Sunday, April 15, 2012

545. Tampar

Pocketeers,
pernah penampar orang tak?
yang pompuan mesti selalu,
kalau tak pasal orang meraba sini sana,
mungkin pasal kantul dalam henpon dia
ada 'gambar gambar asing'

ada satu kali tu pocket penampar orang kat ofis,
post nyer kat sini... 232. Slap!Pangggg!!!

tp tu penampar manja.. mcm jari jer kena pipi dia,
yes bebunyi la kan 'pang!!' kata...
tapi tak la sampai mamat tu jatuh penin..
concussion ker haper kan.

so ada banyak jenis penampar,
yang pat jari tu jer sentuh pipi...
bunyi jer lebih sakitnya tak la sangat.
ada pergerakan macam tampar lalat sikit,
dia tampar, then bunyi jer tangan ditarik.
macam rotan budak kecik yang tak mau nak rotan sangat pun ada..
ada unsur unsur 'petik' kat situ.

tapi yang paling pocket teringin sekali nak wat is...
yang keseluruhan jari tu kena pipi,
sampai masa penampar tu landing kat pipi si mangsa tu,
pergelangan tangan tu lagi dua sentimeter jer la lagi nak
sampai gigi.
penuh berkuasa sampai bukan pipi saja sakit,
kepala pun pening sebab otak bergegar dek pusingan serta merta tu.
pergh!

masa nak penampar tu,
tarik tangan kanan ke belakang,
shift berat anda ke kaki kanan..
then selari ngan hayunan tangan kanan tu ke pipi dia,
tolak dengan kaki kanan ke depan supaya kaki kiri bagaikan menapak
ke depan. timing kan masa kamu menghentakkan kaki kiri ke tanah,
masa tu jgak penampar tu sampai,
pergh!! mungkin dia jatuh...
n kalau rajin sikit, sila jangan lembutkan jari jemari tu,
jari hantu n jari manis, cuba 'hook' kan tulang rahang dibawah telinga.
(Kalau si mangsa tu rendah dari kamu, memang buleh mati nih ^^)

masa penampar tu landing kat pipi dia, jangan buat macam tampar lalat tadi,
teruskan jer pergerakan tangan tu macam keter langgar orang. 'DOM!!!' kata
macam orang smash badminton, teruuuuussss jer.
ada orang kata suruh keraskan ibu jari n cucuk idung dia dari sisi.
katanya kalau betul teknik, buleh darah idung dia.
pergh!! baru la ada kesan.
baru dia tahu!!

pocket ada sorang ni yang pocket teringiiinn sangat nak penampar lagu ni,
tapi tak leh nak wat gak.. dia orang penting.
tp one day... kalau tiba hari nya perlu utk u berdiri.
akan pocket berdiri ngan macho lagi take charge.
tunggu dia maki lebih lebih kang, ada peluang jer..
'hang kata apa tadi? ulang balik?'
dan tepat masa dia cuba nak ulang or nak explain...
'PAANNNGGGG!!!!;
huh!!

so pocketeers? any more tips on penampar orang? :D

11 comments:

xila riston said...

tampar guna kaki la sedap banggg~

Aemy Shamy said...

haha..believe it or not, sy pernah tampar sorg pempuan that i used to call "bitch" at school, so it happened in town after school, i found out that she's the one yang sebar2 fitnah about me, smpai smua students & teachers tau fake story tu...it screwed my reputation. so i slapped very hard sampai dia terhantuk kepala kat pintu kereta & fell to ground. & i forced her to clear my name..haha..victory! :p

but im still a good girl, crita lama.....heheehe...

onie said...

tampar kasi penuh cap kat muka pon mabeles,hihi...sabar pocket,situasinya seperti baran dengan someone ya?hehe

H.S Wijaya said...

panjangnya description o.o

memerlukan masa yang lama untuk saya menyerapnya, kawan.

jap.

ok.

ada tu memang ada,tapi...

kalau saya tampar orang sampai macam tu sekali,nanti habislah reputasi innocent saya kawan :p

nGiau said...

wahh penuh dendam nampak..hehe. saya penah tampar lelaki time darjah 1. :D full blast punya tampar.

Unknown said...

hahhahaha.penuh dendam kesumat nih pocket.tkt i tgk u.tp i xske tampar org coz i tkt kene tampar.sepak xpe.i xtkt.heee-sarah ms

Super Nia Hana said...

tampar guna kompang sedap gak
ala berirama gitu bang.ekekeke

HEMY said...

ada aku ada tips..sedia duit lawyer..takut kena saman

intan.maisarah said...

encik pocket
anda kelihatan
amat marah pada orang yang ingin anda tampar itu

Dhiya Fariza said...

takmolah tampar :)

Hanie Dew said...

tak pernah tampar orang. kot. err..

perrghhh aku tebayang pergerakn slow motion masa ko citer ala tutorial menampar tu. gile detail.

ko tersangat la sabar utk bersabar dengan orang sebegitu. aku rasa Jue boel kongsi rasa itu.