Saturday, January 19, 2008

16. Manager Kebersihan


pocket...
bebaru ni kami duk kalut pasal kebersihan tempat kami...
desk suma orang kena kemas n hensem... puih!!
susah la utk diri ini yang malas.
so diorang lantik la ManagerKebersihan.
Kalau kutur, dia yang kena jawab ngan tuan director.
dan cik manager kebersihan kita ni ado hak utk nak
marah or shout to the kengkawan suma to get her
needed cleanliness.
so bebaru ni tengah duk kalut kna marah dek
manager kebersihan tuu... ado la kawan ni
dpt tangkap gambo yg menarik:D
dia gi sebarkan kat kawan kawan ngan komen dia skali...
just wanna share wit u pocket.


Tang cekak pinggang tu yg tak tahan tuu
tang kena denda tu yang tak tahan tuu
korang pocket sekalian pun ado kna cam ni jgak ker?

3 comments:

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

adoila pocket...kelakar gila dgn denda tu
tak berat ke?
ahahahaha

Pocket said...

heheh... tak berat la yang buleh buat tuu...
tp rasenyer hukuman tu tak adil la...
meja kita bukannya semak sangat poonnn!!
:D

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

tak semak????
**hana sinting lengan baju dn feather duster