Sunday, April 05, 2009

155. Rebirth...

Pocketeers sekalian kalau perasan kat sebelah tu ada tertulih sejak jumaat,
'Tgh dok reply comment dari computer free kat TM Net.
Pathetic kan...i know!!'
tak, bukan nyer pocket tak der wit sampai
nak komen kat blog pocketeers sekalian kat
TM Net yg provide internet free kat tiang tu
since mereka tahu yg keja mereka lambat
dan akan membuat pelanggan mereka tertunggu
tunggu.
tak...

tp pasal pocket nak gi tanya sikit camana ngan
kes pocket nyer akaun tu yg dah berkurun lama
tak buleh nak online atas alasan tak der port.
seems like memang tak der port sunggoh...
abang yg handle my case actually mentioned
'humm barunya tpt ni punya port nii'
ada tertulis aribulan installation of the port kat
situ la kot ...

anyway...
according to them, i'm going to have my lifeline
on the 7th of April...
lets just hope they are right and true,
cause it will be a rebirth of the pocket!!!!

mana kayu panjang tadi?
nak kait buang ketupat basi tu hoh!!

11 comments:

cHeRyNa PiReS said...

hehehe...i'll be waiting for dat day!!!

ari selasa dah 7hb...adoiii...lame jugak rasenye...me dah boring bace the same posting over and over again...kadang2 dah tak tau nak lawat blog sape lagi dah!

(ceh...cakap macam byk mase je kan!)

Ayaq masak said...

wooo rebirth.

~ mizzAmy ~ said...

~ rebirth? nak buat perubahan apa2 ke pocket bila dah ada internet nanti? ;) ~

*SiRibenMerah said...

rebirth??

muleh la pikirkan balik pasal dwibulanan kita tuh nnt..
plan hujung bulan neh.. 30hb..
belum naik banner lagi =p~

Annaster said...

Mr. Pocket,
Ingatkan nak biar lelamer ketupat tuh!! wat kasi lapar semua yg membaca termasuk yg tulis komen neh..
hahah

bendul said...

eheh..

deal ngan diorang mmg macam tu..
nak wat cemana, kita komplen gila2 pun, tetap kena akur..

that's why bendul end up 3 jam stgh atas highway, tunggu plus ronda yg tak datang2..
terpaksa redha..

the story..?
gi la jengok..

filanastasia said...

pocket : semoga hari itu tiba dgn jayanya yeah.. hooyeah.. rebirth of the one n only; pocket.. chaiyo chaiyo bro,...

Princess Liyana said...

huhu..rebirth tu;)ok2..yana tunggu

A t i Q a h said...

Uih. Rebirth. Berapa tahap kejutan ni? He.

atty's said...

salam ziarah

Pocket said...

Sha!!,
Hari ini lah hari ittu!!!
dan disini pocket mengupdate dengan peluh didahi dek bilik ini tidak ber kipas angin:)
(Selalu kat CC ada aircond^^)

kalau baca my same post over and over again
definitely u'll find every typo or mis grammar
dat i've used kan..
takutnyaaa!!

Ayaq,
Yes Rebirth!
how do u like the new layout?

Amy,
ada la sikit,
Nak ubah layout jer pon,
tukar langsir,
karpet baruu,
gitu gitu jer...

Ben,
hohooo..
dwibulanan tu yer,
yes, akan diusahakan:)

Anna,
Hehehe, lama ana tak dtg sini,
pocket pun dah lama tak gi sana.
tak per.. ngan adanya lifeline nih,
buleh la pocket selalu sikit jejalan:)

Bendul,
betul, maki maki,
mak ko truut!! tuuttt...
rumput kat padang, ranting kat utan,
ko makan truut!! tuutt!!
tp in the end
'30 march!' kata mereka,
'hait' jer la yg buleh kita kata.

hahaha, so camana tayar ko tu?
in the end sampai kul berapa ko stranded kat situ?

Filanastasia,
terimakasih,
dan hari ini, dah tiba hari itu,
memoga anda suka langsir yg pocket pasang baru tu:)

Liyana,
huhuu..
bila dah ada orang tunggu ni terasa plak kalau tak gempak, tak besh...
eh risau plak..

Atiqah,
heheh, kalau dari satu ke 10,
pocket kena ngaku 1 jer la kot.
(Sebab orang pepakat nak tgk pocket yg baru... terasa takut plak nak war war kan lg ^^)

Atty,
Terimakasih...