Sunday, June 01, 2008

58. Pocket'sNiece


Pocket
dah gi tgk niece nyer
ahai... terharu la plak...
nak la jgak satu,

we went to KL on the
Thursday evening,
arrived in KL by 4 of
Friday's Morning.
it was a slow trip,
we've stopped nearly
anywhere we wanted to.
eheh..




took these pics during visiting
time friday afternoon,
the mother was still weak by
the operation.
Couldnt laugh dat much but
we kept on tormenting her
by making her laugh.
Sorry banji... :D for causing
the pain to your mrs(_ _;

dat nite we just slept away
to recharge the battery
for next day event.
Which was the

Eye of Malaysia!!!


Why is it that nobody told me dat the

gondola turns u round and round for
5 time!!? huh...

I am soooo sorry for just putting
point by point ere pocket. am still
a little bit dizzy with yesterday's trip.
just couldnt shake it off yet.

but as i've told in 57.Stupid's argument
comment area:
'A tight schedule indeed this past three days was.
Back with the same old pocket, this pocket now is. '
well... i might have to correct that,
'Back with the same old pocket this pocket will be :D'

17 comments:

~ mizzAmy ~ said...

~ ala la la... comelnya walaupun tak tunjuk sepenuhnya. kaki dier sangat kecik. hikkk...

lor, sampai dizzy ker naik eyes of malaysia tuh? ckp kat org, i pun tak naik2 lagik. hehehehe... ~

diya said...

alahai. comelnya... tangan masih merah gitu... :)

eye of malaysia? bestnye... tak penah naik. tingin nak naik. huhu.

mummyvaio said...

baby tu kena jaundice ke..sbb cam bwh lampu biru tu...congrats dah jd uncle...!

EpaL c0keLaT said...

Chumelnye tangan si budak kecik tuh 8->

aRa said...

Ola pocket...lama tak singgah...how are u??? Banji's daughter cute sgt tau...mcm muka dia...agagaga...

Hey pocket...EOM itew 5 kali je ke??? Dulu i naik 8 kali tau!!! Sungguh bohsan...Smpi kitaorg dalam gondola itew dok ckp bila la nak abis pusing ni...Agagaga

Tny said...

Ler.. patut menyepi... ropa2nya.. melencong sakan ;)

Tahniah pakcik pocket!!! ;P

Ms Chrome said...

mmg terharu la kalo ngk new-born baby nih.. yg merah2 tu... insaf jap.. tp teringin gak laaa... ahaks

A t i Q a h said...

To the baby, welcome to the world. =)

Bilalah nak naik EOM nih. Isk isk.

bendul said...

ahaha.. teringat plak wife aku marah giler kat aku pasal aku wat lawak lepas dia operation taun lepas.. sakit katanya.. tapi nak gelak.. :)

yun said...

mcm terhidu bau baby. mendamaikan :-)
opss sowy bout that gondola thing. terasa ni coz kebetulan sy ada entry EOM tu.n xciter pon apa2 pon pasal experience naik menatang alah tu

banji said...

Thank you bro for the visit. bukan dekat kedah kl, tapi digagahi jugak, utk niece pertama :) Really appreciate it.

seperti mana yg dijangkakan, the first few weeks mmg pening sket. mana nak jaga dia, mana nak jaga mak dia, tak masuk lagi career dan diri sendiri. tapi Alhamdulillah setakat ni dimudahkan :)

Doa2kan ye moga terus sihat

lindosh said...

geramnyaa nengok baby tu.. hmmm

Pocket said...

Amy
bukan dizzy naik EyesOfMalaysia tu,
(Actually dizzy la jgak masa naik tu...)
Tp Dizzy dek perjalanan pulang yang meletihkan.
Eheh... basically lelaki ni manja jer :P

Diya
Masih baru sesangat kuar dari 'Assembly Line' so memang la merah lagi:D.
Eyes of Malaysia?
gi la try skali,
dan skali tu jer la nak try pun eheh...

MummyVaio
Kenapa kulitnya cam ngelupas seseket yek?
jaundice tu nama saitifik bagi 'kuning' ker?
yup, dia memang kuning sket so tu yg taruk
cahaya biru, kut kut jadi ijau...ahahah...
Hulk in the making heh.

eh tak tak ...
taruk UV Light la tp kejap jer,
dua ari jer kut...

EpalC
Tangan dia pung chomel kan, eheh, tangan yang
tak pegang benda benda lagho lg tu, tak macam
tangan uncle nya yang ni:D eheheh...

Ara
Araaaa!! long time no see,
yup, lima kali jer, itu pun dah terasa ...
'eh, sekali lg?'

Tny
Hooh, gi jejalan, tu yg lama sket mendiamkan diri tu, satu lg pasal internet was out. so i couldnt post nor reply..
sory yer tny, mesti boring mai sini tp samoooo jer:D

MsChrome
Terharu kan... umph, pocket pun begitu.
Nak la jugak satuuuu!!!:O

Atiqah,
heh, welcome to the world hek?
btul jgak tu:D

Bendul,
hehehe, ko gi wat lawak dpan tu apasal?cian bini ko, heheh,

Yun,
umph... nyata skali salah mu yun...
heh heh heh, tak derlah, kenapa mesti salah yun plak. kira ok jer :D

Banji,
nothing much la bro. first born in the family. Ehek, raya tahun ni meriah la kan :)
memoga everything goes fine bro

Lindosh,
Geram Geram, yg pak menakan nyer ni pun pakat pakat tingin nak gigit suma :D

Ms Chrome said...

hola pocket!

next time kte lak jumpa k? ;)

mummysyafie said...

tak pernah lagi naik eye of malaysia..ok ke pocket?

hubby kiter gayat la

Princess Liyana said...

comelnya bro:)huhu,nak kiss ckit leh?:)
bestnye. selamat pergi ke eye of msia.huhu

Pocket said...

MsChrome,
hooh, nenanti kalau kita nak gi seberang sana nanti, buleh la kita wat arrangement,
(Memang ado plan pun, tp still lg a far goal in the future so...)

Mummy,
Well our group pun ado jgak yg gayat, sampai tutup tutup mata lagi punya la gayat, mak kiter pun OK jer. shouldnt be a problem for your hubby :D

liyana,
buleh buleh!! gi la kat bangi sanooo.. heheh:D