Friday, December 28, 2007

9. Thailand Again

tte lama lama boring pakai tajuk yang samo.
Thai Lagi
Thai Lagi
Thai Lagi...
well what else can i put it there...
will be tellin u stories of me going there next time lah
pocket. Dont think i have any battery left in me. Need to
go to sleep, tomorrow's have to meet all the boss n tell
them how screwed up the whole trip was.

So Pocket...
bebawak la gi mandi
bebawak la gosok gigi
bebawak la basuh kaki
n tido :D

7 comments:

bendul said...

best nyer dapat slalu gi ever the border.. bendul ni tak pernah gi memaner pun, over the state border jer..

Pocket said...

hehehe... besh utk orang yg tgk...
penat utk orang yang tanggung :D .

how u menangguk di air yang keruh changes thing la kut :D

KoudaGaijinsan said...

hmm..thai kat mana?dulu pi dok seminggu kat sana,tetiap hari mkn tomyam,balik msia rasa cam x mo tgk dah tomyam hahaahha..

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

pesal kena pi thai selalu pocket?
wat keja apa kt sana..
watashi tak ske pi sana or arrange boss pi sana
eheeheheh..
kamu tahu mengapa

Danisha said...

Thai lagi Pocket?

Mesti tak terror cakap Thailand ni?

Pocket said...

Mai Dai Mai Dai!!!
(bukan bukan...)
danisha.. kalau setakat gi thailand nam kali setahun tu tak dernyer pandai cakap nyer danisha.

Watashi:
tahu tahu... tapi kan .. alhamdulillah .. setakat ni tak der lagi chance utk mendekati bebenda tu . seriously speaking.
memang tempting but.. memikirkan yang tersayang...tak terasa la plak nak layan :D
eheh

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

wahhhhh...sangat beruntung yang tersayang itu pocket!!!
bagus bagus!
cept pi pinang dia..watashi kasi jaminan dia akan terima

ahahahah