Thursday, February 11, 2010

264. TooMuch..

...Gediks.
Dah berkali kali pocket duk citer pasal kegilaan
ngan citer ghost yg cheryl samad blakon nih,
tak kata dia pandai sangat belakon, tp dia amat
lah bersahaja lakonan nya...
kebelakangan ni terminat lak ngan cik harum nih
(Nama sebenornyer isma hanum, but lets refer her
as her character name in Ghost shall we?)
dalam citer ghost nih dia blakon sebagai hantu
yg dah mati kena bunuh ngan BF sndiri yg kemudian
nya dia dpt tahu yg BF tu kna rasuk dek hantu lain..
twisted? yeah, try watching it..

so tertangkap cintan la plak ngan awek gothic nih,
ngan mekap nyer, baju all black nyer..
rasa besh semacam jer ngan harum..
and u guys know what does a man in luv would do right?
we stalk...

found out that she's also in another drama
about school girls and cheerleading.. 5 jingga...
school girls?
cheerleading?
owh!!
tp tak per.. kita tgk dulu..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
wahahahah!!
tak sempat abih pun siri pertama..
hahahahah,
sori Nik (Nama isma hanum dalam 5 jingga)
abang tak leh nak tgk sangat lah bila banyak
sangat aksi comel lagi gediks.. ehehehe:)
siri pertama jer pocket download...
nak kena download lagi kah? adeeeehhhhh.. ^^;

15 comments:

Farah Hanani said...

tgk gak 2-2 drama tuh..

5 jingga first drama Isma yg saya tgk..

then ade aa sket dlm citer dlm slot Akasia.

watak dia.. slalu nye watak serius.. maybe she's born with it.

Cik Qemm said...

err cite 5 jingga tu mmg tak layan la.huhu. pelakon2 die bg qemmal quite baca skrip. baru2 la kot :P

Kujie said...

alaaa abang ni tak cool lah...

kite gedik dpn kamera je...kat belakang tabir, kite ayu tahap gadis melayu siri ke 3

UglyPooh said...

wah..pocket minat org mcm itu kah...hehehehe :-p

Annaster said...

wah... kamu juga sangat gedik meng'komen' itu..
hek hek.. br tgk citer ghost tu a few episode.. tp tu la dh miss byk episode, cam lemau..
ley donlod ekk??

Dee said...

xyahlah tgk 5 jingga tu..citer bebudak je tu pocket..hahaha..

~LP Lum~ said...

salam pocket~

owh my bro dah jatuh cintan ngan awek goth lak plak... :)

HEMY said...

harum sundal malam la ni??ekekekeke..gothic upanya taste hang..grrrrrr

Super Nia Hana said...

adih hanum cakap
"takpe..dimaafkann:

hiksss,,,
gothic itam2 ekkk
nape watashi rasa mcm pahamm jek
ahahaha

*SiRibenMerah said...

amboi...
gothic pulak dah...

Irine Nadia MaRceLLo said...

haha..terusss laju dunlodd..tp die mmg comel ala2 gedik skit..hehe

salam knal:)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

*erk tak tgk citer tu

s0 xtau nak komen yang. ngeeeeeeeeee

Jard The Great said...

da sakit angau ke bro? ehehehe

Ah Fatt said...

ko kan suka awek gedik
kekeke

Pocket said...

Farah,
tp memang muka tu tak leh hnak gedik sangat rasenyer, tu yg sesuai sgt jadi antu tu :D

CikQemm,
baru yg banyak, sorang tu siap 13 tahun lagi mase belakon tu,
alahaaaiiii...

dah akil baligh dah ker agaknyer yer ?

KakKujie,
heheheh, so belakang tabir kira ayu lah yer,
kalau gitu nenanti kita jumpa belakang tabir yer..

(Adalah impian setiap lelaki)

Pooh,
kebelakangan ni suka yg gothic nih:D
entah kenapa..

Annaster,
buleh buleh!
sila guna realplayer version terbaru:D

Dee,
umph! memang tak nak tgk dah,
terasa cam meremang sikit tengkuk ni haa

Linda,
tak lah sampai fallen in luv dik..
terbekenan jer sikit ..
tp jarang jumpa diorang ni kat kilang.
pasal diorang tak pakai celak and everything.

HEMY,
yes yes, gothic gothic :D
buleh ker?

HanaChan,
paham kan,
dia ada rasa suasana mysterious tu sikit .. heheh

Ira,
gothic lah!

Irene,
dia comel,
lagi pelakon lain tu yg laaagi lah comel,
lg gediks.. adehhh

Lolly,
tak tgk yek,
tak per.. anda tak rugi apa apa pun :D heheheh

Jard,
tak la sakit or angau,
just berubah minat sikit >:D

AhFatt,
tp biar bertempat woo,
nih dari awal citer sampai abish nih..
geeeeediks jer kejanyer..
tak leh jgak kan ..