Saturday, August 04, 2012

561. The One That Got Away...

Pocketeers,
how was your puasa?
for the man,
please go and pay up your zakat fitrah,
cause u dont wanna kalut kalut malam
raya bila masa tu lah nak balik kampung
pun... masa tu jgak lah nak tulung pak
bakaq lemang nya pun, main mercun
plak nya lagi, laaaaagi nak pi bayaq
zakat?
huuuiiii tak dan woo!! :D

anyway kenangan is just as painful
as any poke with a sharp knife to the
lower rib right? Just now i was checking
back all those picture in my computer,
and saw some picture of her, her and her...
its like that song saper nyanyi?
its all coming baaack, its  coming back to me now,
bla bla blaaa...
its when u touch me like this,
it when i hit u like that,
saper nyanyi yer? kakak yang bebaru ni meninggal tu ker?

adehlaaa...
terasa terus nak mempersoalkan ketentuan tuhan,
terasa teringin nak tanya... what if this, and what if that...
terasa terus bahawa.. mungkinkah ada yang lebih baik?
maybe pocket patut gi USA dari gi Papua NewGunea dulu
untuk sambung study?
or maybe kalau pocket dok jer kat MY, mesti sekarang ni
pocket tak senang duduk pasal banyak sangat aweks
seluruh negeri negeri bersekutu kat malaysia ni.
(Macam kamu tu ensem sangat jer pocket!!!?)
hehehh, tak tak.. nak dapat kan yang pertama dulu
pun puas makan modal, inikan plak yang kedua..
malah yang ketiga ... ohhh

nak ajer pocket group semua gambar gambar tu n tekan button delete.
tapi tak sampai ati, terasa macam nak tengok lagi.. macam nak 'ingat'
lagi...
yes yes, kita mungkin tak di'tentu'kan bersama,
tapi aku kan cuba untuk mengingati dirimu selama lamanya.
kalau kenangan indah kita tak dapat ku cerita lagi dan lagi untuk
ku pahatkan di otak lembab ku ini, maka gambar gambar ngan
henpon murahan yang saiz tak sampai 2000pixel persegi ni jer lah
jadi reminder. yang satu tika dulu aku dah buat silap (KOT?)
yang kalau la buleh ku ulang, akan ku buat sebaik mungkin.
pergh!! jiwang nya post pocket kali nih.. adehlaaaa...

so untuk kamu yang membaca...
just want u to know that i miss u,
not to wish that we could be together anymore,
just wanna hear your voice every now and then
to remind me about 'the one that got away'

6 comments:

Syazwan Che Deraman said...

heheheh.

rindu awek lamaa..

salam sahur pocket.

Pocket said...

Salam Sahur Shazwan CD
peh!! tak leh woo rindu awek lama,
kang awek baru nak letak mana?
muahahah

nowriz mars said...

pocket,

celine dion punya lagu bah tu..

merindui orang yang berada di luar jangkauan kita adalah 1 penyeksaan..

solution paling gila penah sy buat ialah delete semua picture tu..

tp kdg2 sy pandai teringat dia.. org bilang mayb sbb dia pun ada mengenang sy.. haha

yaka?

Pocket said...

NowrizMars,
ooo celine diooonnnnn:D

heheh pocket tak hengat lah ^^

oh oh kalau sidia tu teringat kan kiter, then terasa happy la gak,
atleast ada la jgak sidia, dia dan dia tu ingat kita ni :D
heheheh

seksa kan... delete semua?ohh...
macam susah nak gerak kan jari ni semilimeter utk tekan OK...
adehlaaaa

Hanie Dew said...

Mmg rindu awek lame eh pocket.ke rindu lain.sbb entry poket kdang2 metafora sgt.susah nk tafsir.hahahhaha.

azs yana said...

huhuhu.

sangat mendalam. mengingati kenangan lalu bukan satu kesalahan. its normal dude!
happy raya day :D