Monday, October 12, 2009

211. It Is Obvious..

...yet i still need to let u 'Teka'
Teka apa makhluk ni?
n how did pocket tangkap gambo ni? :D

Ada dua pocketeers dah pernah tgk
dah gambo ni so tak la benda baru
sangat,

tp since ari ni pocket mandi malam..
terasa ngantuk sikit..
so malas nak post anything yg berat2..
Maka Makhluk asing ni jadi mangsa
exposure dlm donia net yg serba
canggih ni. hahahaha

buleh ker kasi alasan itu?

Happy TUesday
yg bday ari ni tu, happy birthday.
sila lah sedar yg anda perlu menukar
nombor yg slalu anda tulis dlm
rehsuumeh semasa interview.

moga tahun ini akan jadi tahun yg fabulous utk anda :D

15 comments:

fitriah said...

aaaaaa wat is dat?? it's not obvious!

miera a.k.a merr said...

adakah sepasang snails sedang brada d ctu....?? haish.. tp cane yek gmba tu d ambil...mnarik.... mcm ats satu mirror...tp.... ntah..hee~

sgt interestingz ini picta...

kojah said...

siput babi ke bro...dpt adiah x nie?muahahahaha

eh2, npe kne tkr num hp??

cHeRyNa PiReS said...

nieh belon panas berbentuk snail (sekali imbas macam someone...siapa agaknya? kena refresh banyak mende sbb bangun sangat pagi arinieh)

rupa sha pon ada (dok compare ngan rupa dalam cermin). eh, takkanlah pocket nak posting pasal sha kan:P

happy buffday to org tu jugak. ingat pesan pocket, jgn lupa tukar nombor dlm resume:P (tapi email still number 27...tak payah tukar kot). Oppppsss...

~ mizzAmy ~ said...

tuh edit jer tuh... :p

Super HaNa said...

hoh..hape nih???
***tenyeh-tenyeh mata


bday sape tuh???

ZARA 札拉 said...

Tu Gary siput Spongebob ke?
Hehehe~

Abangku ini memang kreatif membuat fikiranku bekerja keras~

bendul said...

epi besday..
good luck in everything..

pocket too..
me too..

Cik Qemm said...

siput kan?melekat kt tingkap ek?tp cemane ley suh die pose cm tuh?

lieya orange M.I. said...

...pocket, aper tu...
...very d mystery jer lieya tgk...
...mcm asap kepul2 pun ada...=p

Gallivanter said...

Snail?

Pocket said...

Fitriah,
obvious obvious, sila perati betul betul,
kan ker alien tu :D

Miera,
bukan sepasang,
sekor jer :D
atas satu mirror kalu, kenapa tak nampak abuk?
yea!!

Kojah,
tang siput babi tu betul,
tang adiah tu takder..
tp kalau pocket taruk adiah pon besh kan :D

nantilah dapat bonos kalu..
pocket buat pertandingan ngan hadiah yg worth sending tru snail mail.

Sha,
well kalau taruk mata n mulut kat situ,
memang nampak cam pocket yg ber sesungut,
hoi!!
jangan la sekejam ittu:D

HappyBuffday utk org tu lagi,
birthday girl gi tgk wayang :D

Amy,
yes, pocket mampu nak edit kan..
tp tak lah!! kejam sunggoh tohmahan amy ittu. :D
heheh

HanaChan,
Bday org yg lahir pada 13 oktober.
tak membantu kan.. pocket tahu!!

dah tenyeh dah tu, nampak cam aper?


Zara,
Nasib baik tak der komen..
'loh!! pasal siput babi pun nak tulis ker?'
kan

bukan gary, tp dua pupu belah tok cik dia.
jatuh pangkat anak menakan pupu,

Bendul,
jangan sedih,
pocket simpati ngan ketiadaan mood utk blog anda.
tp tak per.. inshaAllah nanti solve lah tu ..

CikQemm,
pocket amik colok yg ber bara n cucuk pinggang dia.
tu la pasal dia bleh posing tu...
owh kejam nyaaa...
Tak lah!! dia pose naturally tuh!!

Lieya,
Kepul kepul asap orang pra sejarah menghantar mesej menggunakan kepulan asap di langit,
cuba baca.. mesej nyer
'moga cinta menjadi satu, untuk kecemerlangan bangsa'
gitu gitu.. wow!!!

Gallivanter,
Yes, it is a snail,
first time ere i presume?
linking u, link mine?

banji said...

Walaupun dah terjawab nak jawab gak, pasal tgh boring takdak cite kat tv

kepompom bertanduk
langit terbelah horribly
logo ubat diet terbaru
awan yg sungguh gelap
org gemuk tangan kecik
jam pukul 11.45

Kak Long said...

ooo...sang siput. Dah tahu dah...
Saja tunggu pocket bagitau jawapan dulu baru nak teka.

filantera said...

- pocket snap siput babi yg di lontar oleh Mr Big kat dia sambil berkata "..........."


betui ka?