the chemistry work its way :D

like me? thanks :D bangga jap!