Thursday, June 12, 2008

64. Tag from EpalC

EpalC telah menge'tag' POcket, oleh itu here it goes,
Bendul, begitu juga anda... sila sila lah ... eheh:D

Instruction : Remove ONE question from below and add in your personal question, then tag 8 people in your list. List them up at the end of this post. Notify them in their chatbox.

1. how do u define love?
- love is like Gardenia bread, 'enak kan dimakan begitu sajaaaa'


2. What are you doing during your free time?
- Definitely blogging!! wahahahah... :D

3. Have you ever felt stupid?Why?
- Yup, when i've mistakenly pat on strangers shoulder thinking . that he was my friend.

4. Where is the place that you want to go the most?
- Skrg ni tingin sangat nak balik kampung kat FUkui,Japan.
. Ayaq dah landing kat Kansai dah... jeles!!

5. If you can have one dream to come true, what would it be?
- Wah!! nak jawab bebetul ker nak jawab merapu?
. Merapu : nak jadi seorang rakyat malaysia yg berjaya
. Bebetul : kalau la buleh jumpa sejuta ringgit. buleh jgak
. pakcik kayo jap :D

6. Do you believe in seeing rainbow after the rain?
- Sebab belajo fizik dulu, memang percaya,
. memang tahu pun yang akan ado rainbow after the rain.

7. Do you like being who you are today?
- Yes! Luv my work,


8. If you win $1 million, what would you do?
- 200k fiks diposit
- 200k Ay Es Bi
- 200k buat beli pondok kat mana mana,
- 200k buat layan jejalan ke seluruh donia(Venice ker)
- 200k buat layan minat :
. Fotografi, computer kaw kaw, gerai sarapan nasi goreng :D

9. If you meet someone you love, would you confess to him/her?
- Of Course i will, every minute if she allows it,
. But i think she prefers to talk rather than hearing me chant...
. i luv u, i luv u, i luv u,

10 Who are the TOP FIVE people in the world you wish to meet?
- Bob (Lama sangat dia tak balik, idup lg ker?)
- Emran (Dia utang ngan aku heheh)
- blogger blogger sekalian,

11.What are the requirement that you wish from your other half?
- Understanding in me

12.Which type of car you love the most?
- Honda. samo ngan EpalC.

13.Which do you prefer from your other half?Hugs or kisses?
- Semuaaaa... heheh, (Dont wanna elaborate more...)

14.If you have faults, would you rather the people around you
. point out to you or rather have them quiet?
- Depends,if my zipper were open, i'd prefer they point it out in
. private :D heheheh.

15.What do you think is the most important thing in your life?
- SOul.dah tu kalau tak der soul,kan ker jatuh trjelepuklifeless?

16.Are you a shopaholic or not?
- Am Definitely a shopaholic, or else how does my C Card went
. over limit wahahahah.

17.What kind of device/gadget that you would like to have?
- I Pod yg 16 gig tuu.. huhuuu.
- VideoCamera.
- PSP.

18. What is your favourite fragrance?
- layan bedak dashing jer :D

19.Are you in love?
- Yes! Am falling in love with u pocket :D

20.If you are given a chance, do you want to see your future?
- if i've given a chance, i'd rather change my past.

26 comments:

EpaL c0keLaT said...

Wahh...bagus anak murid cekgu yek ;;) Pasneh bleyh la tag bebyk :-"

P/s: Tiru i la tuh...minat honda :P

~ mizzAmy ~ said...

~ nak jumpa blogger? kalo amy masuk dlm list tuh, sila2 la bgtau nor kalo turun KL. ahakss.. :P ~

Pocket said...

EpalC
Umph, tiru tiru,
actually kiter dah ado dah honda satu... Honda EX5 heheheh

Amy,
Umph, inshaAllah, akan diberitahu nanti bebila nak turun KL nanti yer :D...Amy definitely in the list :)

diya said...

erk, bob tak dapat dikesan lagik ke bro? huhu. kena wat rancangan jejak kasih neh.

p/s-mau jumpa abg pocket gaks. hehehe

Princess Liyana said...

Wah!mcm tu kah bro?enak di makan begitu sahaja..mcm iklan la pula

ninadw said...

maen tag???
wah wah wah..
hey.. where r u actually???
KL kah??
sbb, aritu sembang2 dgn ceera.. then, nina tanya dia.. pocket kt KL or kt tmpt lain.. dia ckp dia tatau.. huhu..
klo aritu leh contact, mmg ada hati nk jumpe.. cewwwah.. hahaha..

Pocket said...

Diya,
umph!! nak kena taruk gambo bob lah kat sini,eheh...tp cari yg gambar yg paling dewasa ... cam tak der.. huhuuu...

Liyana,
yer lah, cinta kan enak kalau tanpa pengaruh lain,
pengaruh politik,
pengaruh kecantikan,
pengaruh kewangan,
pengaruh populariti,
Although membantu, tapi...
'Enak dimakan begitu sajaaa..'

NinaDw,
knowing my name was even mentioned by u n ceera only makes me happy, meeting u would kill me with happiness wahahahah...
Actually kat penang,
so jauh la sket :(

Danisha said...

Pocket,
Tak nak belanja kita kalau dapat 1 million...

heheheh

ninadw said...

laaa.. penang kaaaa.. uhuhu..
nasib baik tak contact.. klo aritu contact thru e-mail takde guna gak.. haha..
nti la.. nina penang mmg tak sampai lagi..
nti nina nk bercuti kesana laa.. :)
insyaAllah.

Ayaq masak said...

hang kat penang tu tak reti2 lagi nak mai jumpa aku kat USM?

Hang jangan jeles kat aku weh, hang tu dah penah dok sana brapa taun dah aku ni 6 minggu saja okkayyyyyyyyy!!!

Wuu. T_T

Pocket said...

Danisha,
kalau dpt betul la satu juta tu, surely kita buleh wat open table kat memana makan reramai kan.
All bloggers nite gitu. (Angan Angan)
Setakat sorang tiga bungkus nasi lemak tu baru singgit lima posen, teh o, br jer nam posen,
100 orang makan pun baru 210 inggit which is 0.021% jer baruuuu...
(Kedekut ^^)

NinaDW,
Hooh, penang jauh la sket, inshaAllah kalau ado rezeki kita bersua muka ya nina:D


Ayaq,
Hang tu yg tk reti reti nak mai jumpa aku kat BM nih... eheheh
(InshaAllah nenanti kita pastinya berselisih bahu atas bridge masa pocket gi cari ayaq kat usm makala ayaq gi cari pocket kat BM)

hey, nam minggu ka nam tahun ka, pocket still lg jeles, kalau ado wit rase nak gi sndiri jer... tp tak mampu :)eheh...
ayaq... sihat sihat kan diri anda ditanah orang yaaa... :)
cyotto shinpai yadeee....

fairuzniza said...

cepat cepat..
organize reunion ngan bloggers sekalian.. :P

A t i Q a h said...

so, which question u've added? hehe

Pocket said...

Fairuzniza,
Umph, tp nak wat kat mano tu?
eheh ingat lets buat yg kecil kecilan dulu, penangian dulu ker :D
eheh

Atiqay,
The first one,
'How do u define luv?'
Tiqah... care to answer dat?:)

fairuzniza said...

wah..penang tak dapek la nak join..
huhu..
wat kat kl la..
gamai ape ogang.. :D

EpaL c0keLaT said...

Ehem2...pekate wat reunion kt Ipoh jek :-" lallalala...

Danisha said...

Dapat sejuta takkan nasi lemak & teh o jer.....hmmnnmmm

Princess Liyana said...

pengaruh kewangan tu yang menakutkan tu?tak g2 bro?:p.huhu

Ayaq masak said...

helooooo ko ade teransepot ko la yang patot cari aku kat sini... besides, takkan pompuan nak pi jumpa laki pulak kot. harharhar.

Nodo ga itakute, netsu ga atte, memai wo shiteiru. gile tak gile. sadisnya keadaan ku di sini!!!

MC said...

pocket,

mc dh pindah... hehehe

MC said...

sorry yea.. pasni tukar link keyh..

Pocket said...

FairuzNiza,
Umph, kalau nak wat 'GetTogether'
memang better kat KL lah kan,
baru la amai orang bleh join:D
tp pocket kena jalan jauh ssket lah kan...

EpalC,
Eheh, kira dekat sikit antara utara ngan KL yek?

Danisha,
eheh, kedekut kan?
I know..>:D

Liyana,
Pengaruh kewangan tu memang menakutkan
kan, tp have to face it. Memang ado pun kat donia

ni.

AyaqMasak,
ayaq pun ado gak motor kan...
ayaq la datang heheh:D
(Tak gentleman langsung)

Ahai ayaq, kat jpung sano tgh sakit ker?
tak per.. minum Ayaq Mineral bebanyak.
tgh musim panas tu
Pocket mendoakan the best to Ayaq.

MsChrome,
umph, paham doh,
akan ditukar kan ke link terbaru tu nanti :D
THanks!!

~ mizzAmy ~ said...

~ ramai tul yg nak jumpa pocket. glamour jap agik en pocket nie. hikhikhik... :P.

sila update!!! letih duk click sini tapi tak update2 lagik. :P ~

fairuzniza said...

ala, kalau pocket jalan jauh takpe.. :)

pocket kan laki..
lalalala~

lindosh said...

19.Are you in love?
- Yes! Am falling in love with u pocket :D<-- elelele nak kaver la tuu :P

Pocket said...

Amy,
Naaa... i dont think people want to see me, more to
everybodies want to meet everybodies, but am still
flattered:D heheh, bangga gituuuu....

Update daaahhh!! :D
(Mcm budak kecik mengumumkan hari raya kat suma orang kampung)

Fairuzniza,
alaaa jangan la camtu...
cian pocket... jauh kl tu nak jalan...
kasi la naik bas ...:( eheh^^

Lindosh,
eheh, coveeerrr... jangan tak cover.
cover apo lindosh?
Muuuiiiikkkkk!!! :)