Wednesday, February 04, 2009

145. AiDontWannaMissASing

'I could stay awake, just to hear you breathing,
watch u smile while u r sleeping, far away and dreaming,
i could spend my life in this sweet surrender,
i could stay lost in this moment forever,
well every moment spent with u,
is a moment i treasureeeeee
forever and eveeeerrr!!! (ending menaik macam penyanyi asal wat^^)

i dont wanna close my eyeee, i dont wanna fall asleep,
cause i'll miss u babe, and i dont wanna miss a thing.
And even when i'm missing uuuuuuuuuuuu,
the sweetest dream would never do
cause i'll miss u babe, and i dont wanna miss a thing.

Nananana nanaaaaaaaaaaaaaaa ...'(lagi ending menaik macam penyanyi asal wat^^)

'cuba hang meratip ka berzikir ka bagi kat budak tu.
baguih la jugak pada hang duk menyanyi lagu tak toghah tu,(Toghah = tentu arah)
nak kata dia tidoq dengaq hang rengkah nyanyi pon
dak jgak aku tengok. tu la orang zaman la ni,
bukan nya nak baca quran ka zikir ka, lagi dok menyanyi...
besok besaq masuk amerikan aidol.
menyanyi pakai baju tak senonoh... bla bla bla...'

'...'

baru jer nak layan erosmis, apo la maktuk niih!
Hoh!

12 comments:

Mira said...

haa... betoi betoi betoi..
kalo nk nyanyi pn pi la karaoke
xde la maktuk membebel
huhuhuuh

Pocket said...

hehehehe,
karaoke kalu ada mic effect..
pocket nyanyi sedap tanpa mic effect.

(Tak-pandai-nari-salah-kan-bumi-pusing sindrom)

~ mizzAmy ~ said...

~ i love the song!!!! btw, kang baby terjaga kang, padan lah dengan muka pocket tuh. :P ~

azie said...

hu hu hu..kena sound dgn mak tok,ahaha

bendul said...

pasai dia tak kenai mike jagger (?) tu kot..
kalo dia kenai mesti dia dok hnnmm hnnmmm hnnmm lagu tu jugak..

tapi, kan lebih pekdah melagukan ayat2 Allah kan.. hehehe..
better untuk anak, better untuk kita yang dah lama idup nih..

bendul dok pikir naufal kalau buleh nak jadi macam bendul jugak, tapi kengkadang takmo dia jadi macam bendul..

cemaner ekkk..?

cHeRyNa PiReS said...

Hehehe...bro...tak sakit ke telinga budak tuh bile u tarik sore? ahahhaa...

*SiRibenMerah said...

muahahahahaha..
maktuk, piat tinge dia.. ade ke melalak lagu camneh.. cuba nyanyi lagu2 retro sket.. baru le maktuk leh join sekaki..
hehehehe =P~

**bro, kalo u join we'ols karaoke arituh mesti best kannn.. huhuhu..=P~

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

budak yang dengar tu tak sakit ke telinga dier pocket

Pocket said...

Amy,
heheheh, baby tu lagi lena la amy,
almaklumlah... pocket kan pandai nyanyi...
(Ni plak sindrom suka puji diri sndiri.. heheh)

Azie,
Hehehe, maktok sound dalam manja jer... tak per.. pasti dia paham:)
huhuuuu

Bendul,
kalau dia kenai, dia pasti lagi penyepak pocket, hahahahah...
ngan nyanyi terjelir lidah tuu..
tak dernyer besh maner...

bendul tak nak kasi naufal membesar bagai bendul ker?
bendul kira ok apaa...
ensem yg dpt bini tomei...
dpt anak tomei plak lagi...
keja pun bagush bagush...

Sha,
dia sakit ker tak,
pocket tak tau...
pasal pocket cuma nyanyi jer tepi telinga dia...
tapi dia tak la lena sangat...
cam lena lena ayam cenggitu:)

so sakit la kot noo..

MisRiben,
retro tu camner?
macam lagu unforgettable tu ker...
tak pun elvis presley - luvmitender tuh?
heheheh
itu kang maktuk yg blues plak kang... heheheh

kalau pocket join ari tu, pastin anda menyesal... pasal pocket pasti nyanyi lg yg tak sedap sedap belaka..dan menyedapkan nyer ngan suaraku yg lunak ini...
hohoooooo

CrazyB,
pocket balik kampung nanti pocket tanya :) heheh,

Mira said...

bila mau karaoke sama nih?
hihihihi

LuvBarley_Ais said...

hehe..xpe pocket
ckp ngan maktok..cam sekolah dulu la..ikut jadual waktu..
hang nyanyi tu subjek muzik..pastu hang ajaq la baby tu pend.islam..math..jasmani pun best gak..sure maktok suka.

Ayaq masak said...

padan muka kena marah dgn maktok