Friday, July 24, 2009

193. Manadeerrr...


Media media, (Sambil menggelengkan kepala)
bila dah jadi celebrity...
apa apa pun diorang buat cerita.
Ari tu dia bunuh lalat masa interview pun
diorang kaitkan sikap nya terhadap pengganas.
tindakannya terhadap pengganas juga diramalkan.
apaaa la kena mengena...

Sokong Obama?
Tak lah....
cuma tak sokong media..
yang memutarbelitkan fakta ikut suka kehendak yg memerintah.
atau kehendak yg perlu memerintah...
korang pernah jumpa ngan produk media tak?
maksud pocket produk media utama.
(Tiviketiga, ArTiEm dan lain lain)
Pocket pernah, duk umah tgk TiviKetiga jer..
abih sokong lah!!
baguuussss!! kata mereka,
Pass tu dlm bahasa melayu, lulus.
tp bg mereka... Pas tu tak lulus.
tok wan tak mai speech pun dikatakan
pasal internal pecah belah... ahaaaiiii...

So berbalik kepada Gambar, normal lah kan,
bukan nya dia buat salah pon,
kalau dia tgk ponggong lelaki tu jadi isu la jgak.
tp kalau camni kira sihat la:)

sama cam teori keter pocket..
explained in my post from 2007 by the title 'Cars'
tak salah kan? salah ker? salah yek?
manadeeeeerrrr..:)
(Penenangan diri sndiri utk pocket yg slalu buat salah)

7 comments:

pakto said...

orang terkenal,kencingpun diikuti he..he

Ayaq masak said...

Gambar tu sangat misleading. Kalau tengok video semasa gambar ni ditangkap, takde pun Mr. O tengok bontot perempuan tu.

Kekanak Tokyo said...

betul2...

Kalau saya dok situ pun saya tengok pa bontot pompuan tu..

HAR HAR HAR...

green apple said...

kesian Obama, jeling bontot pompuan sket pun dah jadi issue. Padahal dulu dia siap tepuk tampar bontot pompuan takde org kisah pun kan?

that's the price you have to pay.
sape soh jd glemer kan..

Pocket said...

Pakto,
kan, dah terkenal tu..
mkn telur rebus dlm toilet pun bising..
eh?

Ayaq,
was it? come to think of it,
maybe betul..
then dang good CG work :)

Zet,
hahahah,
kenapa?

KakDi,
Dia pernah tepuk tampar ponggong orang ker dulu?
huhuuu,
pastinya kan :)

well, kalau dah glamer tu,
jd menantu sultan plak..
clubbing maner bleh gi seikut suka ati kan.. tak gitu?

eh ke situ plak pocket...

SyariLia said...

blh tahan jugak obama ni..hehe..

Mrs Shaka said...

itulah 'price' yg perlu dibayar org pofular kan...:)