Wednesday, March 03, 2010

271. TandaCinta?

Farid, yes yes, aku tahu ko baru kawin, tp perlu ke menayang kiss mark tu kat sumer orang? alamaak, tahu la korang ni pasionately in love pun tp kena ker?

the question was 'why' wasnt it?
then let me ask u, 'why not?'

why not? alamak, takkan nak menunjukkan kat semua orang kot yg korang baru romen semalam, ok aku paham, ko br kawin and everything, usually orang baru kawin ni macam switch lampu jadinyer, pantang sentuh sikit, menyala lah lampu nyer.
tp perlu ker tayang? bukan kita patut menjaga rahsia perkahwinan ker? rahsia suami isteri, and rahsia suami isteri tu pada pendapat aku termasuk la..
bila lomen,
camana lomen,
kat mana lomen,
berapa kali lomen,
Posing masa lomen,
keganasan masa lomen,
kalau sembang ngan psychiatrist maybe la kot kan,
dia tu doktor, certain secret can be shared.
tp kami suma yg menengok ni bukan nyer doktor!!

alaaa, aku buat ngan isteri yang sah appaaa.. kalau aku tak kawin lg tp ada kissmark ni tak betul lah tu.

Lagi teruk!! lagi la ada bond, orang tahu dah isteri ko yg buat, takkan mulut ko sndiri muncung sampai leher ko n buat kiss mark sndiri kot.
kalau ko tak kawin lg, maybe la trophy atau sticker yg perlu ditayang macam keter lumba menayang sticker penaja tu. n pelumba lain akan jeles ngan keter ko yg banyak sticker.
mcm banggaaa jer, 'i just got lucky again'
gitu gitu, tp ko dah kawin beb!! tak rasa malu ker?

loh nak malu apa?
lagi aku nak menayang, yg kat dada aku ni pun kalau company bagi aku bukak, bini aku punya kiss mark pun kalau buleh aku nak tayang, tp kang nampak abih bres dia plak so tak leh la kan.
ngan bangga jer aku nak menayang,
menunjukkan yg aku ni happy,
biar pun dah tua dah tp still aktif,
buktinya ada, niiii haaaa ...
Tanda Cintaaaa!!





alahaaaiiii pocketeers,
buleh ker?
tak der hukum ker?
morally dibenarkan ker?
ker pocket jer yg kanak kanak sangat tak leh terima?
tp kalau dibenarkan,
kenapa orang mencemuh bila nampak?

19 comments:

deqyalalink said...

mane boley camtu...its secret !!

cheryna said...

but then again...boleh avoid ke tanda cinta nieh bro? kadang2 org boleh kata....

"eh...eh...tak perasan! tergigit!!!hehehhee.." sambil sengih2 gatal.

camne tuh?

sweetheart said...

klu org tgk.
nanti org kata..
ganaihnya bini dia...
so xelok la tunjuk2

Annaster said...

erk.. malu seh.. mmg la dh halal tp still malu tu ada lg kot..
beside mesti x comfort when people speculate or gossip about the the mark.. eeeiii, malu ler..

Cik Qemm said...

erm. tak tau nk komen ape.

tp kalau tertengok sure rase..
"apahal die ni.."
:P

tp kalau laki, kena plak tanda cinta kt leher, cemana nk sorok pocket?

Ayaq masak said...

Saya tak kawin lagi, tapi rasanya kalau future husband buat camtu mau merah padam muka gue..huhu...

"takkan mulut ko sndiri muncung sampai leher ko n buat kiss mark sndiri kot."

LOLOLOLOLOLOL FOREVER.

aBoi said...

malu la..
mesti keep it secret..

tak payah tunjuk kat orang..
tak tunjuk pun orang boleh tahu..
so, tak ya nak gebang-gebang tunjuk kat orang love bite tu..

orang meluat..haha

HEMY said...

kalau menanyang payah le..tp kalau mmg takleh cover, org len tegur tu lain kan??

~LP Lum~ said...

salam pocket~

huhuu... menyampah tgk org yg suka nunjuk2 "lebat" dorang 2.. kot ye pun aktif sgt n epy sgt, xyah nak nunjuk2..
kang ckp xde moral kang, kata jeles lak sebb kita xde "lebat" 2.. tp mcm xboleh nak pkir.. cuba ar pkir sikit apa pndangan org len..
pendek kata mmg xtau malu!

lieya orange M.I. said...

...lieya bawah umur..takmau komen aper2..hehehee

malu jerrr=p

Super Nia Hana said...

adoh..
kena simpan sebagai secret.
tapi..

tapi..
tapi...


waatsahi drakula.
ahahahahha

*eh..tp tak bermakna watashi wat menda camtu okeh!
blom halal!

Dee said...

eh2..memalukan..penah ada kwn yg ada tanda cinta ni keliling leher..dh mcm rantai anjing je..hahaha..

x phm kenapa itu yg nk dibanggakan sgt..

Arjuna Qaseh said...

semua cakap sal cinta meh..
aiyak.
alergik den

Pocket said...

DekYa,
rahsia rumah tangga kan!!?
umph!! btul btul

Sha,
huish! memang gitu la yg slalu duk jadi tu..
'ter'

bahaya sungguh ayat 'ter' tu :D

SweetHeart,
kalau orang nampak kesan pukul pukul or ikat ikat lagi lah kan.. ganehnyaaaaa!!!

Anna,
memang orang gossip punyer lah!!
'eii, tgk leher dier.. berceragah!'

CikQemm,
turtle neck!!
maflaa!!
tak pun taruk jer bawang puteh cam somebody bebaru ni cakap :D

Ayaq,
ayaq buleh cover ngan tudong,
so kalau nak nampak pun maybe masa kat umah jer...
mak bapak jer la nampak heheh:D

Aboi,
orang mluat yek?
well pocket pun meluat jgak,
cam kena ker tayang? gitu gitu

HEMY,
Tapi bro, bebenda gitu orang tak tegur,
orang gossip jer..

'ko tgk.. sampai ke dahi kiss mark dia'
gitu gitu ..

Linda,
sha kater.. 'ter'
bukan sengajaaaaa..
heheheh:)

pocket pun rase sama jgak :D
heheh, lebat?
cam levbait lah .. hooo pendeknya lebat yek:D

Lieya,
elelelee le le leeee
bawah umur lah..
nanti kita tgk sapa yg banya 'lebat'

HanaChan,
hanachan memang drakula,
ari tu gambar MrKing, nampak satu
hanachan punya kah?

heheheh(Lawak jer tau..)

Dee,
hooh hooh!!
memang ada yg buat rantai!!
siap sulam sulam lagi!!
rajin sunggoh diorang..
tp kalau camtu, bukan 'TER'
lagi tu, memang sengaja tuuu


Arjuna Qaseh,
ele le le leeeeee..
(Sama cam lieya punyer komen jgak)
nanti kiter tgk siapa kenaaaa!! :D

heheheheh

Super Nia Hana said...

ewahh..tipu ohh..!!
hana tade wat..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hohhhhhhhhhhhhhh ?

*terpinga2

~ mizzAmy ~ said...

saya kanak-kanak bawah umuq. so, tak tau tanda cinta itu apa? LOL....

btw, for me lah kan. tak perlu kot nak pamer-pamerkan tanda cinta itu. sedangkan chinese pun malu nak show off. apa kan pulak kita yg islam ni. itu kan rahsia rumah tangga.

ohww... a fren of mine penuh tanda cinta di lehernya. dan for ur info, he's a gay. amy selalu terserempak dengan dia. everytime terserempak mesti penuh je kat leher. i feel like to uuuwwwweeekkkkkk.... kadang2 nyorok tak nak tegur dia.

Monkey D Luffy said...

malu ler nak tunjuk

Pocket said...

HanaChan,
tak der yek?
kalau gitu pocket mesti silap tgk :D
(Jangan la mara dik)

MissLolly,
kenapa!?
kenapaa!?
kenapaaa!??

Amy,
heheh yer lah tuh.. :D
bawah umur? bukan dah buleh memandu ker?
kiranya buleh bincang dah lah hehehe:D

pocket pun setuju tentang patutnya kena sorok tu, pasal inapropriate jer rasenye nak menayang kan..

gay lagi ada luv bite?
wah!! ganaaasss!!

Monkey,
malu yek?
tp si farid tak?