Saturday, March 24, 2012

538. Post Boring Malam Sabtu

Pocketeers,
post ini berkenaan dengan GiveAway pocket yang
nampak gayanya tak bersambut sambut tu.
tak per.. akan ku usahakan lagi :D
ini baru permulaan, lagi 100 kali lagi inshaAllah.
tu pun kalau pocket masih lagi blogging lagi 25 tahun
lah..
ish, dah tua tu.. bebawak la gi surau ker mengaji
ker dari dok melayan bebudak mudah punyer
penulisan rapu...

oh pocket.. i prefer twisties in my free time rather then
nasik lauk la. Nak baca 'nasik lauk' yang berkhasiat
lagi baik untuk tumbesaran, sila baca berita harian okeh :D
tu pun kena 'perisi' jgak (Kata orang utara)
pasal banyak tulang yang buleh meracun anda heheh

so pocketeers, kalau sapa tak baca lagi post lepas :
536. Dalam Baju Ada Cinta..
sila gi baca dari teruskan kat rayuan give away nii :D

ari ni sabtu, besok ahad.
bangun pagi awal sikit yer.
then terus ke spital kerajaan...
tanya jer kat sapa pung yang pakai baju puteh
kat situ kat mana nak derma darah.
jangan tanya kat any 'nenek' yang pakai baju
puteh.. mungkin antu tuu.. ^^;

and stand a chance to win McD voucher worth RM10
for three lucky winner!! all u have to do is...
-donate your blood at a nearby spital
(Not to any random Vampie)
-Post about it with proof and below banner attached
(Link to the original post will be useful to spread the words)
-and comment in my own post about my Blood donation
which will appear by later march? Early Apr? (To Be Inform)
Just say 'Pocket!! saya pung saya pung!! and place
the link to your post in that comment. As easy as that :D


Details terms and condition is at 531: U Jump, I jump

so sabtu!!
jom clubbing jom :D
tak der wit? kita bakar fishbol
kat dpan simpang slippery senorita
tu pung besh jgak woo!!

16 comments:

Aemy Shamy said...

sorry sy x berkesempatan join your GA....sangat busy..hari sabtu pun i have to go to work..huhuu.....

littledolphin said...

oh kawan.saya telah memaksa nita untuk menderma darah masa dia balik penang hari tu tapi malangnya dia terlupa.

maaf lah ye kawan.


saya nak derma sendiri tapi tapi..

malangnya saya dikategorikan sebagai kanak-kanak oleh mak saya. -.-

dhiera said...

takut nak derma darah la pocket. dah paksa encik tunang tapi disebabkan dia baru je derma darah sebelum pocket buat GA, dia tak dapat nak derma lagi buat masa ni~

sobsob. menyesal dulu tak amek gambar dengan dia masa tengah derma darah.

Akue Achik said...

takde kempen drma drh lg kna jlnkn kt cni..huhu

kalo ada, sy suru kwn sy join..sbb sy xbole drma drh sy..huhu

anyway, sy support para pderma drah! ^^

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

it is easy, but aku takut jarum hah

say to easy=) said...

xpernah derma darah sebab nampak darah sepacket kawan punyer darah time dia donate terus pitam kat tempat tu jugak.kenyataan.tapi teringin.haha

Faza said...

under weight to give my blood ..*sigh

Pocket said...

AemyShamy,
hehehe,
so IFO tak sempat lah yer..
alaaaa...
dah buleh bayangkan dah
u and IFO dok makan double
cheese burger :D

ShaheerahHana,
alaaaa..
u of all people are one of
those who i'd prefer to give
the Voucher to.

tp tak per..
nenanti kita usaha lagi..

Dhiera,
tak der benda yang nak ditakutkan,
doktor (Or misi) yang bertauliah
yang buatkan..

ohh tunang kamu sebegitu ya?
humm.. mungkin pocket buleh ubah
sikit giveaway punyer terms and
condition tu :D

Achik,
tak yah kempen pun buleh :D
gi jer spital ^^

tp kalau masa kempen buleh dapat
payung!! :D

Saiazuan,
alah bisa tegal biasa bro:D
pocket pung dok takut jgak,
tp still buleh la nak pejam mata kejap:D

SayToEasy,
Ohh tell me what to refer u as?

wah! pitam pasal tgk darah orang!!?
then jangan tengok darah ok..
dah la lepas menderma tu buleh penin penin..
laagi mau pitam kalu..

Faza,
Thenn ask your 'Abang' to give em instead:D





March'12 Giveaway,
Refer below link to win!!:D
531. U Jump, I jump

Dee said...

akak xleh derma darahlah..low blood..hehehe...percaya tak? percayalah...

onie said...

yang pasti malam ni saturday night=lemau,haha

Cik Qemm said...

contest pocket kali ni sgt3 mencabar (TT)

anamizu kaito said...

tu la pocket..cik ana nk join GA tu tp blm pegi donate blood lg nih.. nk p mlwt org derma drh kt spital pon blm sempat nih.. bz gile nih..fuhhh~




luv,
cik ana

Martika Diyana said...

ahh... lame betul tak derma darah.. last time derma tahun 2010 bulan 5. kat Ampang Point kalau tak silap.

n end of last year pegi "Maaf Cik Diyana, Darah awak cair. datang lain kali ea"
sampai skang tak cube2 lagi.. akan cuba lagi kendian.

xila riston said...

setail....takot jarummmm pengsannnnn

lieya orange M.I. said...

urat tak jumpa lah pocket.. :p

Hanie Dew said...

aku tak takur derma darah tapi tak cukup tempoh berpantang lepas last derma. sorry pocket kalau tak aku mesti koin dan menang dengan konfidennya kan. hahahhaaha..