Friday, February 26, 2010

269.TandaCInta...


ekali tanda cintaaaaa daaa tajuk..


Mana ader tanda cinta plak, peh jiwang plak pocket pepagi nih!!
nak citer pasal icon, tp nak taruk tajuk yang besh besh,
since icon adalah satu benda yg orang tgk dulu,
tgk jer trus rasa cinta (Rasa ker?)
baru la click kat link disebelah tu kan...
so tu yg pocket taruk tajuk tanda cinta tu.. eheheh
not relevant?

Basically bila orang komen kat blog pocket nih,
icon nyer akan jadi lebih menonjol, tertonjol lagi menyerlah gitu,
since nama tu tak der la apa sangat kan, nama plak ganash ganash
belaka.. ganash sangat sampai kebelakangan ni rasa sumanya
biasa biasa saja.. its only a nick anyway... sama cam pocket.
Tu tak ganash, just simply satu bnda yg kita tetiap ari berdepan.
pocket ku kering heheheh:D

so icon itu memang menonjol,
kalau icon nyer gambo awek comel,
maybe kita buleh bajet blog nyer pun comel lah kot.
kalau icon tu muka Pelakon kungfu soccer tu,
then maybe mamat kuat merapu tahap dewa yang
sampai dalam pilem sebenarnya tendang bola
bleh kuar naga berapi abis tiang goll bersepah..
humm somehow related. Memang AhFatt begitu,

icon menarik pembaca, setuju?
mungkin ya, mungkin tidak,
kak kujie stay ngan gambar itam puteh nyer
lama jgak, still blog dia ganash jgak..
Jard the great stay ngan gambo dua gadis
duk main arnab tu lama jgak, tp dia buleh dpt
earning nuffnang 50 hinggit every two weeks.
Setelah Dua Minggu Ku Cash Out Lagi

Tapi dua orang ni tak leh masuk kategori,
diorang dah level platinum dah,
so icon apa pun diorang pakai.. samo jer traffic.

tp ada gak yg amik gambo full body utk dijadikan icon,
beb!! tak nampak muka laaaa...
HEMY tu lain, gambo tu memang menarik hehehe:)
membuatkan ku tingin nak besarkan:D

ada yg semak, skali tgk tak tau gambo apo ...
ada jgak yg kemash, cam cik Farenova kita.. "F" jer :D
nampak seri dari jauh...

Harus diakui, dlm blog hopping masa jumpa link kat blog orang lain,
pocket akan tgk ...
1) komen yang besh lagi ada kena mengena ngan post...
2) icon yang comel lagi menarik!! (sexy tu satu imbuhan)
icon menarik readers, betul ker?
so how is your icon pocketeers?

Nak tukar icon lah,
taruk gambo yg tak der
kena mengena bleh ker?

21 comments:

ZihNuN FaTiN said...

entah..katun kot..hehe

deqyalalink said...

haha..pocket sgt bagus, pemerhati terbaeq ! deqya taknah cashout lagi, sedih giloo :'(

Cik Qemm said...

gmbr diri sendiri je.tak pernah terfikir pulak icon ni menarik readers. haha!

kena browse archive gmbr yg super cun la cmni :D

Pocket said...

ZihnunFatin,
Pun OK:)

DekYa,
tak la pemerhati yang bagus,
tp sekadar terperasan jer :D

tak cashout lg? Pocket pun!!
heheheh so jgn sedih,
atleast ada dua dah yg blum
cashout lg :D

CikQemm,
gambar sndiri pun OK,
(Actually gambar sndiri la bagus)
sebab nama pun blog sndiri,
kita tak nak memanipulasikan orang
pikirkan empunya blog ni seksi lg
lawa but actually...

kan:D

*SiRibenMerah said...

ouhh.. camtuh..
hurmmmm~ kumpul koleksi ke bro??

hehehehe..
koleksi cinta..
ahaks~

Kak Long Mawar Merah said...

Rasa cinta hadir pelbagai cara, kan pocket!
Ada yang hadir melalui icon yang cun, ada yang hadir melalui cara lain juga.

iza~de~bintang said...

Wahhh icon jadi tanda chenta, menarik tu. Tak terfikir pulak.

Iza takde gambar yang cun, icon ni gambar kat fadang fasir, bersedia nak lompat bintang (^__^) Ingat lepas ni nak cari icon baru yang lebih sopan sikit, kot-kot ada orang lain boleh jatuh chenta thehehehe

Pocket said...

Iyra,
kumpul koleksi?
eh apa citer ni dik?

KakLong,
cara icon yg cun memang lah terus terang, dari mata turun ke mouse.

tp cinta yg dari penulisan, yg ni susah:D

Iza,
actually i tot your icon was interesting, a black star in a bright background. gitu:D

tukar tu buleh,
tp pastinya orang lambat sikit nak biasakan diri ngan icon anda yg baru :D

heheh

kojah said...

hahaha lawak ah...

lieya orange M.I. said...

...icon lieya simple jer...no edit2,n no style..senyum biasa jer...hihih

fndrocka said...

aku pun tak perasan icon aku cemana...meh nak komen dulu.baru leh tgk.

fndrocka said...

aku pun tak perasan icon aku cemana...meh nak komen dulu.baru leh tgk.

fndrocka said...

ciss..takde icon rupanya..patutlah takde org klik aku..

uglypooh said...

ikon sy mana nih? ahaha
sy punye kartini sbb suke baca komik dia masa kecik2 dulu

tp tak selawa kartini la sy sbb tu xmau letak pic sndiri. huhu

Ayaq masak said...

Aku..malas letak gambo aku..haha.. so aku letak yg ni je lah, but you do know whose lips it belongs to kan. :)

Ah Fatt said...

aku suka tgk icon awek2 cute, seksi
jumpa jer terjah!

Pocket said...

Kojah,
lawak? apernyer yg lawak dik?

Lieya,
seriously pocket memula dulu start ngan icon mu dik, terasa comel jer wajah itu, so mari kita stalkinG :)

and it turns out that u are worth to be stalked:D...
so i stayed :D

FndROcka,
tak der icon ni kalau bukan blogspot kekadang tak kuar jgak.
tp tak per, kalau dah tiga kali duk komen disini,
u deserve a re-visit :D
hehehe

Pooh,
Komik kartini!!
pocket ingat pocket ingat,
(Jangan kata pocket tua sangat plak kerna ingat komik tu)

tp kira ok lah tu, anda taruk samting yang buleh describe diri anda yg terbaik :D

but how is the description yer?
hummm... kartini? light and easy reading maybe?
pocket suka!!!

Ayaq,
setakat yg pocket buleh ingat..
yes, itu mungkin bibir mu:D
tp aku perlukan taik lalat untuk confirmation:D

tp icon yg menarik :D
apalah maksudnya kan,
suka ngomel?

AhFatt,
same ereee!! tambah lagi kalau ada klivej or tube, sure lawat nyer lah!
(Kenyataan gatal:D)

Super Nia Hana said...

watashi baru cash out RM50.ahahaha
lawak giler,,,

hmm..watashi letak pic sendiri
tatau nape tamo letak pic lain.

kang letak pic king kang diorang ingat watashi pengkid plak..sudahhhhh....

Anonymous said...

malu arr...gambo kak jie bergaya macam gambar calon pilihanraya tu....

dulu2 letak gak gambar lain2...kemudian baca satu blog - kenapa tak letak diri sendiri kerana itu adalah identiti kita. sejak tu letak gambo iitam putih tapi diblur sikit...tak rasa nak tukar

kalau org dah hapal icon tu..esok2 nak bertanding pilihanraya senang..hahahaha

Kujie said...

apesal Anon pula...hehehe..kes malu nak display icon gamaknya..sebab dah kena perati..hiks!

~ mizzAmy ~ said...

amy dah lama tak usha2 icon org lain. even my daily blog pun dah jarang amy visit. sangat kebizian atau kemalasan pun amy tak sure. tapi blog pocket memang amy akan sentiasa kunjungi lah kan. :P