Thursday, April 23, 2009

163. PusingPusing...

...Kat Ipoh
Banji,
acu xciden ari tu, filantera bagi tau masa pocket
tengah kalut nak gi smayang jumaat.
kami pi la tgk dia sat petang sabtu tu,
bertolak pukui 5.. sampai hospital pukui 630.
645 sampai kat acu. acu ok jer, buleh buat lawak
lagi tu kira ok la kan. Duk eksyen kat kami kata
dia kenai semua nurse kat situ,
'haaa yang ni nama ayu, budak kulim...'
'haa yg pakai spek tu budak grad UiTM, campuran german melayu tu!'
n banji ... i have to admit that acu's act of making me jealos did work.
nurse kat situ punya la comey!!
kcik kcik jer n muda muda nyaaaaaa...
makes u assume that they allow girls after their
PMR to be a nurse.
all pretty and clean, clean here is refering to their uniform which is pure white. I dont think the size was standard size though, cause those girls are wearing em tight on their bod.
haaa... (Sigh) teasing men without them knowing it.
but i bet acu only know them by the name tag on
the chest. How we wish they would also put in the
Handphone number there just in case of emergency.

Banji,
Jalan nak pi spital tu punya la pusing pusing!!
peta tak sempat buat lg, tp punya la banyak pusing pusing
pasal ada banyak sangat roundabout.
Bendul selaku orang perak... korang memang suka
sangat ker roundabout? banyak sangat ruang sampai nak buat roundabout at every turn.
Nak taruk Misile silo kat bawah every roundabout tu lah kot. tak pun helipad:) heheh...

Banji,
Acu ok jer, ada keter masuk dari kanan
secara mengejut, pi break dpan dia katanya.
acu sakit dada jer sikit, so laughing, exhaling
and inhaling would cause pain to him.
Jadi, marilah kita gi wat lawak kat dia.
memoga dia sakit dada banyak lagi.. hahahah..
(Sajer je nak cari pasal)
Banji,
Kami dah tau camana nak gi ke hotel
seriMalaysia. So next time kalau kita
ada plan nak gi ke Tambun mandi...
buleh jer kita arrange.
yeaaaaa!!

Sekian
Pocket :)

13 comments:

Adry said...

kim salam ngan nurse nurse kat sana.. hehehehe


Adry @ http://www.adrysabry.com

Adry said...

Moga acu lekas sembuh!!

Nem0 o0h Nem0 said...

tu gie spital nak melawat ker nk mengatal..=p

Princess Liyana said...

huhu smoga acu cpt smbuh..huhu bro ni g hospital sempat lagi tu..ish ish..sila jaga mata ..kah kah ;P

azie said...

get well soon acu!

~ mizzAmy ~ said...

acu tuh ur uncle ker? apa2 pun, semoga acu cepat sembuh. dalam sakit2 pun sempat usha nurse ekh?

*SiRibenMerah said...

hikhikhik.. sejibik lak perangai acu n anak2 buah dia... menggatal sungguh~!!!

get well soon acu =)

Zyan said...

err...post nih tuk Banji je ke??

anyway erm perak dok banyak tanah tuh dok celebrate dgn wat bnyk roundbout

:P

nURmALa mAZLan said...

sambil myelam minum air la ni pocket???

CaBaiKeRinG said...

salam ziarah semula pocket...

kalau sudi lik kan cabaikering.. boleh tengok selalu.. hahaha

selamat berkenalan...

www.cabai-kering.blogspot.com
www.juaimurah.blohspot.com

cabaikering

::.. a t i q a h ..:: said...

Mata sama2 sepet. Hihi.

Oh. Semoga cepat sembuh Acu. :)

Pocket said...

AdrySabry,loh!! jangan la kirim salam.
kang jatuh wajib utk pocket gi sana balik n sampaikan salam tu...
adehlaaaa.. camana pocket nak cakap tu..
'err dik dik!! adry sabry kim salam...'
'adrysabry tu saper?'
'sy pun tak kenal, kawan blog sy:)'
huhuuuu!!

Nem0,nak menggatal!!
pasal melawat orang sakit tak la besh sgt:) heheheh

Liyana,Bukan salah pocket, pocket semata mata menikmati keindahan alam kat hospital tuu:)

heheheh

azie,Thanks, yes acu!! if u'r reading this, get well soon yaaa!!

Amy,Hooh, acu tu panggilan pendet utk PakSu..
Thanks amy.

Ben,Eeeeeeeehhhhh!!
mana ader!!
acu plak yg ikut perangai kami,
kami yg ikut perangai acu!! :)

Zyan,hooh, cam surat utk banji.
tp banji sndiri tak baca lg:)
banjiiiiii!!!!!

kampung jeram ada roundabout tak?

NurmalaM,mesti pandai mengambil peluang:)
yeaaaa!!
dah penuh dah perut minum air..
uhuk!

Cabai,Link dah!!
memoga ngan ini pocket bertambah kwn kat penang :)

Atiqah,heheh, sama serumpun:)
sama sama ensem tak?

Tny said...

Kona kanan.. nampak cam kona kiri je tuh.. BTW sangat suka illustration tu =)

Apapun semoga cpt2 pulih & sembuh :)