Friday, July 11, 2008

76. 10ThingsInThePocket

well, i have been tagged by Mr Bendul
(or known by Ayaq as Bendi) on this tag.
Here it goes.
10Things i'm thinking right now:
1)what is it with Bendul who didnt put any pic athis BlogLog Icon.
i know he have been coming hereToMyPocket.
but i cant see his icon.. (As i wrote this, he put his icon up)
2)Ayaq, cant u do the BlogLog also?
Dafilantera, cant u do yours also?:)

3)where can i get 50K to invest in any FD haa?
THis part, i'm hoping EpalC to help me huhuuu...

4)There is so much of secret in me that i wanna blurt out,
but pocket is getting more and more terlus,
transparent or naked that it is hazardous for me to do so.
muiii muiiiii
5)nak tgk citer Sepi... tapi dia tak mau..
Hancock dah tgk,
HellBoy petang ni,
Sepi? akan ku beli dvd ori huhuuuu

6)OT need to aim for 50 hours, but according to my forecast,
i can only get 45.. ahai kena tangguh lagi la Headphone baru tuu huhuuu...

7)Why is it that one is sooo attracted to forbidden item?
Got so many forbidden item that i'm attracted to now,
but ofcourse cant say it out loud ere...

8)How is zafirah doing?

9)Dewi has been sleeping for quite a while,
wanna ask her to shoot something out side.
rindu la plak..

10)What should i write in my next post?

14 comments:

~ mizzAmy ~ said...

~ kekadang icon yg myblog log tuh mmg tak appear la.

tak tengok citer SEPI tuh lagik. esok la jawabnya. ~

bendul said...

thanks pocket..!! menyelam sambil minum air la pulak rasanya..
(paham ker..?)

Ayaq masak said...

I have that bloglog! tapi ku tak reti guna so I just leave it. :P

mummysyafie said...

akceli kan..kiter lupa password myblog tu..sbb tu benda tu on manjang

Pocket said...

Amy,
eh memang yek?
tp yours memang nampak lawanyer decorated in there :)

nak gi jgak tgk SEPI!!
huhuuuuu

Bendul,
umph, sama sama
kerana watkan tag ko ker?
eheh

Ayaq,
ado ker?
taruk la kalo berani !!:)
heheh sajer je nak ngumpan ayaq suruh taruk dia nyer bloglog :Dheheh

Mummy S,
btul tu, password memang selalu lupa,
banyak sangt pocket nyer email add tak leh bukak kerana dah lupa password. huhuuuuuuu

Ayaq masak said...

aku rasa ada... tapi tak ingat la..

oh, the answer for your number 10 question, write about 25 dalil kenapa cik ayaqmasak patut beli omiyage untuk pocket dan bendi.

Hehe.

~ mizzAmy ~ said...

~ tuh hasil seni menggunakan photoshop jer. hikhikhik...

tue la, esok pi sorang2 jer tengok SEPI. iskh, cam pelik pulak kan. dah tuh tak dek geng nak layan. :( ~

cHeRyNa PiReS said...

my dear...why dun u watch sepi? u won't regret...trust me! i watched it twice:D

Princess Liyana said...

G la tgk SEPI..Mereka kata best:)huhuhu...

Pocket said...

Ayaq M
dah wat dah, tp stop kat nombot lima so kansel nak post mengapa ayaq perlu bawak balik omiyage utk pocket and bendi (Dakara..chigautte!! bendul lah!!)
oih!! bawak la balik omiyage sekeping dua,
tak kecian ker?

Amy,
Hooh, duk godek godek photoshop sekejap,
then jumpa dragonfly nyer sayap,
then try la nak taruk situ.

Cheryna P, Liyana
Seriously!!? sampai gi tgk dua kali tu memang utmost ganash la heh:)
nak kena gi tgk jgak lah!!

Liyana jom gi tgk samo jom!!!:)
eheh

Tny said...

OT forecast?

Waaahh.. terharunya.. mcm PPC lah pulak.. I miss my former working place laa bro :(

Ayaq masak said...

chigau ja nai. BENDI. Yay.

EpaL c0keLaT said...

'3)where can i get 50K to invest in any FD haa?'

Wooo...yg tuh i tak bleyh nk tolong la...pekate u simpan jek 10% drpd pendapatan tahunan u, tak perlu lah smpai 50k :|

P/s: Kalau u bminat n ade duit lebih, i nk suggest u masuk AmCash tau, AmCash will be closing end of this month.

Pocket said...

Tny,
Miss your former working place tny? where u're working now dear?

well its normal actually, but if u'r working in a new place
in a better place,
i'd say u'll get better :)
Hang in there

AyaqM,
Bendul!! hang marah dia ni sikit :p
heheheh kang ngan aku plak tuko link ko nyer nama ke 'BENDI'
heheh:D

EpalC,
Xder la apo sangat, just simply nak try cari side money by investment jer sket heh...
lets discuss the details in YM bebila :)