Wednesday, August 10, 2011

367. WordlessWednesday...



14 comments:

intan izani said...

wordless sgt ni. smpai tak tahu apa yg ditunjuk ;)

Pocket said...

nama pun wordless...
perhatikan papan tanda ittu:D

Aemy Shamy said...

kedai tong teik?? hehe..peliknya nama..haha :p

Pocket said...

Aemy,
tapi dia tak jual 'tong' pun tau..
dia jual barangan runcit.. :D

|arieza| said...

hahha tong gas ada tak? :p try carik smpai dpt.. klu ada, bitau kita ek hehehe

Kak Long Mawar Merah said...

Dulu-dulu, suka sangat pergi kedai macam ni. Sekarang ramai orang pergi supermarket aje. Tak tahu pulak kedai macam ni masih wujud.

Pocket said...

Arieza,
tong gas? haaa.. yang ni mungkin ader.. almaklumlah.. kedai runcit la katakan :D

KakLong,
dulu dulu kedai cenggini jer la yg ada nyer poon, supermarket? apa tu?
Gitugitu,

cam pocket, nak kena gi alorsetar baru buleh jumpa supermarket terdekat. tu pung 'HANKYU JAYA' which kalau tanya orang zaman skrg.. sure diorang tak tahu punyer lah :D hheheh

Dhiya Fariza said...

nama dia tong teik maybe. maybe lah sebab tu dia tak jual tong hehe

Dee said...

hahaha..kedai tong teik bunyi macam kedai tong taik..

lieya orange M.I. said...

kalau anugerah gambar paling antik, lieya bagi kat pocket ;)

Kapten Atok said...

klasik

echaRierie said...

hehe..nama kedai dia nama pemilik kot..
dmn ni pocket ?

~Cahaya Hati~ said...

encik pocket... T____T komen tadi tersilap tekan... ilang... uwaaa...


http://gumamhati.blogspot.com/2011/08/kata-8-sedar.html


sowiii... kalo rajin komen la balik... ngee...

beluncas ^.^ said...

sempoi jee en .. hahah! mmg wordless . aniway .. i have done folo u back .. ayuh kite meriahkan dunia blogging !!