Tuesday, April 07, 2009

156. ReBirth...

...Of D Nu Pocket
tte tajuknyer cam gempak jer kan,
tp sebenornyer pocket yang sekian
lama tidak bertalian hayat ini kembali
berinternet dirumah...
Which means that i have more and more
time to bloghopping, make new friends,
reads more and more of your writings...
and look at photo's u're putting on your
page.
(For the past three month, it was me and the CC infront of Kurico...)
hell it was...

Rebirth tu macam ganaz jer bunyiknyer...
tp pocket just tukar langsir baru jer...
nanti akan ada beberapa lagi pertukaran.
tp yg pastinya semangat dalam ati dah berubah!!
wuhuuuuu!!!

happynyer bleh online kat umah...

10 comments:

cHeRyNa PiReS said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....!!!

sudah boleh posting di rumah ye?
sudah bole tukar layout!!!

sob...sob...sangat gumbira...
ishh...rase mau menangis ini...
terlalu gumbira!
yeayyy!!!

Princess Liyana said...

hu hu hu..bro, seronok smpai on9 smbil golek2 kah?ahaks ;P

*SiRibenMerah said...

yeayyyyyyyyyyyyy..
da ada langsir baru.. pasneh leh online YM tetiap malam.. ouhh..ouhhh... mimpi la kannnn poket nk ym mlm2... hikhikhik..

gelak guling2 meraikan langsir baru poket.. =P~

~ mizzAmy ~ said...

~ yeay yeay pocket dah ada internet!!

selamat berblogging dengan hati yg gumbira yer.

cantik lah langsir baru. ada color2 plak tuh. sebelum nih putih jer yg dia duk beli. :P ~

atty's said...

wah lepas nie leh jd blogger tegar..

Pocket said...

Sha,
yep, sangat la gumbira,
sampai semalam duk meraikan nyer
ngan mengushar HTML sepanjang malam.
ntah hapa hapa kan?

POcket yg buta HTML...
hohoooo...

Liyana,
golek golek..
camana liyana tau!?
pocket memang golek pasal comp ni ltak atas lantai..
oh!oh! anda kah makcik yg duduk didepan rumah ku ini?
:)

Ben,
yes!! boleh jer!!
kalau kena gaya nyer la:)
yey!!

Amy,
Umph!! ada la kaler sikit,
nanti maybe buleh tukar kaler
langsir jer:)
bulat bulat tu ada option lain...
purple satu lg..

Atty,
Memang tegar pun,
tp lepas ni lagi lah ketegaran..
dlm jawanya...
blogger bandel:)

Kekanak Tokyo said...

ada intenet kat umah tu jgn dok abuse plak...hahaha...bini takdak umah, lain plak ditontonnya...huhhuhu! akanWa akan!

Princess Liyana said...

ha ha ha..i knowwww tooo muchhhh.... ;P

KAH KAH...;P..Rupa2nya bro br tau, yana lah makcik itu..huhu

Tny said...

Errmm.. pasni hehari leh tengok blog ni berupdate lah.. semakin mengganaz lah nmpak gayanya ;))

Selamat Hari Jumaat =)

purplechoc said...

saya pun baru boleh online kt rumah.sonokk kan :)