Thursday, July 23, 2009

192. Fan...

Untuk sesetengah yg tahu tentang pocket nyer ofis,
kitorang tak dibenarkan berinternet, n somehow comp
tu buleh mail jer, tp tak leh nak yahoo lg gugel...
Boring kan.. i know!!
Tp kelmarin, pocket telah mengantulkan satu budak
ofis yg illigally been checking the net, (Dia guna wifi modem n konnek ker mgr nyer broadband)
camana pocket kantulkan?
pocket terjumpak gambo gambo dari blog orang.
How do i know gambo gambo tu dari blog orang?
maybe gambo tu kengkawan dia bagi... btul jgak kan :)
There were some of familiar faces, nice n beautiful
stars in this land of blogging. kenal trus!! (Yer la kan, kiter pun peminat jgak)
And may i add, her collection was long and old.
Macam dari permulaan cerita dulu nuh!! huiyooooo

'gambo kakak tu kakak ni kan?'
'yer, sajer je amik...'
'tp ni gambo sexy dia ni, kenapa anda amik lak?'
Ohh.. i forgot to mention that she's a girl.
'knapa? tak normal ker? dia lawa apa.. i minat'
OK, kalau lelaki minat lelaki, memang pocket muntah
tp kalau pompuan minat pompuan pocket rase ok jer..
kenapa kan?
'apa yg u minat sangat tentang dia?'
'tak tau la, cerita dia tulus, dia laaaaawa sangat,
rase cam idola plak.. i wish i can be like her,
tp tak brani nak terlus macam dia,
sooo self confident, suker lah!!' katanya half smiling,
rolling that roller on the mouse showing her collection.
Ada terasa cam tgk muka remaja yg dpt duk
front seat konsert BekStritBoy jer muka nya...
'hummm, maa anyway.. gambor set hari tu kat maner?
pocket tukar tajuk buat macam her minat in blogging
does not interest me, tp sebenarnya nak ajer bg tau address pocket.

so untuk blogger yang star diluar sana... be proud... Stay indah
Pocket tak indah... (So tak leh nak menayang keindahan)
tp untuk yg indah indah tu...
anda adalah inspirasi untuk mereka yg kurang.
(Tp budak ofis pocket tu langsung tak 'kurang'lah)
yes, maybe along the way ada yg 'mulut-jahat'
Ignore them... sebab dlm 200, satu tu jer yg brani sikit
dlm anonymous nak say samting which was actually
a minor point.
So why bother? keep up the good work, and inspire people sis



In the end jd cam comment utk post Green Apple
kepada post nyer ThankYouReaders..
memang itu tujuan nyer pon

10 comments:

green apple said...

omg...thanks..:)


boleh saya tau siapakah wanita yang suka saya itu?

kerana aku pencinta wanita.

~ mizzAmy ~ said...

nih pocket berinternet dari ofis ke? tetiba je amy terasa nak update blog juga. kot2 lah ada peminat ternanti2 entry baru. hahahahaha..... *perasan sungguh*.

nURmALa mAZLan said...

wakkkkkkkkk
diriku ada peminat x??
huhu`

atty's said...

dasat dunia blogger ituh ..

*SiRibenMerah said...

ouhhh.. gitu hebat nya sampai diminati.. hehehehe.. tabik springgggggg~

Pocket said...

Apple,
Err, bukan wajah anda sajer yg ada
dlm list adik tersebut. Ada lagi :)

Pocket pun pencinta wanita! hey!! kita samaaa :)

Amy,
tak, ari ni pocket nyer schedule
pelik sket. gi keja kul spoloh pg,
balik kul sploh mlm.
tu yg sempat post tu :)

hohoooo, update update!!
pastinya anda ramai peminat :)

NurmalaM,
Adooo, kalau tak, tak der la
sampai berpuluh puluh comment org
disana :)

Atty,
Dasat, memang dasat,
sampai putus ati,
terubat ati,
will to live,
reason to die,
hanya kerana blog...

tu pun tak dasat lg?

Ben,
Anda pun apa kurang nya?
pastinya ramai peminat,
mintak peminat anda sikit :D

heheh

ZARA 札拉 said...

Hehehe~

Aku juga pencinta wanita juga~

Wanita membuatkan daku happy selalu~ Err, lelaki juga~

onggila said...

nice entry...!!

kojah said...

aku memang pencinta wanita...hakhakhak

Cik Qemm said...

kalau budak ofis tu bace entry ni cemane?haha..