Thursday, February 12, 2009

147. PocketYgPatahJari

'Hello, my name is Patrick from TMNet,
is it available for me to talk to you Mr POcket?'
'Ok, any update on my internet line?'
'well, after verifying the condition at your place,
the soonest date that we can connect you
will be 30thMarch. Is it ok with u sir?'
'haaaaaaaaaa!!!?'

Patah jari lagi pocket...
tak leh nak update cam selalu lagi pocket,
tak leh nak stalk other blogger cam slalu lagi pocket,
tak leh nak tukar background lg pocket,
terpaksa update dari CC lg pocket,
hanginnnyaaaaaaaaa!!!!

13 comments:

Nem0 o0h Nem0 said...

skang line tenet cm haram ejk.. tensen tul!!

nURmALa mAZLan said...

isk....semalam sampai hari ni saya x leh nak bukak blog..hampagas betul..huh!!! marah nih

Princess Liyana said...

lmbt btoll!sabo ek bro..wah stalker rupenya..ahaha..sounds interesting..huhu

~ mizzAmy ~ said...

~ lor... kesiannya kat Pocket. kan amy dah suruh amik Celcom Broadband. senang n mudah jer. tapi depends on tempat jugak la. ~

banji said...

dah tak lama dah tu, jgn risau, we'll be here :)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

aduh kesianyer kat pocket, kalu kena kat kak rose ni mesti mati kutu ni, alah ikut cam akak lah pakai celcom broadband

*SiRibenMerah said...

ouhhh.. simpatinya..
x pe2.. bawak bertenang..
hehehehe...
pocketttttttttt~ jum tgk upin ngan ipin.. wooo~!!

**agak2 bila la pocket nak baca komen neh kann?? hahaha**

Tny said...

Gilaaa!!! Lambat nya nk kena tunggu!!!

Tuari kt umah, kt kpg-GRN ni.. pasang line fon, tp memanjang ja ada prob, noise lah, cable kna curik lah.. cmcm bunyik.. last2 ayah tukaq broadband.. boleh bw ke sana ke mari.. tp tu pun sibbaiklah ayah beli laptop sblm beli broadband.. klo x.. nk harap PC dlm bilik..selow jugak..

cHeRyNa PiReS said...

patutlah bro pocket takde nak komen conversation sha dgn sepet. takpe bro...sha dah simpankan compilation drama korea sha nieh dlm blog...huhu...

but i really miss ur comments...sbb sha sendiri tak tau betul ke ape sha buat! :(

huuuu...nangeh betul2 nieh...

Pocket said...

Nemo
internet pun slow ...
nak pasang nyer lagi slow,
tp kiranya nemo bleh online jgak..
pocket nih!!?
memalam ku sepi tanpa net..
hahahahahah

NurmalaM
tak leh nak bukak blog sndiri mmang tak besh, masa ada cerita nak tulih tuu... lagi la tensen,
samo jer rase cam gi jumpak kawan nak citerproblem, tp dia buat bolayan...
heheheh...
boleh ker?

Amy
Hooh, memang terganggu sket sekarang nih, terasa cam nak gi jer spend my good 700 ringgit n bli modem tu ..
tp mahal sangat la amy...
cam tak dan la plak..

Banji
30Mac is lama lagi la banji,
that's like the end of next month!!
somebody dlm blogging community ni dah kahwin maybe dpt anak dah by then... huhuuuuuu

CrazyB
Celcom Broadband kan...
pakai cucuk jer kat laptop anda dan u'r connected.
Tp pocket cam tak cukup budget la utk nak bayar modem yg mahal tu.
humm hummm...

MsRiben
Jom!! Jom!!
pocket tingin sangat nak tgk citer tu, tp nak tgk kat maner yer?
skrg ni nak makan pun kira budget, lagi nak g tgk wayang kan:)heheh

Nemo
Yes tny, sapa gila?
provider net tu gilosh,

heheh, so ayahnyer dah bli lappy,
tny nyer bila lagi?
POcket pun termimpi mimpi lappy sndiri ni ...
ahaaaiii... bila la nak kayo nih:)

line kena curi? takut la plak,
kang tmnet datang pasang, dan kena curik plak pas tu...
nak kena bli Celcom Broadband jugak kanaaaaaa.a...


Sha
hooh hooh!!
duk wondering how are u,
umph! nanti pocket gi baca kompilasi anda tu ya...

rindu jgak nak komen kat blog anda lagi...

Jangan nangeh nangeh dik...
nanti tak ceria lagi blog anda tuu:)

A t i Q a h said...

Ya ampun Pocket. Sorry sangat2, ape pasal la kite tak perasan link Pocket kita tak termasukkan kat blog kite tu. Ampun sangat2. Patutlah kite rasa cam, mana Pocket ni, tak update2 ke. Hahaha. Rupanya memang kite tak letak. Adeh. Sori again.





Lama tu sampai 30th March. Lembab nya depa wat kerja. Huhuhu.

*SiRibenMerah said...

hohoho.. sekali lagi bro, I tatau nak roger u camne.. I d alayan kat Sunway Carnival Mall malam tuh.. 12hb.. hiksssssssss~

tapi willing utk tgk lagi skali.. btw, 28th neh blogger day out.. jummmmmm~ jalan2 Penang.. strictly no mall~!!

Pocket said...

Atiqah,
ooo, tak taruk link kiter dlm tu!!?
nampak sangat kalau tak berupdate kat situ, tak nak dtg sini...
hoh!! merajuk lah gini:)
heheh tak der la dik,
kiter ok jer, tiqah datang jgak sini sesekali tu pun kami tuan rumah dah besar ati dah heheheh:)

ampun dimaafkan:D

MsRiben,
hooh kan, blog ni tak der mail add meh?antor la mail, bleh pocket kasi lagi satu lagi mail,
supaya kita buleh bermail di ofis pocket yg tak berinternet tu:)

28hb!!? mcm besh, sapo lg tu?