Thursday, November 17, 2005

ThePocketOfFire


Harry potter.. who don’t luv them? Gotta think a way to go and see the movies on this coming 18th… heh.. but just to my luck, all the person that I know here is no kaki wayang.. huh… maaa.. usaha jgak la gi cari member tgk…


Asked a fren on pocketing, she said
‘tak der gambo… cam baca surat kabo jer .. surat kabo pun ado gambo.. cam novel. Manoooo la nak menarik minat.’
Hooh.. memang blog pakcik tak der gambo… its because I don’t have any digicam so my photo is kinda late.. n another one from her …
‘mano la makcik nak reti baco English heh… ko mix mix la ngan melayu … bkan rojak.. tp ari ni English.. besok melayu.. ari ni English balik .. besok n seterusnya melayu.. baru la makcik bleh tumpang bacoooo’

Hummm… she got a point there.. tak sumer orang nak baca omputeh tetiap ari…
Its just that most of my ideas is best delivered in English… dunno lah.. any way for a starting .. I’m putting some pic today… I’ll get creative the next time:)
Dan saya juga akan mula menulis dengan bahasa melayu. Walaupun tak selalu, saya akan cuba sedaya upaya untuk berbahasa melayu sebanyak yang mungkin… hehehh…

1 comment:

bb said...

huh!mcm pernah ku lihat tgn kanan yg bertahi lalat itu dan gelang tgn berbijik2 warna ungu itu;)di mana ya??(eheheh:D)