Wednesday, January 23, 2008

19. A Blast From The Pocket


Dey Pocket...
alamaaakkk...
sambil tengah duk layan internet
nii... tgh duk tgk blog orang
dlm tv2 ado citer ni la plak...
A Blast From The Past.

Mak Oiiihh... sukanya pocket
ngan citer nii... apsal yek?
the dancing part maybe
the naive part maybe
its not much of a funny movie.
well classic.

so pocket...
kalau u guys never seen this
film before... try to find the dvd.
I dont think they're selling it
anymore. since its soooo dang
antic...muahahahah

Whats the moral of this movie anyway yer pocket???
theres a script in there which i think its sounds like this.
'Good manners are a way to show respect to people
around u,
i've always thought it is a way to show
superiority in front of others'

Pocket... lagi 20 minit the taxi driver will be ere...
gi singapore lg:).. will make the most of this trip.
am bringing dewi wit me ^^

6 comments:

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

bawa dewi ke?
wahhhhhhhhhhh!!!!
belikan watashi ole-ole ok!!!

tak yah bg
just snap je gambar ole2 tu kasi watshi
muahahahaha

filantera said...

laaaa baru sedar pocket kena gi s'pore....................

njoy ur trip bro!

bendul said...

dewi..? saper tu..? dari dulu dok curious..

Yatie said...

salam pocket ... tqvm ye atas kunjungan tempohari .. nak tau cara2 nak tukar background blog ke .. email saya kat zettbett at yahoo dot com ye .. insyaallah saya cuba terangkan dengan lebih detail:)

Danisha said...

Kena tinggal lagi nih....uwaaaaaaa

Pocket,
Kita nak beli 1 eos camera bcoz dah mula belajar n minat la plak kan. Tapi untuk sendiri aje. So tak mau yang tersangat mahalkan?Any suggestion?

Pocket said...

Hana Chan,
heheh... dah bli dah..tp kan...
cam kali ni tak banyak sangat gambo yang menarik.. just
work...work...work...^^

FIlantera,
Hooh kan.. cam tak inform kat family yang sndiri nak gi singapore.
alamaaakk!!

Bendul,
Dey!! mae no posto yome!!
dewi tu nama penuh nyer ...
Dewi Sayang LestaRi
Which kalau kita 'hurup'kan
D S L R
Which yang sebenornya...
Digital Single Lense Reflector
Camera akuu daaaa....

Cik Yati, makasih for being prihatin, dah buleh wat daahhh!!
takkan tak perasan chopstick ngan switch lampu tu:D

Danisha,
Kita Teh Tarik skali nanti nak?
tak pun roti tirai stadium ker...
laksa teluk kecai pun OK :D
then i'll brief u bout DSLR :)