Monday, October 06, 2008

113. TalkTheTalk

'so mimi, whacha doing?'
'oh, nothing much, just got out of the shower, getting ready for my nap, u?'
'out of the shower ya? still with the towel?'
'nope, am wearing my sleep wear now'
'huuuu.. now let me guess.. a big t shirt only'
'ahaaaaaa, yup, eheheh'
'and do u have anything else under those big t shirt? something smaller maybe'
'huhumm, well....'

and the talk goes on ... to the extend that they're
talking about what lies under those 'something smaller'
bla bla... (U know what i mean^^)

i bet u guys have encountered those kinda talk previously,
or somewhere earlier in your life. For those who are still
in their late teenage life or in the twenties, u'r still not too late.
i dont know what is it called.
Pep Talk? i dont think so. basically those talk to arouse
the opponent s*xual feeling.

when a boy fell in love with a u, (Seriously or not, that is another thing though)
he's using those Celc0m 1+23 plans which allows him to be
able to talk 24/7 for free. Out of all those hours of talking,
there must be a time where both of u get naughty. (For boys, i'd say most of the time)
and u start to talk explicitly.
huhuuuu

its a pleasure to the guys,yes..
but does it have the same effect to the girls?
i'll leave that to u gals to answer.

a friend of mine actually having a BF who lovs to talk 'the talk'.
She did told him that she felt uneasy about it,
uneasy about telling him...
...where does she like it,
...how does she like it,
when the BF persistently asking her.
i did wanna ask her though, what did he talk about anyway? what did he ask?
but then i'll be the same as her BF are'nt i? huhuuuu (Have to keep my standard up)

so can i ask u fine pocketeers?
-do u get aroused by those talk? i mean, are u enjoying it as much as boys do?
-ever had any experience with this? how do u stop em?
-is it normal? and when is it ok to talk the talk, and when is it to early?

this post might be smacking me back right on the nose bridge (Batang idung)
but i take my chances. U may put your two cents with your name boldly written
on top or u may stay an0nym0us. but put in some initial so that i can adress
u during comment reply.

i'm posting this on my friends behalf.
u'll be doing her a great help by putting
an honest comment.
I wanna hear em too^^ heheh
(Pocket just being the boy he is)

21 comments:

cabincrew are here not to kiss ur ass said...

enjoy?pernah kena..rasa nk penampo ex bf saya.tmbh2 klu time period.he sounds so stupid macam tak pernah bljr sains form3.tp kadang2 kalau dtg horny boleh tahan jugak lah.excited mengelejat cakap bab2 macam ni.tp bila benda macamni kena pd saya,usually i'll tell him straight away,how desperate he is.dengan sendirinya dia akan malu la kan?senang cakap,jangan manjakan laki dgn perkara macamni.sekali dia buat,kita layan,maka dia akan buat berkali2 sebab dia fikir kita suka..

Pocket said...

Saloma,
yup!! sekali layan pastinya akan mendorong dia utk meneruskan nya,
'alaah, mimi pun suka so why not?'
so sila sila lah chamdek BF anda yg desperate tu supaya dia malu alah.

nak penampar, he's on the other line of the phone. tak tersampai tangan ni.so perli lah bebanyak...

ada ayat ayat perli yg menarik untuk di kongsi bersama?

'excited mengelejat' tu pocket tak pernah dengat. nenanti pocket belajar yer:)

Kekanak Tokyo said...

topik yg sgt susah tuk dikomen...makan, eh, maka, no komen...huhu~

A t i Q a h said...

Never done this before but honestly, I wont feel comfortable to talk about it. Hmm..

Pocket said...

Zet,
yes, tidak dinafikan, ianya satu topik yang susah nak dibincangkan,
Sensitif ke semua pihak, tp jangan lah risau, bukan nyer P0l1t1k.. so u tak masuk 15A for it.
U can stay an0nym0us to comment kalau segan:)

Atiqah,
umph! u tak pernah berhadapan ngan situasi ini lagi, pastinya tiqah tak tahu sama ada
u'll enjoy it,
or u'll hate it,
but if u'r in luv with the guy,
and he's asking u dis and dat,
u know where he's going with the talk...
u might like it.(Or maybe not)
but then again that's what i wanna ask u guys :)
anyway, 'honestly, I wont feel comfortable to talk about it'?
thanks for your honest opinion:)

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

ohoho..watahi mencik ok
tp org kata normal
tp naper watashi mencik?
adakah watashi tak normal
ahahahahah

azie said...

mau ai jawab jujur?

kalau sikit2,takat mau manja2, ai tak kesah. example, just tny wearing what to sleep. normal lah tu. as a girl, if u tak suka, then u kena pandai2 handle. jgn jawab yang menjurus ke arah tu. even if u wear nothing pun, u jawab je u pakai pyjama. kan senang.

then, u have to make ur stand. if u don't like it, just say it.once u let down the guard, he will ask for more.ai setuju dgn saloma punya komen.

yang paling penting, girls kena pandai mengelak, n at the same time, terus terang yang u tak suka that thing. if he loves u, he won't force u.

tapi if u suka benda tu..err..err..tak dapek akak nak nolong,ahaha

tapi benda ni subjektif. org yg pernah mengalami je tau. so bagi ai, baik jgn biarkan perbualan tu meleret2 sampai ke tmpt tak sepatutnya. have some self control.

Anonymous said...

hehehe
subjective as it is

the basic thing is, if tak suka, show that u tak suka. this is true to all levels lah, contoh, a guy suddnly put his hand kat tempat tak sepatutnya waktu naik bus, show him u tak suka, instead of biar jer. for men, this is a sign of "go deeper".

but................... hehe truthfully, ive encountered more then 10 girls who enjoy this.

bcoz of the above statement, i remain anonymous wakakaka....

yg benar...

ran

Princess Liyana said...

huhu..no comment la bro, but tak suka,just say it out loud;)senang je..hehe

err..selamat hari raya,maaf zahir batin...mana duit raya yana?errr;)

*SiRibenMerah said...

hahahahahahahaha...
mentang2 da abes posa.. suka ati je kuar topik camneh yek..
hahahahahahahahaha..
muahahahahahahahaha..
nk gelak je.. tanak komen ape2...=P

Anonymous said...

hmm..
been there done that.
mula2 rasa cam best jugak.
tapi lame2 dah start rase mencik.
sebab everytime kol cakap menda tu.
rimas pun hade.
last2 sampai putus pun ler duk tipon tanye mende tu.
mangang.

ade ler jugak rasa high bila cakap pasal tu. best la jugak.

otak kate tak salah sebab sekdar becakap je. bukan buat pun. siap ada adegan tutttt lagi. tak puas becakap, thru sms. gile ah.

tp bile tanye ustaz, ustaz kate kalau becakap pun, kite bayangkan. jadinye..sama je dosanye.

insap kejap.

tapi benda ni addictive weh! siyesli.

tak caye?

try ah.

-cubateka-

Nurmala said...

Wah…
Jangan dicakap..mmg dah selalu je kena..

Jangan kata on the fon..
Kadang² ada yg lebih daring, ingat kita ni mmg pompuan yg jenis cam gitu,pastu nak try adjust konon..bila saya sound se’das’ dua,marah pulak. Cakap kononnya tak heran la. Boleh dapat kat org lain la..macam cun sangat la..macam2 la..ceh..apa punya lelaki la nih..xtakut ke kalau org buat kat mak,kakak,atau adik pompuan dia..

Wah…emo lak aku ni..

bendul said...

hmmm.. mmg lelaki suka menda2 macam nih, tapi tak semua lelaki kan..?
sama jugak ngan pempuan, ada yg suka, ada yg tak suka..
so, laki ngan pompuan sama jer aper2 hal pun..

jgn cakap laki2 jer yg bernafsu nak buat menda2 macam nih..
aku pun pernah "kena" ngan pompuan, pempuan yg mulakan..
tapi bila berjumpa, tau plak tersipu2 malu.. aper hal..?

ok ker tak ok buat menda nih, aku tak brani nak cakap..
ikut hukum, haram.. tu jer.. pepandai seniri la pasal dah beso..

(tte, jgn citer ngan yana ekkk.. jenuh nak menjawab nantik..)

cHeRyNa PiReS said...

enjoy?
nopeee....NOT AT ALL...
my ex-bf (not sepet...the other one), pernah la nak menggatal macam nieh...mule2 tuh nak jage ati...layan la sket2..which was foolish cuz he was gettuing nastier after dat..then lame2 terus kena sound jek sbb ade mase rimas, geli, and rase disrepectful:(

then...here comes sepet...suke bergurau but cakap direct jek...so, no stupid conversarion like this. which was more satisfying:D

bergurau itu perlu...tp respect is a must!:D

Ayaq masak said...

Eh entah. Kalo laki aku sendiri takpe kot. haha.

Anonymous said...

oooiiii!!
there was a season when i was also addicted.
i was young having a friend who's such a sweet talker. i tot he luved me, pasal tu lah i layan jgak. heheh, usually wet myself during every session, believe me he was good. . huhuuuuuu.
he even managed to talk me into
f1nger1ng myself during the session as he enjoyed listening to the sound i make while doing so. hoi! hoi!!
banyak kali jugak sampai ketagih dah,sekarang tak buleh tidak sebelum tido.. hummm. bodoh betul!!

kalau pocket rase tak sesuai,
sila padam jer comment sayer ini.
hanya ingin anonymously buat pengakuan,
lepaskan apa yg terbuku didada.

pikir pikir balik cam bodoh jgak...
betul kater Cheryna Pires, terasa dia tidak menghormati ku.. but i was so in luv with him.
dat i was blind to see any sense.

one day he asked me about doing 'it'
and i said no... i wanna wait till the special night. he insisted. got into a fight and we stopped being friend from that point on.
and then i realize that by talking 'the talk',make him sees u as a cheap woman u are not.
pasal tu la agaknya dia berani nak ajak.
Nyesal jugak lepas tu, if its not for 'the talk', we might be having babies together now.

enjoyed it? Yes>:)
morally ok? No
how to stop em? cakap bebaik buleh kuut..
when is it ok for the talk? when its another 40 days to your marriage:)
huhuuuuuuuu

Luahan hati pembaca sunyi

Pocket said...

HanaChan,
Mana ader normal hanachan,
kalau dia tanya seseket, macam azie kater..
setakat nak bermanja tu okeeehhh.
tanya awak pakai aper? gitu gitu,
normal lagi..
tp kalau dia tanya pepelik tu..
saiz, kaler, bentuk,
anda ada hak untuk nak rijek dia.

tak normal tuuu...

Azie,
jurus kaaaa!!!???
basically kalau dia start going there,
kita kena pandai menjuruskan the conversation flow to elsewhere yer?
(Kenapa pocket gunakan 'kita'?)
umph! girls need to know how to divert the question to somewhere else.

Making your stand tu macam tetapkan pendirian anda ker azie? cam, kalau dia ajak ke situ, walaupun tempted tp anda mesti teguh ngan pendirian yer.
tak dinafikan girls pun ada perasaan dan nafsu, pasti tertimbul sesekali ke'noti'an tu.
kuatkan iman teguhkan pendirian la kot no:)

Ran,
i definitely agree with what u've just said.
show it if u'r happy,
show it if u'r mad,
cause by taking his hand off the touch zone without saying anything would actually encourage him to touch a little bit more.tp tu la, dalam real life buleh la nak penampar jer terus. huhuuu
tp tru fon?

bak kater cik saloma kiter la kot.
perli perli dia gitu gitu :)
nak maki kuat kuat, tak sampai ati la plak kot.
kasi kata dua ker?
'u pergi ke situ jer... i letak fon!' hummmm...

P Liyana,
duit raya yana?
kan pocket dah letak dalam kasut yana pagi tu?
tak jumpa yek? alllaaaa orang dah kantau:)
heheh
btul tu,
kalau benci.. kata bencii..
tidak aku mencari cariiii...
macam ado lagu gini kan?


RibenMerah,
tak la pasal lepas puasa jgak ..heheh:)
tp kawan pocket tu tertanya tanya,
pocket ada jgak kasi nasihat, tp pocket ni lelaki.
maybe pocket's point of view tak valid sangat.
tu yg nak tanya kengkawan tu:)

CubaTeka,
huhuuu..
been there done that?
humph! pengakuan terlus tuu.
memang pocket akui, lelaki memang kalau dah fokus kat satu benda, dia layan jer sampai the end...
but for the girls, the end would be rimas...
for boyz?alahaaai..

adegan tuuuttt tu camne?

addictive tu pocket percaya.
sama cam kerepek pisang jgak,
bau jer pun dah besh.
makan satu nak satu lg,
sampai abis, terasa nyesal pasal rahang lenguh nak kunyah.. hahahahah

so hukum nya dosa yek kalau wat cenggitu?
buleh la jgak kalau bagitau dia tentang dosa untuk menghentikan dia kot yer?
humm hummm

Nurmala M,
loh!! dia berani sembang gitu gitu dedepan mata?
abih bagus nyer keyakinan diri tuh.. have to admire.
tp tang marah balik tu reaction biasa lah bila dah malu :) heheh, nak cover malu lah tuuu...

Bendul,
haaa!! bagi tau yana!!
bagi tau yana!!
heheh tak lah.. aku tak sejahat itu.

ko kena ingat, dalam tepon tak nampak muka,
so malu tu kurang la sikit. bila dah depan
mata... lagi nak sembang gitu?
sesorang plak tu? heh... would take a lot of pheromones to do it bro:)

Sha,
hummm, disrespect kan?
tak terpikir pulak. a good point there sis!
memang gitu pun segala galanya terjadi.
memula nak jaga ati.. or for the sake of conversation, then melalut lah kan.

suka bergurau direct tu lain. walaupun perkataan perkataan ganas dikeluarkan, tapi ayat ayat tidak disusun untuk menaikkan kegh@1rahan teman.
so bergurau sebegitu considered ok.
just jangan melebih lebih dah lah, nampak rediculous plak nanti.

Ayaq,
Ngan laki sndiri memang lah ok dik.
persoalan nyer kalau ngan BF and u'r gettin noti.
do u? or do u not?

Pocket said...

PembacaSunyi,
Err,
aaaa...
hummmm,
acaner nak komen yek?
cam terlus sangat la plak..

Pocket hargai pengakuan terlus anda.
tp mcm trlalu sexy lah.
pocketeers yg lain acaner?
patutkah pocket padam ..
tp kita suma dah dewasa ..
ntah lah..
what do u think?

well, u've learnt your lesson.
harapnya with your story, others can follow as a sempadan:)

~ mizzAmy ~ said...

~ the things that really annoyed me bila berkenalan dengan mana-mana lelaki. selalunya, diorg akan berckp isu2 yg ntah apa2 camtuh. ingat perempuan nih apa kan? sangat menyampah n terus end up berkawan camtuh jer. malas nak berkawan ngan org2 camtuh. really annoyed me... adakah amy nih manusia tak normal?? hehehe....

pada amy la, kalau tak nak, jangan layan. cakap terus terang yang tak berminat dengan perkara2 camtuh. tuh pun dikira zina tau. zina kecil bak kata ustaz. ~

lindosh said...

wah.. masuk2 sini je terbaca topik panas. hebat. eheh. memula baca sampai habis then baca komen2. suka.

ok la tu ramai yg jujur. telus gitu.

apa eh soklan pocket tadi? haha dan2 ilang ingatan. for me, depends lah kot. tengok pada org gak. tengok pada keadaan gak. dengan bf ye..

ah tengah2 komen tetibe pc mode stanby. mmg dengki ah.

oh yg tadi, boleh je nak ckp noti2 sket.(bleh ke? mmg tak bleh ikot hukum. tp terpulang pada masing2) kena brani tanggung risiko gak lah. dapatnya bf yg jenis suka bercerita n menyampai2 ngan kwn2 dia ke. mmg haru lah kan. bisa memalukan kita sendiri balik. speseli yg pompuan la.

tapi kalau tak suka camtu cakap je bebaik. kalau si bf tu takleh trima mmg cipan btol lah dia tu. kalau si perempuan melayan lagik la si lelaki suka. ye tak pocket?

apa pon sebelom cakap apa2, atau buat apa2.. kena pikir panjang. pikir baik buruk kesannya. pengalaman mendewasakan. :)

cHeRyNa PiReS said...

btw...from my point of view...
kalo nak sangat kawen jelah...
lepas tuh nak buat ape pon suke ati laa...slalunye yg lebih2 nieh sbb die tak dpt jek:D
* this might be sensitive, tp laki yg kuat semayang pon suke buat macam nieh. in fact lagi teruk!