Wednesday, September 17, 2008

106. Miracle(PartOne)

pocket!! did u saw dat?
To all my feminine reader. Excuse me, for the story
shows the naughty side of me, but i was young and
stupid. what do u expect from such a boy? and today's
story does not intended to arouse anger in any party
whatsoever nor it is meant to show any form of
disrespect to the ladies.
Yeay!

It was dark, heartbeat increasing.
Pocket was clad in black. So does @r1ff.
although both of us are newcomers in doing this,
but we're learning new stuff every time we're up
for a mission. the clock shows 230am, the walk way
was dark, walking briskly somewhat to the side
like a crab, imitating ninja move. the eyes kept
scanning the area, looking for any movement.
We stopped at the bushes separating Block F
and Block E. Block F was boys dormitory,
Block E was a two storrey dormitory shaped
like a donut with badminton court in the middle.
Block E was the girls dorm.

Pocket stayed there for at least 10 minutes,
looking for any signs of movement.
should any warden is waiting in the dark,
they'd be smoking, so pocket need to be looking
for tiny red light and the smell of cigarette.
the coast is clear. as briskly as a ninja we ran
towards the Block E wall.
Now that we've entered the forbidden area,
the heartbeat is permanently thumping like the drum
of some african tribe warsong. 'Click!!' the sound
of the 'tingkap nako' lock breaks the silence.
No movement from me and A, It was easy, all u have
to do is equip yourself with the 15cm metal ruler
to slide it between the gap at the window to unlock it.
and the rest is open up and enjoy the view.

we were hoping to see some pajamas (Yeah right!!^^)that's all,
and of course how u sleep. Now we dont get erected by
looking at how u sleep though, its kinda stupid actually.
although i have to add that we do get lucky sometime.
some of the girls does wear sexy pajamas. heheheh,

The adult pocket who are writing this think, its the
adrenaline pump that attracted us,
the feeling that we might get caught by the warden.
the feeling that we are breaking the rule,
the story we can bring back stories to brag about how
'dangerous' we are.
is somewhat ... fun.

After we've open up this one window,
i was shocked with the stunning view
i saw... (Bersambung)

Pocket, this is another piece of my memory...
am not proud of it, just wanna tell u the story:) .
the miracle happens in part two.
i know u guys definitely were naughty too when u were young.
What did u do?
Tingkap nako tu yang buka ngan satu lever dan lapan keping tingkap terbuka ngan selarinya tuu...
dalam bahasa ompteh nya apo yek?

19 comments:

mim.ya.ra.alif said...

pocket gi skodeng....!!!!!!!
notiiii...!!!!

~ mizzAmy ~ said...

~ hahahahaha... amy gelak guling2 dah nih. teringat zaman duk hostel dulu2. budak laki memang suka nor nak skodeng. siap bgtau kat class yg rambut budak tuh panjang mana, baju tido warna apa. nakal giler...

perkara yang paling amy tak leh lupa la, tunggu bf masa sekolah pi fly. dia fly kuar makan n merokok kot.so, amy suh dia belikan roti canai. 10 keping lak tuh kirim kat dia. for me and my babes. lepas prep, amy and kawan2 tunggu dia kat kelas. nasib la tak jadik apa-apa. kalau kantoi, sia-sia ngan amy masuk court. hahahaha.... ~

fairuzniza said...

hahaha..

u made me laugh la, pocket..huhu..

hm, for me..masa sekolah asrama dulu tak terpikir pun nak wat benda2 notty. ade jugak kot..tapi kire notty ke tu? ntahla~ :p

just, penah gak ler sembunyi dalam loker sebab tanak gi solat bejemaah kat surau..ngahaha~ [every maghrib we have to go to surau. mesti ada JPI (jemaah pelajar islam) datang ketuk pintu setiap bilik waktu maghrib nak check gi ke tak].

Nurmala said...

best kan ada kenangan cam ni..saya tak pernah dok asrama..

Pocket said...

Mira,
Heheheh, jangan la panggil ngan nama skodeng.
macam jahat sangat plak rase
(Walhal memang itu pun nama kata kerja tersbut)
heheheh, mira jangan bagi tau cikgu na..

Amy,
kan, fly kan, pocket pun tersadis bila mendengar
perkataan itu, hehehe,
tp malangnya pocket tidak dijemput untuk menyertai operasi fly tuu.. (Kat MRSM kitorang yg dijemput jer buleh gi, yg tak dijemput. kena la bodek penganjur misi)
amy mintak dia blikan Roti Canai yek?
mesti sedap kan roti canai masa tu kan:)
pasal orang lain makan biskut kita jer makan roti canai heheh:D
alaa.. takkan la kita yang memesan pun bleh kantul kan? cakap la bapak antar ker..
sedara belah mak punya sepupu tiri ker...
gitu gitu ..


Amy sendiri tak pernah fly?
(Tp kalau amy kata amy pernah fly, memang amy sunggoh hebat^^)

Fairuzniza,
Nakal!! tak mau pi maghrib yek,
duk nyorok dalam locker yek!!?
heheheh, kitorang pun tak bleh jgak,
tp masa junior jer, masa senior hanya
warden jer bleh tegur,
warden plak hanya seorang jer, so kemungkinan nak kena tangkap ngan warden tu kurang heheh.

tp pocket pernah bermaghrib dalam cube (Bilik)
dan tengah duk khusyuk tu, nampak kaki warden masuk tunggu kat tepi katil tu.
ahai, takutnya nak abihkan solat.


Nurmala M,
eh tak pernah duk asrama?
ok jgak, atleast ada kenangan tak duk asrama jgak :)
pocket duk asrama sejak tingkatan 4,
tak pandai sterika baju sendiri masa tu,
bila dah pandai, dibuli orang suruh sterika
baju diorang, rekod paling besh adalah sterika baju dari kul 10 malam sampai kul 2 pagi. hohoooo!!!
(tak ingat sangat berapa helai)

lindosh said...

amboi2 heheehe..

mmg lumrah la tu.. kalo tak.. bukan nama lelaki la kan? ekeke

kekadang takleh kata lelaki gatai ke apa.. tapi setiap insan ada keinginan nak tengok it la ini la..

alaa sama cam pompuan gak :P

cHeRyNa PiReS said...

hohhhh!!!
kaki sekodeng rupenye!
nywayz pocket...when i was in hostel, i din't have to break in.
i just watched using a camera.
just turned it upside down...
and there u go...a boy hanging his striking orange in colour undies:D
hehehe...

* waaa...pocket pon buat bersambung version. wait for mine after dis ek...i will post it in the morning:D

cordelia said...

haha...

*sigh*

i never have any hostel experiences too...

Adry said...

hahaha.... mesti rindu ngan zaman zaman ni kan.. hahaha

kaki skodeng yer... hahahhaa

Adry @ http://www.adrysabry.com

fairuzniza said...

uik..pocket pun panggei cube jugak?
mrsm kah? :)

A t i Q a h said...

whoa. pengakuan terbuka seorang bekas pengintip. hihihihi.

Pocket said...

Lindosh,
pocket plak rase,
memang keinginan nak tgk awek tido tu datang dari nafsu, tapi anjakan yang membuatkan pocket pakai baju itam n pegi ke block E tu lebih kepada naluri adventurous pocket.
heheheh:)
buleh ker?
(Tak nak ngaku gatal^^)

Sha,
sexy ker tgk budak laki menggantung kan pakaian nyer? hehehe kiranya sikit lg cam
tiger show jugak lah yek!?

heheh, tp camera?
camana tuu?
high tech nyer sekolah diorang!!:)

eh, pocket yg mencipta konsep post bersambung ni lah!! :)
(Yer lah tuu, heheh)
sila lihat : dianaI dan Diana II
flirting trilogy
ngan this is my card :)

Cordelia,
Xper, anda cuma missed the Ikan Ular sawa experience or the ragging experience ...
who's missing that?

Adry,
bukan bukan, bukan kaki skodeng,
menimba pengalaman di bidang yang agak berbeza di masa lapang ...
hahahahah!!!:)

Fairuzniza,
MRSM MRSM, yang lagi 40 km nak ker bukit kayu itam tuu.. eheh:) fairuzniza pun mesti MRSM jgak kan?

Atiqah,
bukan pengintip lah!!
tp kalau panggil 'spy' tu cam macho la plak kan:)
ado cam 't0tally 5p1es' pepagi ahad tu yek? eheh:)

banji said...

memori sapa nih? baca2 mcm memori sendiri pun ada gak huhu

~ mizzAmy ~ said...

~ ha'ah la... org2 yg fly nih cam satu geng la kan. diorg tak kan ajak org2 yg baik. lagik satu kalau fly, diorg agak dlm bahaya. mrsm amy dlm kem terendak. so, bila2 masa jer nak kena acu senapang ngan pak cik-pak cik askar. hahahaha....

amy pernah la plan nak fly. idea tuh dtg dari amy sendiri. tapi, my instinct cam tak best jer malam tuh. amy tak jadik join... my babes dlm 4-5 org yg tried fly. last2, kena kejar ngan ustaz. hahahaha.... amy dah kata, amy tak sedap hati. depa duk pulun nak pergi gak. tuh jer la benda yg paling jahat nak buat tapi tak jadik. ~

Princess Liyana said...

notttyyy ek;)hihi

fairuzniza said...

mrsm kulim?

wawawaawa..

sy dulu beseri.. :p

Pocket said...

Banji,
heheh, memori the pocket lah banji!! :)
kenapa? takkan banji pun layan skodeng dulu kat skolah agama anda dulu?
huhuuuuuu

Amy,
macam pernah gi terendak tu,
kat melaka kan,
tak der la apo sangat pekan nyer.
tapi kalau nak dibandingkan ngan dalam 'penjara' tu,
better roti canai kat luar lagi kan :)

heheh, kena kejar ngan ustaz?
so lari ker tunggu jer?
buleh bayangkan kalau amy lari dalam hutan getah belakang MRSM kitorang, mahu jadi komando betul tu nanti heh.



P Liyana,
Noti yek? heheh, maafkan pocket yang masik budak budak.

Fairuzniza,
Erk!!
pocket pun Beseri lah!!
waahhh!!
Jangan jangan...

KoudaGaijinsan said...

huh..pocket dtg menceroboh blok ku rupanya....!!!!chettt...
tp kitorg pon suka gak usya org2 nak pi prep,mmg bilik tu port baik punya...especially bila 'SA' lalu...wargh warghh...

fairuzniza said...

wah kah kah kah kah..
super senior gupenye...

hahahhahahahha~

[huish, gile gelak jahat...]