Friday, April 13, 2012

544. Help!Help!!


...Pocket tenggelam kat langkawi!!

hehe doa doa nya tak lah kan.
Pocketeers!!!
Housemate ajak g langkawi!
Tulung la tulung bagi guidance kat pocket yang xpenah g ni.

Mana nk lunch?
Mana nk dinner?
Mana nk skodeng?
Mana nk landing?
All the stuff u can put.
I'd be much grateful.

Iyer la kan, xnak la jalan jalan tapi dok kena tipu je memanjang.
Sdih gak wo!

14 comments:

Syazwan Che Deraman said...

bro, sampai sana ataupun sebelum kesana, beli la buku tour guide langkawi..heeheh

El-Janna said...

wahh bercuti ke tu pocket^^

Pocket said...

shazwanCD,
buku tu ada pengaruh komersil,
restoran yang 'membayar' memang la
diorang iklan kan abih abih :D

kalau buleh nak tahu panglaman dari yg pernah gi :)

El-Janna,
sesekali nak bercuti gi ngorat :D heheheh

~SaL IjOu~ said...

Sal ada kwn baik kat langkawi..jd bila pegi bercuti ke sana, tido uma dia..dia bwk jalan2..xde sapa bley tipu..sila jelez..hehe~ ;p

littledolphin said...

kawan ni biar betul? o.o

nak pergi langkawi during this time? =.='

ok.

i have no advices to offer since i dont travel much.tapi kalau nak tanya pasal muar boleh la :p

okchaww!

Kak Long Mawar Merah said...

Kalau pergi Langkawi, Kak Long & family sewa kereta, jadi senang jalan-jalan cari makan, shopping dan ke sana ke mari.Banyak tempat boleh makan di Kuah ataupun tempat lain. Biasanya harga standard aje kecuali musim cuti-cuti sekolah ataupun ada LIMA.

Shafiqa Mohd said...

It has been awhile since the last time pika pergi langkawii. Tak sure lahh. HAHA. Gi google gi. :P

Nads Couture said...

blog sgt best untuk dibaca..nice blog..

Aemy Shamy said...

the last time i went to langkawi is when i was 8....i cant remember how we did there..hehe :p
just google it! haha..
have a nice trip ;)

LidiaSuraya said...

Meh jengah my blog utk tip sopping n cable car.. I bru ke g bulan feb ritu.. Jangan lupa beli daim k..

Pocket said...

SalIjou,
Ohh tak aci.. pocket nak kena cari gak lah... last kawan kat situ dah keja KL.. alahaaii...

SH,
I think i'm gonna refer u as your initial from now on.. safetyreason?
i dont know.

eh kenapa? langkawi sekarang ni tak besh ker? ohh sila bagi tau.

KakLong,
tang sewa keter tu memang perlu,
buleh kuar jalan jalan masa 'malam' sikit heheheh:D

ShafiqaMohd,
google gak yer? adehlaaa

NadsCouture,
care to elaborate more? which part?

:D

AemyShamy,
huumang aih, lapan tahun dulu?
sure muda belia lagi kan :D
(Bukan muda belia lagi!! tak cukup umur nak drive tuu!!)

lidiaSuraya,
daim 14.9 yek?
pocket dah gi dah!!
nice tips sis :)

echaRierie said...

hahaha..i can't help u..nvr been there..hehe..

apapun slmt bercuti :D

Dhiya Fariza said...

sadly to tell you that i know how to give u some guidance if u're going to overseas country than my own. akibat tak duduk malaysia sgt tsk tsk

Hanie Dew said...

pocket. aku telambat sampai sini.mesti ko pegi langkawi tu dan sudah pun balik ke penang kan.

ok la. tak perlu da la kan guidance ke ape kan.