Wednesday, April 09, 2008

38. PuchiPocket

Dey pocket,
i wanted to download Mighty Joe Young with Charlize theron as the main actress.
basically this filem lah...

but instead i got this

tte apo la malangnya nasib nih...


three days of downloading... (On and off la kan)
all those waiting...
all those hoping...
last last filem 1949.. hek ennneeeeee

10 comments:

bendul said...

uihhh.. nasib baik gak dpt title yg sama, crita yg sama tapi tahun jer lain.. kalo dpt citer lain, yg XXX tu, lagi hek ennnneee..

purplechoc said...

haha slalu cmni kan,
nk cite lain dpt cite lain.

sabar jela pocket eh :)

~ mizzAmy ~ said...

~ hahahaha... siannya kat dier. selalu jer kes2 mcm nie. tapi tak tahan tuh citer tahun 1949. hehehehe... :P ~

mummysyafie said...

ala sian nye..naper lah pulak citer black n white yg dapat erkk

ninadw said...

wakakaka..
nina pon pernah jadik camni gak tauuu..
seminggu dok donlod series Private Practice..
time dah siap, semangat la nk tgk kan..
ternyata hanya ada promo series tu jek!
damn.. haha..

nway, it's ninadw.. not ninadewi
"dw" stands for Dwiana ^_^

saya sudah link-kan kamu..

Pocket said...

bendul,
betul tu betul tu... dapat yang xxx kalu... mahu terlayan jgak pakcik kang ...
muahhahaah

PurpleChoc,
yup, sabo jer la buleh, sabor to download the real one ...
heh

Mizzamy & mummy,
hooh hooh, 1949 nyer filem kiranya kita tak merdeka lagi lah yer..
black n white tp somehow cam maju la sket dari filem nam jahanam...
heh...

ninadw..
owh yer ker?
ok ok... akan ditukar ke ninadwi pas ni yer... dwi nina bleh tak? :D

mummyvaio said...

ok gak tu dapat gak filem...kitorang selalu kene...dah downlod2 alih rupenye dapat movie trailer yang berpuluh kali ulang sampai cukup sejam setengah...tensen!

Ceera said...

hahaha... nasib la kan, =P

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

perghhh ..lamo gila...
ada cam charlie chapllin tak?

hihihhihi

ciannn pocket
layan citer korea la pocket..eheheheeh

Pocket said...

hanachan,
citer korea cam tak bleh layan sangat, simply pasal cam tak paham bahasa nyer :D tp suma orang layan serupa jer ...

Ain,
sejam setengah worth of same trailer, heh... yang tu memang menyakitkan ati heh...

Umph Ceera, nasib la kan, nak yg elok elok bli lah yang original..wahahahaha..(Isu sensitip)