Saturday, December 20, 2008

137. Hikkoshi...

Dalam bahasa melayunyer, pindah

Pocketeers sekalian,
maafkan pocket, sekarang ni
dalam proses memindah.
dari Banda Perda BM ker
satu tpt lain, dedekat sini jugak.
alasan mengapa pocket pindah is
-merely tak larat nak bayar
-450 inggit sebulan,
-pasal charlie.
so sementara pocket nyer comp
is unplugged ni, sorry lah bebanyak,
akan lamat sikit nak update.
Mostprobably akan out untill januari.
(Lama tuh.. how do i ever live without u guys)
babai for now, hai u again 2009:)
(Maybe akan curi curi gi CC jgak utk nak online ^^)

13 comments:

*SiRibenMerah said...

wahhhh.. bizinya dia.. pindah memindah.. okeh2.. I faham.. da masuk umah baru nnt jgn lupe jemput I dtg umah yek.. wakakaka..
Selamat berpindah.. selamat Tinggal 2008.. jumpa lagi 2009..

cabincrew are here not to kiss ur ass said...

haha.pernah kena charlie time tido dulu.kat muka ye pocket..haha!!

selamat berpindah randah!! :D

Tny said...

Lamanya... nk pindah umah...

Pocket said...

MsRiben
Bz Bz, sorry lah yer:)
rindu sangat nak baca cloteh korang lagi.
akan diusahakan melalui CC Sesekali:)

Saloma
umph!!
sakit woooo... macam nak bakar rumah jer bila nampak makhluk tu ado sekor.
ahaaiii..

Tny
tu lah,
banyak sangat benda yg
berlaku masa nak pindah ni,
nak kena cuci rumah yg tak
buleh duduk lagi unless 25thDec.

nak kena kuar rumah dah
walaupun baru 17thDec.

so kena la unpack kan comp ku:(

~ mizzAmy ~ said...

~ lor, busy berpindah randah ker? nampak gayanya lama la tak nampak nama pocket kat blog amy. tak per, paham sesangat.

last but not least, once again, CONGRATS!!! send me more piccas la. :P ~

mummysyafie said...

tengah pindah erkk..mesti penat kan..

take care pocket..happy new year!!

Erinsza said...

patutlah tak dtg pun ke blog I, is ok yg penting jgn lupe singgah nanti.

Pocket said...

Amy,
Terimakasih untuk ucapan itu,
pocket tengah duk happy tak tau nak wat apo lg ni:) heheheh

yup, pindah membuatkan pocket terpaksa meng'dismantle' comp ku.
Nak download gambar pun kena guna comp kilang. (Kilang nyer comp tak leh nak browse blog la plak!!)

MummyS
happy new year utk MummyS
Memoga tahun depan lagi hebat la komuniti blog ini:)

Erinsza
tu lah, tak sempat lagi,
tp kalau dah datang CC nih ..
buleh la nak tgk lebih kurang :)

cHeRyNa PiReS said...

waaa...i miss my bro so much! sha pon dah jarang update blog...so after a week of not seeing ur art in my blog...eh, pelik jugak. where is pocket?

bukak2 blog nieh...baru la paham...it's okay bro...take ur time. hope i dun have to miss u too long eh~!

Kekanak Tokyo said...

rm450? 安いわ~~~~~~

あたしの部屋は20000円だよ!部屋だよ!

Tapi takleh bandingla kan. Kehidupan sini ngan sana lain...

Pergh!!!!!!

sewa rm450!

Pocket said...

Sha,
umph!! missing your writing too sis, and i miss writing too.
But life just hectic now, Its holiday where people are getting tanned by the beach but i'm getting sore muscle cleaning me new house :)heheheh
well, life's like that kan^^

yes, and i hope i wont be away that long:)

Zet,
Hisashiburiiiiii...
and the buri sashimiiiiii...

lama tak menulis, dah ada blog baru ker dik?
kat fukui dulu kitorang sewa rumah, not bilik.
47thousand for a 4 LDK wit ruang tamu that u can fill in 20 people sitting easily is quite an offer kan:)

tapi zet duduk tokyo, sonnamon deshoooo...
lebih kurang :)

Princess Liyana said...

huhuhu..nak yana tlong angkat brgke?huhu..anyway.slmt berpindah;)

azie said...

cepat2 comeback. rhendu:-P