Tuesday, December 22, 2009

244.Something that got to do with ladder

pocketeers,
wahid is MC today, so during meeting i've asked..
'eh Wahid is not ere kah?'
'Wahid called me this morning saying he got n MC for today'
'MC? for what? demam?'
'i dont know, i was still mamai but he mentioned something bout
slipped of from a ladder and something that got to do with
a moving lorry, not sure the detail lah pocket'

and my mine got this image...and the moving lorry would be...


alahaaaaaiiii.. what ever it is wahid, hope u'r all up and well.
sihat sihatkan diri yer wahid... rehat dulu..

susah la ada videographic mind nih.. heheheh:D

24 comments:

Sharinginfoz said...

get well soon..... something unexpected does happen...

Adila said...

HAHAHAHA!! what a great imagination! :P

hopefully he's alright :)
the way you imagine it.. macam horror je isskk~

UglyPooh said...

uhuh....pity wahid. get well soon bang.

nice sketch la pocket. i like :-d

Dee said...

moga cepat sembuh..jgn ada patah apa2 sudah..

~ mizzAmy ~ said...

wahid tuh keje baiki kabel elektrik ke apa? hahahaha... amy lagi imagine yg tak boleh blah sebab pocket keje bukan dengan TNB. lol....

Cik Qemm said...

pocket,pocket.

cerita sket trus imaginasi boleh buat movie.ahaha..

bytheway mcm kejam je buat die tersangkut kt ladder tinggi cm tuh.

ape2 pun semoga wahid takde kecederaan :)

Annaster said...

nice imaginasi...=)

fairuzniza said...

nice one la pocket! ^_^
p/s:ajar la cane nak wat graphic cantek gitu..hehe

HEMY said...

dude..I love to draw. Ko guna lukisan manual by hand then scan ke, terus guna mouse ke..or guna pen digital??niceee

Zyan said...

camne nak draw eh..i have lots of imigination nak draw..

Super Nia Hana said...

ekekekek,,
apapun..semoga wahid atau sesape saja yg jatuh tangga tu sembuh

Ayaq masak said...

haha nice imagination.

fitriah said...

hahaha comel je die imejin

iza~de~bintang said...

Kiyut nya animasi pocket.
Ok lah tu imajinasi takat tu, dak lah teghuk sangat hihi :D

Fyzal said...

cool cartoon. first time reached here.

~LP Lum~ said...

huhuhu... hebat sungguh imaginasi pocket.. :)
apa pun sok dak wahid back 2 work, tnya ar dia apa yg jd n adakah imaginasi pocket sma ngan apa yg dia alami... ;)

Kujie said...

nasib baik imagine bab2 MC je...dan nasib baik pocket yg dah dewasa tu yg berimaginasi sbb kalau anak2 remaja yang baru akil baligh, dia imagine telus transparent tanpa tapis2..susah tu...

kojah said...

nah ubatttt...

lalalalala =P

SuFy said...

haha...dengan doa yg byk ni, surely get well soon..hoho~

**katun tu sgt cumil lor..!!

Kak Long said...

Comellah imaginasi pocket...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kekeke... imaginasi baek punya..


nice sketch..sendiri bikin ?

.millalara. said...

imaginasi terbaekk ohhh!

aloh2.. tis is wat ppl kol : sudah jatuh ditimpa tangga.. ehh,, in tis case,, sudah jatuh tangga tertimpa lori.. boleh? haha~

Pocket said...

Sharing
umph! as the saying...
'shit does happens'

Adila
horror wooo,
takut jer, dah tu,
something about moving lorry.
apo lagi kan... heheh

Pooh, Anna
imagination sometime can go wrong :D
especially with limited info^^

Amy,
Tak, menurut kata wahid,
dia duk cuci kipas angin.
heheheh so salah lah pocket nyer imaginasi.
psal kipas angin tak duk outdoor kan..


CikQemm,
tak la buat movie,
tp kalau diteruskan tu,
buleh jgak jadi novel tu.
hahahahah... 'jatuhnya seorang wahid'


zyan, Hemy, Fairuzniza
maybe buleh jer buat satu post on how to draw this.
tp how to draw jer... yg herot petot tu anda sekalian yer :D heheheh


HanaChan,
bunyik nyer macam dah ok jer td:D
siap buleh gelak gelak lagi:D

Linda,
Lp Lum, buleh ker refer u as Linda? :D
nak kena tanya lah:)
td talipon dia just citer pasal MC jer,
tak tanya plak camana buleh kena...
hehehehe


Kujie,
hehehe, kalau pocket yang remaja
lagi la macam macam jadinya :D
tp tak per, pocket masih lg kanak kanak:)

Kojah,
mana ubatnyer dik?
nak! nak! nak!!!
dah kelain dah :D

Sufy,Dee
inshaAllah, ok lah tu nanti:D
tadi talipon cam ok jer sembang..

KakLong, Fyzal, Fitriah, Ayaq dan Iza
comel yek?
kalau nak tau, secomel tuan empunya tau:D

farenova said...

i likeeeeeeeeeee...pandai lukis!!!imagination hebat tuh..daripada kesian jadi kelakar pun ade... harap kawan u dah ok kan..