Tuesday, November 09, 2010

325. Main Jom!!

Luahan rasa Farid... sila let your mind wander...

Aku suka main ngan ko, sebab ko pandai main,
(Dan ko comel, puteh, seksi sangat bila pakai skirt
pendek tennis tu.. tapi takkan la nak suka ko
pasal appearance kan.. shallow nyeeee)
kita baru jer kenal ari tu, tapi kita dah mesra,
no hard feeling, no commitment.
kalau ko nak main or aku nak main, call and kita main...
tak yah join kelab kelab yang mewajibkan kita main
seminggu sekali.. dan tak perlukan kad keahlian...
aku suka.

orang kata aku lemah, sebab selalu main ngan
pompuan yang sorang tu jer.. dah tu nak wat camana?
ko jer yang sudi main ngan aku. orang lain tak nak.
(Plus aku suka ko sebab ko comel)
Kalau pun nak.. kena masuk kelab la,
kena bayar itu ini la.. siap kena jumpa mak bapak!!
Aku tak nak semua tu, aku nak main jer poon..
lemah sebab main ngan pompuan?
main ngan lelaki lagi la kena belasah plak aku nanti.
adehhh. Takuuuttt!!

Kita main masa kita nak main, tak kisah bila..
asalkan line clear and ko ok.
ko suka main masa siang, aku suka masa malam.
tak nampak?buleh jer bukak lampu kan..
court tennis mana pun ada lampu sekarang ni.
lain la kat Guar Chempedak sana.
lagipun kalau main masa malam..
pas main penat penat tu,
minum air segelas buleh terus tido.
aku suka.

Selama ni aku ingatkan ko suka main ngan aku,
tapi tindakan ko tempohari memang memberi
tamparan yang hebat, aku kena improve diri sendiri.
Beli raket baru kot, buleh beli ker? maybe additional racket?

Gi renovate raket ni kot,
kata orang kalau racket tu dimantain elok elok..
performance nyer tak jatuh... tp kat maner yer
service center nyer?
Maybe belajar main ngan orang lain kot,
Study move yang baru, menaikkan stamina maybe...
Then kita buleh lawan balik. Hope i'm not a dismal then.

Yer yer aku tahu aku ni lemah sikit,
tapi selama ni ko layan kelemahan aku.
Masa aku serve, ko tunggu la jgak buat muka serious.
Masa aku offensive dok hentam kuat kuat...
ko buat buat muka panic.. or muka pulun.
Tapi bebaru ni ko telah menghentam aku tanpa segan silu nya..
dont get me wrong!! aku suka.. hantam la lagi. hantam la lagi ^^;
Tapi part main sambil tengok tv tu aku tak leh terima tu.

Lemah sangat ker aku?
buleh main sambil tengok tv!!? adehllaaaa...
siap bleh capai remote nak meninggikan volume
lagi masa aku dok volley..
aku nampak la!! Cover sikit tak leh ker?
oh oh.. there goes my
hargadiri down the drain.

Luahan rasa sebenar Farid.
pocketeers!! ni betul nii!!
bebetul punyer betul nii..
tak tipu... farid cerita sendiri.
Pompuan memang buleh main
tennis sambil tengok tv yek?
huiyooooo!!!

2 comments:

|arieza| said...

erk main betul2 atas court ke main wii? hehehe

~LP Lum~ said...

salam pocket~

hehehehe... xpenah men tennis... men konda kondi aje... ^.^