Wednesday, May 19, 2010

291. Betul.. tak tipu..

'aiyaaa.. mana mau makan ni pocket!!
lu pasai talak bagi tau mana mau makan ni,
wa sama bini wa sudah sejuk sejuk oo!!. '
'apasal plak..'
'ya laaa. wa bagi tau mau pi makan makan,
dia tanya mana, wa kata talak tau..
dia tanya.. talak tau ka tak mau bagi tau
wa kata talak tau,
wa cakap organizer pun talak tau
'
'wallaweeeh, hang kebelakangan ni mencurigakan kot'
'well tu pun ada jugak la sikit sikit,
tapi sekarang dia talak
bagi wa pi makan skali woo..'
'so malam ni boleh pegi makan skali ker tak ni?'
'nanti wa kawtim dulu dengan wife dulu.. dia sudah marah pi la'

peh pocketeers, if u wanna have an easy life where u are
allowed to go wherever u want... dont play anything weird
behind your spouse's back. Ok, having another one is inevitable,
then DONT GET CAUGHT.
Cause a sin is not a sin, if u dont get caught :)
In the end 7 people ate this.
(Thanks to the blurry picture, i can post this pic here)
RM75 set for 5 people:

Plus

RM53 set for 5 people:

Plus

Ayam pandan tiga org makan,
daging merah tiga orang makan,
ketam masak merah 8 ekor..

ni makan ke mentekedarah nii?
adehlaaaaa....

14 comments:

Anne M. said...

kira ok lagi tuh..

sini..

2 orang RM85 camna tuh..

mentekedarah lol

atty's said...

kira murah lah ..kat mana tuh ..

HEMY said...

hahaha..menteketamayam ni namanyaaaa

Dee said...

bolehlah tahan rega dia tu..

x tau xleh marah..prinsip my fren..
kalo nk tipu make sure x kantoi..hahaha..

Dakjaat™ said...

PEH! MENTEKEDARAH! :p

Ayaq masak said...

itu kedarah namanya..

Nur -al- Ain said...

errrkkk, betul tu. mkn ke menketedarah? hahaaa,

eh mkn kt mane? mcm2 adoo

Eyriqazz said...

wah...murah tu...ble pekena nanti...

P/s : Jika ada kelapangan dan keluangan masa, minta tolong vote untuk
saya...mudah saya...register ruumz, log in dan tekan like..Ini link nya:

http://projectalphagroup.ruumz.com/Videos/View.aspx?id=86944

SuFy said...

berbaloi kira murah la tu makan ramai2...arituh makan ngn kgkawan 2 0rg kat satu restoran ni x order byk pown..last2 tgk bil RM80..gila mahal!!

ayunda maajis said...

ooo..agak murah la..lain kali tgk harga sebelum order boleh x?

Pocket said...

AnnM,
ikan nyer mahal lagi kot kat saner,
tak pun ketam nipah heheh:)

Atty,
nanti bebila pocket wat review restoran nih, siap taruk peta lagi:)

HEMY,
ok, first time dengor..
Menteketamayam?
kiranya mengketam
and mengayam lah? heheh

Dee,
btui tu,
tipu kalau kantoi tu salah besor sangat.. sampai tenth anniversary pun belum tentu buleh lupa.

tipu kalau tak kantoi tu, minggu dpan pun dah buleh lupa.. pasal kita sndiri yg lupa pon hahahah

DakJaat,
Izinkan daku mengikuti blog anda:D

Ayaq,
Mana la orang utara dapat perkataan ni kan?

Ain,
Nanti kita review, dekat jer dari hiway, so kalau bebila on the way ke perlis ker hadyai guna UtaraSelatan haiwey tu, buleh jer singgah :)

Eyriqazz,
ngan tak reti nyer,
akan pocket cuba :)

SuFy,
tiga orang makan 85!?
sorang tiga ploh lah..
adeh, kalau tak kenyang,
sila jangan gi lg kdai tu:)

Ayunda M,
Boss bayor.. so ok jer :)

lieya orange M.I. said...

...makaihhh, banyak nyer lauk order..8orang mcm 16 orang..

*SiRibenMerah said...

kenyangggggg~

Cik Qemm said...

kalau da start tak jujur confirm tak lepas tu banyak filter sari spouse. so don't start it!
:D

hehe pocket nti review restoran ye. mane tau ade kesempatan buleh qemmal g :)