Saturday, September 10, 2005

weh!pocket

Today is da soccer match between our factory’s and our customer’s. This match actually triggered by some crap talking of me and our customer during chit chat time.
Cust : u ada team bola ? bebaru ni kami lawan ngan ‘XYZ’ menang la plak.
Me : Hoh.. kira nya team u kuat la yek?
Cust : hummm kuat la .. kalau kat melaka ni antara yg plg kuat apa…
Me : hoooo.. (nodding)
Cust : nak lawan?
Me : I’ll have to discuss with the management first laa..
Cust : then discuss la.. tell me the outcome minggu dpan..
We’ll be sending the formal letter asking for the match..

Huh!! Just like that .. already set for a match. And I am da organizer for dis activity, well at least a part of the organizer lah.. I’m the contact person between our customer and us… hopefully our team can win lah.. so for our team member.. if any of you reading dis(most unlikely).. score 1 for meJ
Next week will be dead bz for me lah pocket.. customer coming.. some outstanding issue have to handle.. I don’t think I’ll be able to tell u any of my uninteresting stories no more. But some how I luv writing, maybe I’ll try to squeeze in to write some story jgak lah…. To all my readers, write la comment.. It’ll be encouraging to listen to others feedback.. huh... I’ll try to write some in your’s too.. hehe…
Niss… tingin la plak nak jumpa eli… mesti comel kan..:P heheh

4 comments:

yuuichirounis said...

hehe...Eli comel beb...puas hati sbab rasa tak salah pilih...kalau dulu kat jepun asyik dapat yg 2nd-hand jer...heheh..nak 1st-hand tak mampu la pulak...(ish salah dgr ni boleh lain maknanya ni,hihihh)

pocket said...

Takper,kitto orang lain pun paham, Aku nyer EX5 pun first hand gak,Mas Kawin byr bulan, lg 6 bulan hehe,minum nyer kurang,lari nyer leh la sampai 110,tergedik2 jgak kalau sampai 110 tuu.. hehe Better than yg kat jpun, sndiri kayuh huhu..yg ni dia kayuh kan heheh..:P

yankiut.. said...

aaa..merajuk la camni bundle..tak kasik tau pun ade blog..nak kena buat blog gak le camnih..tapi nak cite ape erk..humm..

pocket said...

hoh!!yan!! heheh sori laa.. cam baru sangat malu la plak nak tunjuk kat yan.. anyway.. jemput jemput sila sila..