Friday, August 08, 2008

88. Alahai...

'ok!! pocket, jam lima saya pi kat pocket,
pocket punya pasal, wokey punyaaaa...'

'eh!! uncle suba, awal tuuu.. 6 setengah boleh kaa..'
'6 setengah kalu lambat woo, tapi tara pa pa,
kita anam setengah juga pigi'

and so he came at 630 the morning i'm suppose to fly,
the traffic was busy. what do u expect? monday morning.
The shop i use to stop to have our breakfast was closed that day.
alahaiii... lapo nyeeee...
i really hope that i can still rush to get some nasi inside me
before the flite. Rushed to the counter, it was a long que,
by the time i got my ticket, the clock is already showing 8am.
No time!! ran my way to the gate. Still no nasi inside me...
alahaiii... lapo nyeeee...
No matter, was hoping that the inflite food is nasi...
but just to my surprise, it was just bread
with a piece of curry chicken as inti.
I guess the oil price increase caused the cost cutting.
alahaiii... lapo nyeeee...
so pocket...
end up starving till lunch time, which was about 3pm Malaysia time. oiiii!!!
anyhow, below is the Cute stewardess who serves me the crappy lunch box.


Comei la plak!! heheh:)

11 comments:

~ mizzAmy ~ said...

~ menyempat lagik tuh snap picca stewardess. dia perasan ker tak? hehehe.. sempat mintak num phone tak?

lately nie kan, dari pagi-tenggah hari- malam. perut asyik nak mintak nasik jer. hope la ada perkembangan. ~

Pocket said...

heheh, tapi ngan dewi yg dabak tu pastinya orang perasan, dah la tu bising la jgak dewi tu,
'Kachaappp' kater bunyinyer bila dia menangkap gambo hehehe,

umph, sign yg bagus utk Amy.
tp tak utk pocket heheheh:)

cHeRyNa PiReS said...

waaa...pocket pegi mane?
lawa nye stewardess tuh....
tak ngorat ke?:D

azie said...

hi hi hi..kesian u lapar. nasib baik stewardess cun.

haih, lapar plak tgk gambar food tu:P

Ayaq masak said...

amboi2 sempat lagi snap.. ceh..

Pocket said...

Cheryna P,
pocket terbang ke thailand heheheh:)
ngorat? tak nak ah, kang jadi cinta antara dua bangsa plak, boring boring hehehlagipun pocket tak reti cakap siam!!

Azie,
Tu la lapo sangat sangat,
makanan yang dulunyer tak la besh sangat, tp makanan yg skrg ni worst!! roti jer dpt ... huh!!

Ayaq M,
Punya la pocket tak der benda nak wat,
gambo makanan yg tak sodap dah amik,
tak nak makan dah, so tangkap la gambo adik yg tengah sibuk mengedarkan lunch box tuu.. hehehe,

Nurmala Mazlan said...

lapaq-lapaq pun, tgk stewardess cun sure cam kenyang je kan??
uhuks~~~

Tny said...

Amboih.. reja naik flight, ushar awex je... crappy lunch x pe.. asalkan boleh cuci mata :D


Haa.. kt Loq Staq, PC fair this coming weekN.. try pegi survey.. manatau kot2 boleh beli terus!! :)

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

ahahahahahahha
pocket ngan dewi sgt nakallllll!!!!

Adry said...

waa.. best best dapat gi Thailand... huhu....

Kalau dapat stewardess tu lagi best... hehehe :)

Pocket said...

Nurmala M,
Heheheh, actually tak kenyang jgak kalau bebetul lapo... Seriously pocket lapo mase tu, bayang pocket bleh tanya for the second lunch box tuu.. hohooo, malunyaa :)

Tny,
part cuci mata tu betul, tp tak der perasaan jgak bila dah lapo, kena plak dinner smlm nya just bihun sup, ahaaiii, cam tak kejap nyer peruutt, eheh:)

Umph, will try to go n see first :D

Hanachan,
heheh, dewi yg nakal, pocket tak salah.. heheh

Adry,
High maintenance tu bro,
cam pakai BMW jer nanti, monthly service pun mahu dah sebulan gaji heheheh:)