Wednesday, December 03, 2008

131. KenduriMemalam

Pocketeers,
kebelakangan ni banyak sangat pocket taruk gambo,
terasa cam takut lambat upload pulak nanti.
bukan apa, pocket nyer comp guna 17 tahun lepas
nyer technology, so pepaham jer lah.nak tgk gambo pun kena encrypt kan dari green character moving downwards like those u see in the
muvi metriks. hahahah.. (Tipu tipu, and u know it^^)

Ari ahad gi kenduri adik beradik, sepupu duai, bau bau bacang. Kenduri itu diadakan di sendi bich risort. Wallaweey, kenduri dalam dewan kat hotel tuu!! last time pocket gi kenduri kat dewan dewan ni adalah kenduri kavitha kat Butterworth.
Sebelum tu kat Negeri semilan, kenduri bon.


pocket bukan official photographer, just gi makan, tp sebab pocket bawak dewi so apo buleh buat kan.. kena la layan dewi tangkap gambo, dewi punya la seronok... banyak sunggoh dia tangkap gambo. yang nakal nakal pun ado jgak... tp better pocket tak tunjuk kat sini. Kang marah pula subject yang ditangkap tu kalau terserempak nanti.

Memula nak masuk dewan tu para tetamu harus mendapatkan nombor meja. Masa tu jgak la kena sign Guest Book tu, cantik nyer guestbook nyer.



Then masuk jer dalam dewan tu teramat la ter'kezut'
ngan keindahan dewan yg patutnya kosong tu,
ada dua pintu gerbang. belon belambak lambak
dibiarkan terbang diawangan.
(Rasanya diorang guna utk nak tutup direct light
kat situ supaya kaler merah abih satu dewan tu)

Makanan nyer cam sodap la jgak. pasal ado kambing.
since pocket yang tak kisahkan kadar kolesterol dalam
badan ni suka sangat makan kambing, so overall i'd say
that the food is great!! hahahaha
from my opinion the kenduri is kinda grand!!
ngan bunga idup nyer menghiasi 30 small tower
menghiasi the isle, belon duk menghiasi ruang udara.
pikir pikir belon baper inggit sangat kan...tp idea nyer tu yg besh:)

Enjoy the pic ya'alll

13 comments:

Tny said...

Alaa...
Satu pix je? Kata nk snap byk2.. mana yang byk2 lagi tuh pegi?

Ada guestbook? Waahh meriah!!! Mesti rmai yg sign kt guestbook tu.. syiok2.. nk tgk gmbr lagi.. plz.. ;)

~ mizzAmy ~ said...

~ ala pocket nih. kedekut gambaq la. tunjuk la gambar dewan yg grand itu. gambaq pelamin ker? nak la jugak tengok. :P

pocket, dlm ramai2 tuh ada ermmmmm ehem ker? i think, amy tahu kot yg mana satu. :P ~

*SiRibenMerah said...

siapakah dewi??
yg mana satu??
wahhhhh.. sembunyi2 lak dewi dia nehhh..

mana pic yg lain?? nak enjoy tgk apenye?? 2 keping ja.. haishhhhh..

*i pon suke makan lauk kambing.. shedapppppp~ =P

Princess Liyana said...

Wallaweh,dasyat 2 bro.grand btol kndurinye.seronok la.huhu,suka makan kambing rupanye.alahai,yana xreti mkn.hehe

Nurmala said...

Cam nak buat jugak je belon2 tu :)
Tapi caner ek?? Kena ada gas kan??

Pocket said...

Tny,
Hooh, betul jugak kan, kalau setakat satu pic ker dua tu apo la sangat kan...
alahaaaiii apo la pocket nih.
tak per.. malam kang akan di updet menaruk lagi gambo yg lain:)

Guest book tu lawo woo, tp pocket tak sempat nak amik gambo nyer, orang ramai sangat nak sign!!

Amy,
Hehehe, bukan kedekut gambo,
tp check check balik, tak banyak pun gambo yg lawo lawo,
yg sesuai nak ditunjukkan.
Tp tak per... akan pocket tarukkan lagi:) malam ni jgak:)

Ehem ehem tak der...
malam nanti pocket taruk yer :)

MsRiben,
Dewi lah satu satunya character dalam ToMyPocket yang paling jarang gambo nyer terpamer. tp takper.. nenanti akan ditaruk jugak:)

hhehe, alamaak ... sorry lah!!
nak enjoy the pic kehapo nyer ado pun dua keping jer kan?

Yana,
Err, tak reti makan kambing tu senang jer dik...
dik bukak jer mulut, nganga luas sikit tau!!. masukkan sepotong daging kambing yg telah dimasak.
(Goreng pun sodap) kunyah and telan:)
heheheheh
pocket melayar buruk... huhuuu

Nurmala,
umph, diorang taruk gas.
mahal ker tak pocket pun tak tau,
tp bebudak seronok lah ...
pasal ado aktiviti...
'mari mencurik belon' gitu gitu
lagi banyak belon, dapat hadiah peluku dek bapaknyer pasal tak muat keter nak bawak balik:)hahah

purplechoc said...

according to the pictures,mmg mcm grand :)

Tny said...

Yea ke lawa? Alaa.. frust lorr.. x lah tgk gmbr tu.. tp x pe..

sbg informal photogrphr, mesti byk lagi candid moments kt wedding tu.. mana? mana? mana? :D

bendul said...

small idea make great things..!

tapi nak kuarkan small idea tu, org yg terpilih jer buleh keluarkan..

ever imagine macam mana org cipta klip kertas, paku payung, stapler etc tu dapat idea..?

cabincrew are here not to kiss ur ass said...

bestnya makan kenduri!!

Pocket said...

PurpleC,
Umph, tp kalau gi sndiri tpt tu, tak la grand mana,
50 meja jer...
satu meja 10 orang so...
satu orang 40 inggit katanya..
eh?
2ribu ker 20 ribu?

Tny,
umph!! sorry yek, lenkali akan ditaruk gambar guestbook nyer skali:)
kot kot yg nak kawin diluar sana bleh amik idea :)

Mana mana mana?
banyak la lagi, tp kang tersembur darah lak idung pembaca lelaki kang :) heheheh

bendul,
Yup, little things does makes the different. tp pocket rase diorang tiru orang lain lah:)

tak semestinya diorang wat sendiri kan:)

Saloma,
Dia bukan nak jadi sis tukang bagi bunga telur ker tak lama lagi? (Macam tahn depan nyer bulan nam)
mase tu comel comelkan diri yer :)

mim.ya.ra.alif said...

merahnya... gojes!

Pocket said...

Mira,
Memang gojes,
sampai bunga telur digantikan ngan bunga ferrero roshe...
ganah weh!!