Saturday, February 13, 2010

265. The Purpose Of...

...Fork and Spoon.
banyak tujuan nyer pakai fork
and spoon ni pocketeers,
other then nak pakai bagi
nampak lawa, konon nyer ada
table manner la konon,
-garpu juga buleh dibuat cucuk
mata dalam pilem kassim selamat,
kerana garpu juga mempunyai
hujung yg tajam, orang guna
nak cucuk plastic bag nak buat
nasi himpit ...
-camca ada yg buat alat muzik,
-tak dilupakan juga ngan ada
yg buat korek tanah masa nak
bercucuk tanam secara minor.
-baling suami anda kalau dia
didapati bersalah keluar ngan
awek lain? well better guna
pinggan sis :D
Sound effect nyer beza .
-adiah orang kawin!! senang siut
nak post..tak yah takut pecah ker haper...

anyway.. dlm banyak banyak tujuan kita nak pakai camca,
satu yg paling obvious skali would be tak nak bagi tangan
kita contaminated ngan makanan masa makan...
Not to say that makan ngan tangan tu tak besh,
tp kekadang tu kita tak buleh makan pun ngan tangan,
contohnya laksa lah kan...

so kalau la tujuan nyer tak nak bagi tangan kotor...
tp diorang taruk limau ni dlm pinggan kuah laksa
ni camni... camana tak nak kasi kotor masa perah?
semua tempat buat gini. tak der orang komplen ker?
letak la sebelah ker ...
upon request ker,
ada yg makan laksa ber limau, ada yg tak..
ada yg makan bihun sup berlimau, ada yg tak..
ada yg makan mee goreng mamak berlimau, ada yg tak..
ngabih kan bogheh betui la, dah tangan kotor ..
pas tu heliaq (Lap) kat seluar.. alahaaaiiiii...

ker ada caranya nak memerah menggunakan fork and spoon?
anyone?

9 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

pergh!!!

gambar itu sumpah tak boleh blah!


lapar sangat ok?



bang.
aku rindu.
kamu.

=]

lieya orange M.I. said...

...lieya setuju...selalu bengang kalau limau dalam mangkuk...takpasal, lepas perah, kene bangun cari sinki...aperlahhh

~LP Lum~ said...

salam pocket~

hehehe...sy selalu gna mcm nie, letak limau kat atas garfu, then tekan ngan sudu 2.. tangan xkotor, biji limau pun xtermasuk dlm makanan... :)

ps : kalo baling ngan belanga laie best bunyinya pocket.. :D

Pocket said...

Zara,
abang tetap bertandang ke sana dik,
cuma tak komen jer :D

gambar tu mengiurkan sangat ker?
kusam jer tgk limaunyer..

Lieya,
tu kira lieya baik lah..
kalau pocket, pakai tisu jer lah,
(Kalau ada tisu! kalau tak der...
kain baju kurong orang amat lah sesuai utk buat lap hahah)

Linda,
dah try! dah try!!
tp gagal pasal limau tu terbang hahahah!! perlukan skill lah method anda itu:D

pakai belanga memang munyi nyer besh,
nak kesan yg besh? pakai lesung!!
heheheh

Ah Fatt said...

tak pernah org perah guna fork n spoon neh

haha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

HARHARHAR

pat baling kat suami tu beshhhhh =S

aBoi said...

suruh je pakcik kedai tu perah limau siap2..
ape de hal?

Cik Qemm said...

betul la!

qemmal tak suke perah limau dlm food.so kalau ada limau trus letak tepi.so boleh ja amik limau guna camca, letak mana2. tak kotoq tgn :)

lg satu, kalu mkn nasi kandaq mmg qemmal suka pakai fork and spoon, sebabnya..
kalu mkn ns kandaq mlm ni, dahtu p basuh tgn, bau kari pergh melekat 24 jam :D

pakai la fork and spoon.hehe

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室