Sunday, July 05, 2009

185. MH...


Yess yess, pocket tahu,
memang dah lama..
memang pocket ketinggalan zaman..
apa nak wat,
Fesbuk pun baru sngt berkecimpung.
nak wat camana... bila org layan,
pocket tak tingin sangat nak layan,
then bila org dah abih layan dah.
Baru nak terkedek kedek tanya..
camana nak layan tuu?

fesbuk punya la lama dah kat
donia ni, sampai henpon pun dah
bleh online ngan fesbuk, pocket
baru jer start may gitu gitu kot.
ahaaaiii...

Baru dua tiga minggu buat maushan
ni pun, bila filantera dah pun ada
sejuta points dah!!
bilamana dia start somewhat late 08!! oi!!
(Pocket salahkan mereka yg tidak memberitahu ku)
Anyway... marilah layan,
baru lah pocket tak rasa cam i'm the only newbie
here in the land of the maus.
I see that atiqah pun layan jgak, tp maybe dia
dah cant see what's the fun in it anymore, so dia
tak active dah for 4 months, hummm understandable.
memula pasti boring,
nasib baik filantera n banji inject gold sket...
kalau tak.. duk pakai sticky glue lg la pocket..
ahoooiiii...

kengkawan yg ada fesbuk,
moh maus han jom... kita wat hunting party!!
Bendul!! ko of all people mesti masuk!! aku tak kira...!!
aku kasi gold sket, buat permulaan:) heheheh
(Mcm skim cepat kaya plak hheheh)

13 comments:

Annaster said...

Pocket,
nk add!!

kojah said...

best sgt ke facebook ek??sy ada tp cm mlsla...ntahla cm xda mood bila tgk facebook...huhu

chics said...

Addictive! Dulu sanggup tak tido sebab nak tekan horn :D

Cik Qemm said...

game ape la plak fb ni.macam2,haish!

banji said...

one thing about the game... we are not competing against anyone. it's just the pleasure of catching those mouse :)

good luck!

Pocket said...

Anna,
add lah!!
add lah!!
:)

Kojah,
Pocket pun tak paham apa yg beshnyer fesbuk nih, tp mausHan nih addictive.
Try dulu fesbuk tu, harap harap anda jgn lupa nak blogging plak bila dah sangkut nanti:)
heheh

Chics,
wah!! first time commenting ere i presume.
sila lah dtg lg :)

yes, sekarang ni pocket tgh berjaga walaupun besok keja pasal nak horn the hunter's horn lah:)

terasa nak taruk timer dah kat henpon... ahaaaiiii

CikQemm,
banyak banyak game,
dari satu ke satu lg,
developed from an idea.

tak layan?

Banji,
the pleasure is mine to addict to.
wahahahah!!
tp dah boring dpt tikus puteh.
heheh:)

bila nak sampai level banji ntah?

filantera said...

hahahaha ada jgakkkk post about MH :P u know u addicted to MH when...

7 - u post about it in your blogi:P

~ mizzAmy ~ said...

amy plak tak layan yg game2 tuh. addictive FB sebab nak tengok gmbr2 kawan n artis. tuh je. hehehe.....

Annaster said...

Wahai En Pocket,
sudah add...
yey!!!

Pocket said...

Filantera,
heheh, u know that u'r addicted to MH is when u've woke up in the middle of the night by the sound of alarm just to horn the Hunting Horn:) heheheh

Amy,
tak layan yek?
try la layan tgk..
am sure u'll find it interesting.
cr yg less action sket...
kalau dua ploh pat jam kena mengadap tu boring!!

Anna,
Dah Add!!
Dah Add!!
selamat ber fesbuk

atty's said...

ade gak mukabuku..tp jrg masuk..save gambo je situ

Nem0 o0h Nem0 said...

nak reti tul nak main game2 yg de kt fesbuk tu.. leh ajar tak? =p

Ayaq masak said...

Dah bosan dah dgn mousehunt.