Wednesday, November 25, 2009

233. Maaf yer pocketeers,

Pertamanya pocket nak kena mintak mahap,
mintak mahap kerana sebagai manusia pocket tak lari
dari kesilapan, tapi kesilapan ni besaaaaaaar punya!!
(Sambil mengangkat ikan tenggiri)
Pocket selama ni dok follow satu blog ni n dok ingat blog
itulah blog CikQemm, Pocket tak pernah pun gi blog
CikQemm dari link nama nyer kat komen area tu,
entah kenapa..
since pocket dah ada link kat tepi tu,
so pocket ikut jer la kan...actually silap!!
it was someone elses!!

n on the 6thNov'09 CikQemm menang pertandingan 111111 ari tu,
bagus lah, since pembaca pocket yang dikenali yg menang,
rasa happy lah kan, kalau mamat dari US mana nuu ha, dok tak dok
mai blog kita tekejut tegempaq tau kata dia menang,
dia nak claim jgak jgak... pocket memang bebetul nyer kasi
ketip kuku lah kalau gitu>:D
Anyway.. she deserved it.
(Pertandingan baru kat tepi tuuuu!! sila check(^0^)m
so pocket pun mintak lah alamat n antar la adiah nyer kat dia.
Dok check la jgak blog yg dok ingat blog dia.
Tak sampai lagi ker? kalau sampai mesti dia buat post tentang
adiah tu kan... hummm, risau jgak. Takut Pos Malaysia
menggagalkan pocket.
dok check...
dok check...
memang la tak dak kan...
dah tu silap blog damonnggg!!! aho!! kono hanakuso oyaji!!
(Cik AyaqMasak yg mengerti bahasa juppung sila translate)

n in the last post 231. Lempeng Lempang Kelempung
CikQemm commented:
n this time i've checked from the commentator link.
n i've realized that i was wrong.
all along!! ooi!!! She did the posting about the hadiah on the
Nov'18th 2009
sila check untuk kesahihan:)
so today nak mintak mahap la sangat kat CikQemm kerana
memollow anda di blog yg lain.. hahahahah
(Tak nama pollow tu)
N pocket janji akan buat log untuk nama betul n nama blog
pocketeers sekalian supaya tidak silap lg...

kena stalking balik nih :D

so that i can address u better and so that i wont be mistakenly
following my dearest pocketeers in someone elses blog..
hahahahahahah

malunya... (_ _;

18 comments:

mier@merr said...

aiyokz...boley pulak begitu...abes tu selama ni kamu komen ape kat blog yg salah tu... takde tanda2 yang menunjukkan tu bukanlah cikqemm yang kita cari ke...


dun wori... my link is correct already.. but if this case happen to me..then i have a very good reason why i have to slap you...

pang!!!pang!! pang!!!
ok...3 times..enuff...hahaha
demo je...~

mier@merr said...

sok i akan serang blog kak sha dulu..
tamo bagi pocket menang lagi..hahaha

mier@merr said...

tengah pikir nak sambung komen ape lagi..

ok...


pikir....



pikir...

mier@merr said...

ermm...xde kot... ok....bye...


sekian untuk arini...


tata~~~~ :D

cHeRyNa PiReS said...

hnnnn...patutlah cerita tak sama, komen tak nampak. i see...

aiseh...miera did want i wanted to do. so nak lempang sampai 6 kali tak sampai ati plak;)

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~
aduyai bang~
takpe2~
zara tau abang letak link yang betul~
hehehe~

Kujie said...

I'm not in the Pocketeers list

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

orang kita kata terlepas pandang takpe jangan terlepas kata..




* baru folo>terjah dari 'umah' Sha

Cik Qemm said...

lor cmtu ke cerita nye.

cikqemm ni duk tunggu pocket datang, tp since pocket g thailand, mesti pocket bz.so tape2 tunggu je nti pocket dtg.
lol.

anyway thanks pocket,kite printscreen next pulak!

:D

Anonymous said...

ahaks~ :))

2 aje komen dr Lp Lum tuk en pocket yg trslap mem-follow blog... ;p

apa pun 2kan 1 pengajaran len kali pstikan betu2 sblm mem-follow... :)

ps: len kali ikut mcm "antu" DG yg kunin 2... ;)

~ mizzAmy ~ said...

hahahahaha..... lawak lah pocket nih. ada bagi komen tak blog yg salah tuh???

adeh, tak pernah plak dengar kes-kes macam ni. hahahaha... lawak okeyh...

Ayaq masak said...

Sekarang follow blog dalam google reader je. Senang hidup!

Tak perlulah ye saya translet.. har har.

farenova said...

sori kalau salah tajuk komen..saya cari shout box tak jumpe.saya pun nak hadih ketip kuku jugak huhuhu

Kak Long Mawar Merah said...

Kak Long dah check kat link tepi tu, takut pocket g kat blog mawar putih pulak!

Pocket said...

Miera,
kan!! kan!!
pocket gi cari kat blog tu,
ada tak pocket referred her as CIkQemm,
tak der la plak.. suma nyer komen tanpa
adressee... adoilaaa...

u would?
then check back your link sis...
i'm redirecting your link to Cheryna Pirez's
instead :D
hahahaaah

what do a guy have to do to get a slap
nowadays kan... (_ _;

Sha,
oh! oh! now i'm going to redirecting your link
to someone else plak... so that u'd take the
effort to come from Nogori sana to penang
just to slap me... hummm i wonder to where should
i aray myself to...

heheheheheh

Zara,
Betul dah yek?
baguslah...
kang kna lempang jgak ngan zara plak nanti:D
can we ever meet if i ever go down to JB
spending my night there in Paragorn Hotel?

Kujie,
i'm imagining the name Kujie is a glamorous name for

Tengku Fauziah.

updated!!!

Reen,
takut terlepas kata masa follow blog asing tersebut

lah kan...
referring someone as CikQemm when she is not.

CikQemm,
tu lah citernyeeee...
jangan marah yek:D

tp tak per..
pas ni lagenda pollow up diteruskan:D

heheeh

:D



Anon, LP Lum?
kan, lenkali kena la pollow org yg betul..
adeh laaaa...
11:20 AM

Amy,
ada!! ada!!
tp komen yg berkaitan ngan post lah,
tidak lah komen yg berkaitan ngan
perkara perkara lama gitu...

Ayaq,
GoogleReader yek?
buleh jgak pocket try nii,

FareNova,
tak nak taruk shoutbox pasal...
nak kasi orang komen:D

coba coba.. memoga pemenangnya dlm malaysia...
n moga pemenang nya ada kuku :D

KakLong,
Dah boh dah kak,
sila check blk... pocket taruk betul tak:D
hehehehe

kna weekly check nih:D

LORD ZARA 札拉 said...

Paragorn Hotel?
Sigh~
Pretty far bro~
Muar is my hometown anyway~

P/S : You can just drop your phone number in FB if u want~ =]

technology said...

visiting today

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇