Thursday, January 10, 2008

13. GelakJerLa Pocket

Dear POcket...
semalam kan ...kiter ado wat satu tag nii. From da watashii yang tomei tak patut. Basically lagu ni kan... walaupun kuar bahasa jpung. tp still terkena sangat ngan jantung nii, so rasenyer cam nak kasi la pocketeers sekalian dgr:D
'Waraereba' dari group ulfuls yang maknanya 'gelak jer laa'
(Lebih kurang nyer translation)
below is some of the translated lyrics from a partial of the song. hummmmm ^^;

murishitemo muchashitemo
kaerarenai omoi ga aru
soba ni itte
kono ore wo mimamotte kureru kai

pulun mcm mana pun, usaha mcm mana pun
ada niat yang tak buleh nak ubah
duduk la sebelah ni
support la aku nii

daremo ga minna itsumo
mitasarenai omoi wo
mune no oku ni daita mama
arukisuzuketeiku

sapa sapa pun memang
ada cita cita yang tak tercapai
tetap didalam dada
meneruskan perjalanan

Tonikaku waraereba
saigoni waraereba
kotae no nai maenichi ni
ha ha ha to waraereba

apa apa hal pun gelak jer la
last last nanti pun gelak jer la
hari hari yang tak ada jawapan
'ha ha ha!' gelak jer la

Tonikaku waraereba
saigoni waraereba
nazakenai kaerimichi
ha ha ha to waraereba

apa apa hal pun gelak jer la
last last nanti pun gelak jer la
Jalan pulang yang pathetic
'ha ha ha!' gelak jer la



Tp somehow vdo nyer sangkut...
yg herannyer kat youtube nyer tak sangkut la plak.
so pocket... kalau nak tgk vdo ni ...
gi la tgk kat you tube sndiri dkat sini :P bweeekkkkkk

7 comments:

aRa said...

Lagu ni mcm best je...wahh..kena blajar ckp jpung from u..jiran i bini dia org jpung...Agagagaga...

Danisha said...

pocket,
naper tak leh tengok video ni. nak tengok kat utube pun banyak sgt.

geram nih?????
acaner

Pocket said...

click jer la kat 'sini'
tuu...
bebetul jer bawah vdo nyer ...
supposedly u'll be directed to the exact vdo :D

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

wowow..watashi takleh tgk..sbb kena block!
wowowwowo,,

apa maksud watashi tak patut tomei tu?
huhuhhu
sedeyy lg piluuuu

gelakjerlahana

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

pocket yg baik hati(ayat nk cuba bodek pocket)

leh tak?
watashi nk dengar gak lagu ni?
hantar kt email..
leh tak?
leh ke tak?
boleh la
leh la ye..
leh la.....
huhuhuhu

Pocket said...

Buleeehhhh!!! tp camne nak antar pakai mail tu? masukkan dalam zip folder dulu n then send tru mail?

'apa maksud watashi tak patut tomei tu?' kata watashi...
bukan tak patut tomei la... tomei tak patut...
as if 'tak patut'ly tomey...
punya la tomey ...cam tak patut jer.
patutnya manusia tak la secomel tu tp dia comel lagii..

cenggitu la maksud yang tingin pocket nak sampaikan by sayin
'tomei tak patut'

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

ye..ye..ye!!
betul tu pocket..tulun hantar ye..taknak video..nk lagu dia je..ok?
antar kat sini
zarinamas@gmail.com

lorr..yeker...
maybe watashi baca terlampau laju cam angin puting beliung kot..
muahahahahah

**hana sorok muka