Tuesday, November 03, 2009

219. LamaNyaTak...

...Post!!
and how i missed u pocketeers,
Mintak mahap la rakan rakan sedarjah sekalian..
pocket memang bz minggu lepas...
selepas jer ahad yang pocket duk pikir nak tukar keja jadi cleaner tu,
it was audit day all week!!!!
so pocket amat lah tak sempat nya nak post...
'alah, audit nyer siang, malam pocket wat per?'
entah lah.. tp siang nyer pulun, balik makan nasi jer.. trus nak bum.
dah tu camaner?

so sebagai tanda mintak mahap,
pocket nak wat pertandingan...
kalau korang bleh tgk kat bawah tu ada icon ini
icon site meter yang menunjukkan sekarang ni dah
sepuluh ribu semilan ratus samting...
bila dah mencecah 11111 nanti... sila lah printscreen
dan antarkan ke mo_aswan@yahoo.com untuk claim hadiah anda:)
jangan dilupakan juga alamat surat menyurat yer ^^

hadiahnyer aper? pengepit kuku!!!
tak pun mungkin juga stocking lelaki.
entah la, tak decide lagi nak bagi adiah apa...
tp pastinya bagi samting yg worth sending using snailmail.
kalau setakat karipap dua biji tu, korang pun tak minat kan :)
heheheh

voucher ker? mungkin, senang nak post kan..

ttaaapppiiiii!!! sorang pun takkan dpt adiah kalau ada dua
pocketeers yg mengklaim nombor yang sama...
buleh jadi ker nombor 11111 tu dpt kat dua orang?
sajer je nak buat disclaimer cepat cepat sebelum benda terjadi kan:)

so start dari besok, izinkan pocket sambung cerita lagi:)
okeh!!?

9 comments:

Super HaNa said...

bang,adik beradik dikecualikan tak?

cHeRyNa PiReS said...

hahaha...tak lepas pon...kenapa tak announce hadiah? kalau trip gi penang mmg sah2 akan diprintscreen.


check selang 3 minit pon boleh check, macam buat gacomole kat cafe world:P

Pocket said...

HanaChan,
adik beradik lagi digalakkan,
senang! adiah nanti tak yah antor pakai post malaysia...

Sha,
hadiah:
flight ticket ke penang ngan penginapan tiga hari dua malam di shangri-la...
sarapan untuk berdua dan satu driver yang akan membawa anda kemana saja anda perlu di penang.
Segala galanya dengan tanggungan sendiri.
pihak penganjur akan belanja makan KFC jer sekali... tu pun untuk pemenang sahaja, suami isteri anak beranak bayor sndiri
muahahahahah:)

~ mizzAmy ~ said...

wah... harus datang sini kerap ni. hehehee...

Cik Qemm said...

ala baru naik sepuluh 10955 :)

nURmALa mAZLan said...

uish!!!
kena selalu jenguk nih..hahaha`
mana tau dapat stoking lelaki..wakakaka~

bendul said...

kalo aku dapat, sakae sushi..?

Pocket said...

Amy,
datang kerap!
datang kerap!
heharapnya loyal reader n commentator macam amy yg dpt nanti:)

CikQemm,
hooh,
lambat lagi kan...
harapnya menjelang 1100 nant orang masih lg panas nak berusaha lah !!

NurmalaM,
kalau cik mala,
sy bg stokin bola!!
buleh buat main futsal:D

Bendul,
bendul kalu aku belanja makan kat
kedai toilet jer kot.. heheheh:)

fitriah said...

kepit kuku pocket??
haha xsemangat la cmni!