Saturday, November 29, 2008

130. Senawang

Pocketeers,
Bebaru ni dok gi KL la plak, ahai, boring nye...
dalam duk kekurangan OT ni rasa cam
tak nak kuar banyak sangat. Almaklumlah,
lepak dalam kilang wat OT pun Besh.

Isnin
645pg : gi kl, landing kat KLIA kol 7 setengah gitu gitu,
ado keter datang amik kat KLIA, member yg boring sangat.

5 petang, abis of first day, pulang secepat mungkin ke MidValley
nak checkin, dari pagi duk sms ngan bob dan zam dan nasir utk
jumpa diorang.
Woohoooo, besh nyer pasal dah lama tak jumpa diorang.
Zam tak balik raya pose ari tu pasal wife dia ada isu sikit.
Nasir ngan wife dia jer balik. Bob akhirnya balik.
Ada Afzanizam sorang lagi click kami begitu juga Tun,
tp diorang jauh sikit. so this time its people in KL lah.


630 petang,
setelah abih layan jepun
makan nando's, pocket gi
jumpa bob yg makan ais
kachang sesorang kat atas
foodcourt Midvalley tu,
duk sembang la ngan dia ...
mostly pasal dosa dosa lalu,
hahahahah.
Biasa lah ... masa kecik dulu,
'nanti kita besar nanti kan,
kitaaa ...'

dah tua tua ni,
'dulu hang ingat dak?
kita pernah...'

heheheh


Then zam call bob, katanya dah hampir,
so kami pun bergegaslah naik lif ngan awek
berbaju puteh yang lawa lagi sexy.
Tapi bob kata kuku kaki dia buruk,
pocket tak tgk la plak...
tgk kat tulang selangkadia jer :)
heheheh Zam sampai menjemput kitorang ngan altis dia,
aduhaii, jeles! tapi tak per... nenanti aku beli jugak..
kita lumba dua nak? hahahahah tobat kalah,
pasal zam bawak kami ke seremban/labu dalam 30 minit jer.
(Utk orang yg tahu, laju ker tak tu?)

9 mlm, sampai la kat seremban tu utk jumpa naset kat first shell sebelah kiri tu. naset kata dia ada kedai bagos punya nak bawak... so kitorang gi lah ikut dia, makan kat senawang. kedai nyer namo johan seafood.
makanan nyer tak la besh sangat, biasa jer.
tp waitress nyer ceria la jgak. ker diorang senyum kat
kitorang yg duk sembang
cakap kedah ni kat negeri
semilan tu lah kot. ohoh..

1040 malam,
bayar 76 ringgit dan pulang,
sampai kat cit1tell balik kol
1130 jgak. abih jgak bateri
pocket nii ha, terlelap kejap
dan bangun balik tgh mlm
utk basuh baju dan sterika
kemeja utk besok sambil tgk
planet of the ape lakonan
mark wahlberg tuu.

so gitu lah isnin pocket lepas.
sorry for not updating from monday yah...
been busy, i cant believe there's no CyberCafe
at Mid Valley and the comp at CyberCafe itself
blocked Blogspot.com...
Boring boring..

18 comments:

Ayaq masak said...

uh nak nandos.

Pocket said...

Jom!!

banji said...

aiseh johan seafood tu mmg sedap, sekali je la pernah makan situ. mmg best boleh jupe geng2 lama mcm tu, if only ada bola takraw :) boleh main sampai muntah

*SiRibenMerah said...

wahhhhhhh..
dia g KL wooo..ehhh, smp senawang gitu.. ahaks =P~
30minits tuh kira okeh la.. haha..kalo laju btul leh smp 20minits.. muahaha =P~

syiok kan jumpe2 an membe lama..syiok gak melayan pics dlm entry neh.. tp I still confuse mana pic author nye.. muahahahaha =P~

Pocket said...

Banji,
Tu la, terasaaaa sangat nak call up the banji, jauh ker dari tempat banji ke senawang tu? yg pocket tahu, dekat situ ado giant, so kalau banji nak membeli belah .. kat situ ker? heheheh:)

sup ekornyer empuk.. tp suam kuku.
ikan masak merah nyer besh:)
ayam goreng kunyit nyer pun sodap.

umph! if ado bola takraw, memang menjadi kejap kat mobil(?) sebelah tuu^^ huhuuuu

MsRiben,
Penulis? is the lady in purple belakang bob:)
(Kot yer pun nak tipu kan..)

tu la, dah si naset tu tak nak Naik KL, kena la turun,
kalau naset naik KL ari tu.. mahu the zouk kami gi lepak heheh..
(Yer la tu, hejaan tempat tu pun tak tau..)

Memang besh bleh lepak ngan kengkawan lelama cenggini, cuma kena ingat ada orang tunggu kat umah lah (For zam and naset)
heheheh:)

Anonymous said...

mana gambar aku...
ke aku da gelap sgt la ni...
da x nmpk waktu mlm...

cendawanintim said...

nandos!!dah lama tak gi...

uwillneverwalk_alone said...

tq sbb upload gmbar aku...
sajer nk tunjuk kt org uma...
dia minta brg bukti aku pi senawang....
dia ingat aku pi beronggeng...

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

kalo diberi pilihan samada block blogspot ngan YM,
watashi pilih block YM
ahahahah

ada kena mengena ke dgn n3 pocket?
eheheh

~ mizzAmy ~ said...

~ Pocket mai KL ker? await la tak habaq. :P

btw, kat Mid Valley memang tak dek CC. kalau ada laptop,memang senang la sebab banyak wifi. ~

Nurmala said...

lor..
pocket mai KL ka??
awat x habag??

cHeRyNa PiReS said...

sha nak merajuk dgn pocket cuz tak bagitau turun area sha! huuuu...majuk ngan pocket nieh...majuk!!!:(

LuvBarley_Ais said...

hehe besh2..tq upload pic aku.
wife aku happy je tgk kita p tpt yg b'faedah..pas ni xleh nk 'tipu sunat' lg..hehe.
Dh lama x lepak2 cam tu...tp memori bola takraw mmg xleh lupa.

Princess Liyana said...

singgah sban tak habaq bro ;P

Pocket said...

Anonymous
Err, ni sapo ni? pastinya antara yang hadir pada malam tu,
Ado pun pat orang jer, sorang adalah pocket, so lagi tiga orang tu jer la kan:)

peh, pocket dah taruk dah lah!! :)

CendawanIntim
Kebelakangan ni too much nando's rase cam tak nak gi dah bleh tak?
heheheh:)

WalkAlone
alamak naset (Ataupun Zam)
bukti dok ada nii haaa...
suruh dia tgk. heheheh,
kan ker ado gambo kita kat
restoran tu. Nanti kita
amik sekeping sambil bertenggek atas Johan Seafood nyer papan tanda tu:)

Hanachan
Yup, irrelevant,
tp takper... pocket terima :)
pasal pocket punyer la tertekan, pasal dah la kena bayar mahal... still tak lehnak buka blogspot.com..
adoilaaa...

Amy,Nurmala M,
sorry sorry,
lenkali nak kena umumkan lah:)
tp sudi ker kalian nak datang jumpa kita ni?
hehe:)

Sha,
alaaa..kiter gi seremban pun dah lewat malam, segan plak nak kuar nak u fine girlz tetengah malam tu kang:)
setakat tehtarik kat midvalley kul 8 mlm tu ok la lagi:)
still korang sampai umah kang kul 10 jgak...
ciaaaannnn korang.

LuvBarley,
Korang actually sign in blogspot.com khas utk komen kat pocket ker? terharu terharuuuu...

Wife nyer sihat? takper takper, kabo kat dia, walaupun kita ni tak lah iq tinggi sangat, tp still kita masih lagi ber'faedah' wahahahah

Takraw kan... balik kang main yok!! ker bawak jer bola nyer ke pulau redang huhuuuu

Liyana,
Sorry:(
pocket tak sempat. nanti kita buat sesi tehtarik ngan the pocket kat midvalley jom nak? Liyana wajib hadir:) huhuuuuuuuu

Sapo la nak anjurkan tu?

mummysyafie said...

OT dah kena sekat ke pocket? ingat kan gomen je wat camtu

Tny said...

Nmpak perkataan Yong Tau Fu kt belakang tu.. Ahad lepas sy makan y.t.fu kt pantai bersih!!! :P~

A t i Q a h said...

Bestnya outstation sambil jalan2. =D