Saturday, April 17, 2010

284. Potong!Potong!...

...ala ala iklan PiWanWaiMex :D

tuan tuan dan puan puan,
pastinya sudah perasan yang pocket tak update dah sminggu.
Pocket yang slalu update tu tak update? kenapa?

well alasan nyer mudah.
internet kena potong!! hahahahahah
abih la target nak dapat 200 post setahun lah gini!!
hoh!!

so sorry yer kengkawan,
pocket akan eventually be stealing time to visit the CyberCafe
and comment a bit here and there, but i dont think i'll
be that active till May.
Huuuuwaaaaaaaaaa!!! nangis nangis!

12 comments:

~LP Lum~ said...

salam pocket~

huhuu... sedeynya... rindu ar ngan en3 en3 pokcet nnti....

Pocket said...

umph!! rindu rindu ngan pocketeers sekalian jgak nanti .. humm hummmm ^^;

ielamorry said...

alalalalalala~

huu. skrg ni kalau tade internet, boleh gila kan. huu.

tc :)

iza~de~bintang said...

Haha, sekali sekala okey gak tu Pocket. Saya pun pernah kena potong, belum cecah kredit limit pun Selkom dah kerat. Depa bagi kredit limit, tapi 1 bil tak bayaq bawah 100 pun depa kerat gak.

Super Nia Hana said...

nak tisu bang?

Pocket said...

IelaMorry,
memang memang,
macam talian hayat woo..
tak der pening lalat jer rase.
ada pun bukan nya online slalu sangat.. 22 jam jer sehari heheh

Iza,
tu lah, sesekali tu bagus jgak,
tp pening wooo!!
skrg ni buleh la nak start baca novel sikit.. kiranya baru la ada masa hahahah

HanaChan,
nak! nak! nak!
hummm hummmmm.. (Nangis)

uglypooh said...

lama tol tak jenguk pocket....
sian dia kena potong. erk..kena potong apa nih? ehehehe...;->

btw, sy da tuka url. :-)

Kapten said...

sekarang dah ok belum? nak aku saport... bayar body ko.. aku nak jual cr untung

Cik Qemm said...

patut lah senyap~

now i wonder why!

dyianadyia said...

hi pocket...

Kak Long Mawar Merah said...

Bertemu kembali...
Lama tak ke mari, tup-tup dah ada iklan potong! potong! kat blog pocket.
Tak pe...sekarang banyak tempat boleh pergi untuk bertenet..

Redbloodsnow said...

whoaa...gelap dunia terasa bila x leh on9 n update blog kan..huhu